• jp23
    3.6k
    Nije odigrao utakmicu skoro punih 7 dana pa odmah se traži tko je iduće desno krilo :rofl:
  • Orc123
    14.1k
    Otpisat ce ga neki ko i Maxima nakon 2 pripremne tekme i prozvat ga panjem da bi onda odigrao sluzbene i vise nego korektno i onda ce opet bit dobar...ako neke trpimo vec u kontinuitetu par sezona onda mozemo i pojacanjima dat barem 1. Polusezonu...Kaneko ce sigurno biti koristan!
  • Mlađi referent
    14.9k
    Lakše malo, ne otpisuje Japanca nitko

Zanimalo me mišljenje javnosti jer na desnom krilu nitko nije fix, a dolaze dva golden boya od kojih su oba igrala tu poziciju povremeno, a Kačavenda je to igrao baš kod našeg trenera

Ja neću sigurno bit iznenađen ako vidim da se tamo gura Lukasa
  • San Lorenzo
    23.6k
    A ja neću biti iznenađen ako pokraj svih pojačanja, Špika i dalje bude zacementiran u prvih 11.
  • emilperska
    12.8k

Njegov defenzivni dio je jebacki i prolazi neprimjecen kod navijaca i novinara. Ali njegova zavrsnica, postavljanje naprijed, ubacaj je nekad fkt tragikomicno pa i ja znam bit prvi medu onima koji doslovce zaziva Menala samo da ude neko na to krilo i da iz prve loptu od sebe i prestane komplicirat. Drugi manjak mu je ta kondicija jer vec 2 godine dise na skrge nakon 60.minute . Ili mu zivot van terena nije dobar ili nesto s treningom ne funkcionira kod njega. Ima jako losu kondiciju za krilo te razine..
  • San Lorenzo
    23.6k
    Njegov defenziclvni dio je jebacki i prolazi neprimjecen kod navijaca i novinaraemilperska

Ma najbolje da još ni obranu ne igra, to bi tek bio šou. :death:
  • Neki tip
    21.3k
    A ja neću biti iznenađen ako pokraj svih pojačanja, Špika i dalje bude zacementiran u prvih 11.San Lorenzo

Pobrojat ću sve moguće razloge za tu hipotetsku situaciju pa izaberi:

a) zato što pojačanja to zapravo nisu, barem ne na Špikićevoj poziciji, već je Špikić takav kakav jest bolji od njih;

b) zato što Bišćan ne zna svoj posao pa će odabrati Špikića, iako će alternative biti bolje od njega;

c) zato što Špikić ima zaštitu u upravi i netko drugi Bišćanu sastavlja momčad;

d) Špikićev horoskop, odnosno položaj Merkura u nadolazećoj sezoni veli da on zadržava mjesto u prvih 11 pokraj svih pojačanja?
  • Common Sense
    1.3k
    Ne znam, da se mene pita, Kačavendu bi ostavio na posudbi u Lokomotivi do polusezone. Tamo će ako bude zdrav imati punu minutažu i može se pokušati vratiti na razinu i tonus kakav je imao prije ozljede. U trenutnom stanju nam on nije od neke pomoći.

Stojković je druga priča, on već sada može dati dodatan impuls ekipi, bitno je samo da se adaptira na pritisak koji dolazi s nošenjem Dinamovog dresa.
  • emilperska
    12.8k

Pa vidjeli smo sad da Japanac treba prilagodbu da bi bio bolji od Spikica. Tu je jezicna barijera jer ne zna ni engleski, drugi nacin igre u Europi u odnosu na Japan plus on je bio wing back u nekom sustavu s 3 iza.
    Stojkovic i Kacavenda nisu desna krila. Kacavenda nije krilo opce. Tako da i to postoji realna sansa da je i ovakav Spikic bolji od njih na desnom krilu.
    To je nazalost tako..
    Ja ne iskljucujem opciju da ce se u Europi od jeseni igrati skrot s 3 iza pa Spikic ispane sam od sebe..
  • Neki tip
    21.3k

Ok, to spada pod a). :smile:
  • San Lorenzo
    23.6k

Ja samo vidim tipa koji ima 24 godine na leđima, preko 100 hnl utakmica i koji se i dalje skriva iza ostatka ekipe...Menalo ako se ne varam ima duplo bolji učinak od Špikića, ili mu je za isti učinak trebalo osjetno manje vremena neznam više.
  • emilperska
    12.8k

Menalo dosta manje komplicira i cisci je u glavi ocito. Iako mu je plafon manji od Spikinog dosta. Ali jbg..
  • San Lorenzo
    23.6k
    Ne znam, da se mene pita, Kačavendu bi ostavio na posudbi u Lokomotivi do polusezone. Tamo će ako bude zdrav imati punu minutažu i može se pokušati vratiti na razinu i tonus kakav je imao prije ozljede. U trenutnom stanju nam on nije od neke pomoćiCommon Sense

Imam osjećaj da nova uprava ne planira kupovati igrače i ostavljati ih na doživotnim posudbama kao prethodna...tko god dolazi, vjerojatno se odmah na njega računa.
  • Neki tip
    21.3k

Ok, onda B), C) ili D)?

Ako je Špikić skrivalica iza ostatka ekipe (ne znam, ti veliš da jest), zašto misliš da bi mogao ostati u prvih 11?

Perška je napisao zašto (i) on misli da bi, legitimno. To je pod a). Pitam tebe zašto to misliš, nisi mi odgovorio.

Mislim, nisi ni dužan naravno.
  • San Lorenzo
    23.6k

Zašto je Ljubičić ponovno postao bek iako je trener po dolasku, rubno populistički najavio da 'svi znamo da Ljubičić nije bek' te na tom mjestu koristio Perkovića?
    Što bi po tvojoj kategorizaciji, gdje bi mi stavio riječi u usta, značilo da 'Bišćan ne zna svoj posao.'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.