• Droljo
    23.4k
    Moha je ubio.
    Nevistić je ubio.
    Ja se vraćam u mod sve je dobro. Bude dobro.
  • Captain America
    20.4k
    Šta bi dao da sad sportske doznaju za nekog KapitalcaPlavaSlavonija86d

Pierrot iz Haife :joke:
  • gledatelj
    1.1k
    Stiže li sutra spominjana bomba?
  • Juznjak
    4.5k
    Šta bi dao da sad sportske doznaju za nekog Kapitalca... Ma ništa mi ne bi moglo ovi dat pokvarit.PlavaSlavonija86d

Najljepše je kad nitko ne sazna :smile:
  • LeonianWrynn
    162
    Ovaj forum je:

Kiks/dva - sve se raspada, hajduk uzima titulu, netko nas sabotira iznutra, Mamić se vraća

Jedna pobjeda - sve će bit u redu, pojačanje koje i vraća se Bjeličin dinamo itd itd

Jako puno emocija ovdje, trebamo bit više objektivni
  • marcio amoroso
    47.6k

Ovdje ti pišu elitni navijači Dinama. Ljudi koji doslovno žive za Dinamo. Očekivati tu objektivnost je suludo.
  • Orc123
    14.1k
    Bilo je ro danas ok...evo bas s utakmice...super atmosfera ali ne treba zatvarati oci nad prvim pol...bilo je lose...treba nam par igraca, a i ovo opet prebacivanje Ljube na beka je totalna glupost! Daj nek se okane vise toga!
  • Captain America
    20.4k
    a i ovo opet prebacivanje Ljube na beka je totalna glupost!Orc123

sviđa mi se lijevi bek.

A ovo kaže trener Sparte.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Jakirović: "Ovo je Dinamo kakav želim vidjeti, nagovaram Petka da ostane i vodi ovu momčad"
    Razgovarali smo i mislim da će ostati i voditi ovu momčad".
  • Droljo
    23.4k
    Točno smo toliko bolji. Trener nije unazadio momčad. Za početak super.
    Ovo nema veze sa biščanom, tak je ispalo.
  • dZg1986
    570
    Petko jednostavno mora ostati...
  • Mlađi referent
    14.9k
    Danas je Ljubo pružio vrhunsku partiju, to je hejt samo da se hejta.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Jakirović: "Ovo je Dinamo kakav želim vidjeti, nagovaram Petka da ostane i vodi ovu momčad"
    Razgovarali smo i mislim da će ostati i voditi ovu momčad
    Ivdzo11

Tak je nekad Bjelkan nagovarao igrače da ostanu...i redovno su ostajali...
  • Zagi
    13.6k

Prvi dojam je sve.
    Na samom početku je taj ekpseriment izgledao dosta loše.
    Nema veze što je nakon prvih 10 prosječnih nanizao 20ak jako dobrih partija.
  • Infinity
    20.7k
    Danas je Ljubo pružio vrhunsku partiju, to je hejt samo da se hejta.Mlađi referent

Ne, nego nam Ljubo fali u vezi, a imamo jako dobrog lijevog beka koji inace igra lijevog beka, jer je lijevi bek, pa ga treba staviti na lijevog beka, jer to covjek i jest, lijevi bek. To je problem, a svi mi znamo da Ljubo s vremena na vrijeme odigra i dobru utakmicu na poziciji beka, mada ne i vecinom, sto je i razumljivo s obzirom da je covjek vezni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.