• sport
    2.3k
    Možda i idu preko Međugorja ako je cijena sa 5,6 skočila na 7 m. nakon udaranja o stol predsjednice uprave
  • austrijanac
    2.7k

    Ne, nemamo. Niti je to tema za ovaj topic.
  • striko
    1.2k

    Ne. Napisao sam već da ih se olako puštalo
  • Georg Koch
    3.6k
    ne
    Ljubo je(ce biti) u vezi beton.
    Motorican, na svakoj lopti, pun eneergije.
    Ne mozes od njega ocekivati krraciju u vezi kao od Baturine, nije mu to uloga.
  • Juznjak
    3k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/evo-kako-stoje-stvari-u-najvecem-dinamovom-poslu-ovog-ljeta-saznali-smo-nove-detalje-i-konacnu-cijenu-15365499
    Ne dolaze u paketu nego se svaki dogovara posebno. Kažu da je Stojković sutra na liječničkom. Cijena oko 7 milijuna. I ono što je najbitnije za naglasiti, još uvijek postoji mogućnost da sve propadne.
  • Mr Anderson
    5.4k

    Odličan tekst, ko i zadnjih 37, malo modificiran.
  • Zagi
    5.1k
    ali još do prekjučer se mislilo jedno, danas se mislilo drugo, a sutra će se misliti treće.Neki tip
    Jednostavno je zapravo. Spojio si mišljenja 10ak postera u jedno.

    Pa je tako nekima sjajan od početka jer vole energične igrače i guraju u pijesak glavu kada potpuno promaši pas na 5 metara jer nije taj put bilo konkretnih posljedica.

    Isto tako nekima (u najmanju ruku) nije ulijevao povjerenje upravo zbog tog razloga pa iako cijenim(o) njegovu energičnost, vidjeli smo kamo to vodi. Ako kardinalno griješiš protiv Varaždina, sigurno ćeš jednako tako samo još češće u europi gdje je tempo brži, pritisak veći itd.

    A teza da ga Moha uvaljuje u probleme jest točna na primjeru tekme protiv AEKa ali nije za cijelu prošlu sezonu gdje je igrao LBa , znači kontra od Mohe , a pokazivao identične manjkavosti.
    Isti problem u Rapidu, frapantno loš postotak točnih dodavanja za veznog igrača.

    Edit: E jbg sad Tip. Izbrisao si svoj post pa moj stoji k'o Pale sam na svijetu :worry:
  • Neki tip
    19.3k


    Nisam izbrisao nego odmah zamolio moderatore da izbrišu i napisao da ga prebacujem u Dinamo o svemu pomalo. Prebacit će i tvoj kad stignu.

    U svakom slučaju hvala na argumentiranom odgovoru.

    Točno je da sam "spojio mišljenja 10ak postera u 1" pa odgovaram na opći dojam, a ne konkretnu kritiku. No radi se o tome da su kritike Ljube kao potencijalnog Dinamova veznjaka bile iznimno rijetke, a sad se naredalo kao da je odvajkada svima, a ne pojedinima, jasno da on nije veznjak za Dinamo.

    Nije mi vrijedno rasprave secirat pojedinačne upise (a znaš da mogu ;)) i dokazivati da većina nije govorila to "otpočetka" (sve ako ti (i još poneko) osobno i jesi).

    Poanta je bila u tome da se prelako upada u zakljucke naprečac, nabrzinu, na temelju 2, 3 dobra ili loša poteza, a ne temeljite analize i racionalnog pristupa.

    Ne ovaj ili onaj forumaš, zato uopćen i odgovor pa zahvati mozda i nekog tko jest i analizirao i "otpocetka govorio", već generalni narativ.
  • dzggzd
    142
    Vlatka Peras prelomila je i odlučila da Dinamo neće dovesti Alžirca, da ne treba trošiti novac na nepotpuno zdrave igrače, vez obzira što bi Titraouijeva odšteta bila svega 500 tisuća eura.

    Kako doznajemo, Dario Šimić i Marko Marić jako su 'gurali' taj transfer, oni su razmišljali da, ako ikakav rizik od ozbiljnije ozljede i postoji, on nije velik, a nije ni skup. Međutim, ostalo je na onome što je rekla Peras i Titraoui je, nakon što se mjesec dana sve činilo riješenim, na kraju napustio Zagreb.
    (germanijak)
  • PlavacZRima
    270
    Sva sreća da imamo tako sposobnu predsjednicu uprave koja će reći sportskom sektoru ko je dobar a ko ne. Klasično bušenje iznutra
  • sport
    2.3k
    Očekujemo od najedanput sposobne predsjednice uprave da istupi u javnosti i odgovori na neka konkretna pitanja.
  • PlavacZRima
    270
    Ispostavlja se da je istina ono kaj su Lesički i drugi pričali da se međusobno kolju,kak je moguće da se klubovi sve dogovore ,obavi se lječnićki i onda ova veli da neće ići. Meni se čak i ne čini da ih ona sabotira po nahodtku nekoga,nego ih sabotira jer želi glumiti Glavu al nejde to samo tako.
  • PlavacZRima
    270
    Mislim da bi i BBB trebali vršiti neku vrstu pritiska,stali su na stranu nove uprave u borbi protiv Glave zbog želje za transparentnijim Dinamom ,a ovi se zatvorili i šute
  • Mihaljević
    8.1k
    2023-08-16-nikola-soldo-transfer--fck.jpg
    Evo Soldo u Cvajti... Stoperčina bio u Loksi , ako odradi dobru sezonu , ne bi se bunio da ga vidim u Dinamu.
  • sport
    2.3k
    Klub ima savjetnički tim Mirka Barišića,Upravu sa V.Peras na čelu,te dvojac koji glasa kao saborski zastupnici po direktivi onoga koji te je postavio.Gradski ured za opći ured nije prihvatio prošlu skupštinu što znači kao da se nije ni dogodila.To znači da je sedam članova skupštine ispred BBB ni na nebu ni na zemlji.Dario je trenutno tamo bez ikakve formalne podrške a stara garda je prekaljena u raznim smicalicama u borbi za opstanak jer su učili od najboljeg.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.