• Facke
    2k


    Tolic ni u Bratislave bas ne igra. Pod kulike trenera Tolic nije igral? Znaci necega tu ima. Sad je otisel u Bratislavu i eto ga opet se je na klupe nasel.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Čovjek je u naletu, može ispasti da će se sad ispuhati i isplivati limiti njegovi. A možda bude došao blizu Bjelice. Budemo vidjeli uglavnom. Njegovo glavno je to što je karizmatičan, ima odnos s igračima dobar i čini mi se da dobro zna vodit tijek utakmica. Trebao nam je neko jakog karaktera da nas uspije izvuć do čet, a nadam se da se bude pokazao i kao dobar i za kasnije.

    Žao mi je Bišćana, makar sam svašta o njemu rekao. No očito je lik svojom tvrdoglavošću i lošim baratanjem medija počinio samoubojstvo iz zasjede i najviše si je sam kriv za otkaz. O vraćanju Mamića na mala vrata ne želim, jer isto vjerujem da bi već čitali o ostavci Šimića u tom slučaju tako da želim ostati optimističan.
  • Crusades1986
    9.7k
    Kup s Rijekom, kvalifikacije na EP za mlade i prolaz skupine, dvostruka kruna s Olimpijom.

    Na to si pozabil?
  • Dino
    2.2k
    Jednak mi je osjećaj kao kako je bilo kad je došao Igor Jovićević (odnosno Dalton mladi) nakon Bjelice.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    ima 2 gola i asistenciju u ne bas previse minuta. Za sada izgleda da ce vise prilike bit u prvenstvu pa kako se izbori. Imao je jako dobru priliku protiv Maccabija u prvoj i tu je zasro jer je okljevao, ali u drugoj je zabio.
    Ukratko, rano je jos, nije bas da ga nema na mapi, ali morat ce zapet ako misli igrat. Ima tamo sasvim solidnu konkurenciju, ali i europska natjecanja pa ce prilika bit.
  • Kaktus Car
    341
    Proljetni prvak s Rijekom ili drugi iza Dinama...Majki2111

    Proljetni prvak? To nije stvar.

    Doslovno dno dna bačve se mora strugati i najbolje je što se može naći drugo mjesto u polusezoni u HNLu s u zadnjih desetak godina drugim najboljim klubom HNLa?! To je trener za Dinamo?

    EDIT: Koliko sam uspio nabrzaka provjeriti nije čak bio ni drugi u drugom dijelu sezone, bio je treći...
  • Bruh
    901
    Zakaj ti tolko čovjek smeta kaj ti je prije 10 godina zel 20kn il kaj
  • San Lorenzo
    11.3k
    Bišćana se moralo smjeniti jer je imao lošiji učinak i od Kopića...Jakirović je, bar meni, najlogičnije rješenje s obzirom na trenutnu situaciju na tablici i stanje ekipe između dvije euro utakmice.
  • Kaktus Car
    341


    Smeta me iz više razloga npr.:

    1. jer ga je već ranije bjegunac osobno navodno probao ugurati i s njim si je dobar
    2. nije kapacitet za Dinamo
  • Mr Anderson
    5.4k

    I Jakir je Dinamovac i djeca mu igraju u Dinamu. Uostalom svi smo ovdje Dinamovci. Ne vidim po čemu bi ti bio veći Dinamovac od nekog drugog.
  • Bruh
    901
    lik je navijač dinama to je jedino što je meni bitno uz rezultate za njegova gledišta na vječne rasprave me boli ona stvar kad on ionak nema glasa u svemu tome
  • Mihaljević
    8k
    Ne znam kakve veze ima jel Dinamovac ili nije ... Nije ni Bjelica bio Dinamovac pa je jedan od najboljih naših trenera ikada... I Krznar je Dinamovac pa se nije pokazao... Doslovno nebitan podatak kod trenera.
  • Jurki
    8.6k
    najmanji problem u celoj prici je Jakir. Covjeka kojega jos nismo ni vidli kaj ce napraviti kao trener.
    Mene vise jebe kaj je jos uvijek u upravi glavni kurir za BIH gospođa Peras i mumija Barisic. Tak da si “fulal ceo fudbal”
  • Bruh
    901
    Bjelica je imao valjda najbolji kadar kojeg je dinamo imao u zadnjih 10ak godina bilo bi čudno da nije uspio
  • Krizy
    35.8k
    @Kaktus Car Sranja i razdor koji si unosio na snet ovdje nećeš prosipat. Mjesec dana si tu a daješ si za pravo da pola foruma nazivaš mamićevcima. Još jednom ga spomeni i možeš se vratiti na sportnet, pogotovo nazivati mamićevcima one koji su godinama tu. Čisto da znaš.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.