• Jaro
    5.7k
    jakobusic nek radi kaj oce. Klub je svoje napravio. Ovo nema veze s klubom nit klub ima veze s time. Kaj ce se prepucavat s grckim jakobusicem?
  • Noel
    4k

    Nema klub tu kaj reagirat. AEK je prozvao ubojicama Hrvate pa bi trebala reagirat Država i MVP.
  • vjeko1701
    5.9k
    Nikakvo prepucavanje...al gospodskii dati do znanja da je onakva AEKova hajka na klub nedopustiva. Ja se iskreno bojim suđenja u Ateni...a zamjena redosljeda domaćinstva je velik hendikep.

    AEK je direktno prozvao Dinamo krivim za tu smrt...ne samo hrvate.
  • MolonLabe
    393
    Klub nije prodavao ulaznice navijacima sukladno odluci da nema gostujucih navijaca. Hrvatska policija je proslijedila sve informacije koje su imali kolegama u Grcku.

    To sto korumpirana nesposobna drzava koja bankrotira svakih 10 godina i korumpirani nogometni savez i klubovi ne mogu sami rijesiti problem huliganizma u svojem dvoristu nije razlog da traze da se Dinamo izbaci iz Europe.

    Strani suci im sude derbije jer sami nisu sposobni imati neovisne suce u prvoj nogometnoj ligi.

    I onda na nas udaraju jer su nesposbni. Dapace, gubite se vi iz Europe. I nasi navijaci, i policija, i novinari su 10 razina iznad Grka.

    Pregaziti ih na terenu 5:0!
  • vjeko1701
    5.9k
    Kad na snetu navijači Hajduka stoje na strani Dinama i šalju želje da ih pregazimo, onda znaš kolko je sati.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ja zbog ponasanja grckih navijaca svih ovih dana (javno pozivanje na bodenje nozevima) i kukavicluk samog AEKa koji na podmukli nacin trazi prolaz dalje imam neviden osjecaj mrznje prema njima. Strasno pokvaren i licemjeran narod.
  • Noel
    4k
    Nisam za Hajduk od 2016 cvikao u Europi. Zbog ovakvog grčkog licemjernog i užasnog naroda protiv Paoka budem.
  • Oluja
    3.7k
    "Potpuno isto pitanje koje muči naše navijače, što doznajemo zadnjih sati na sve načine, muči i nas: Kako je moguće da nakon barbarskog ubojstva Michalisa od strane čopora vagabundskih kriminalaca iz Hrvatske, AEK može ući na teren i igrati protiv ove momčadi?

    Hoće li neki od njegovih ubojica biti na tribinama? Hoće li ondje biti njihovi suradnici u zločinu koji danas na društvenim mrežama slave ubojstvo koje su počinili njihovi prijatelji? Oni koji proklinju naš svijet i ponose se ubojstvom koje su počinili njihovi surdanici u organiziranom kriminalu?

    Tko nas zapravo tjera da tu utakmice igramo dok kaplje krv našeg ubijenog navijača i ostalih teško ozlijeđenih? Kad svi znaju da su oni koji su ovdje došli ubijati sastavni dio organizacije s kojom moramo igrati nogomet?

    Je li lobiranje Hrvata u okvirima UEFA-e važnije od ljudskih života koje su ubojice oduzele? I zahtijeva li dobrobit europskog nogometa da naše igrače tjeramo da igraju nogomet kao da se ništa nije dogodilo?

    Postoji samo jedan način: Trenutačna i stroga kazna odmah! Civilizirani europski nogometni svijet to čeka. Zajedno s AEK-om!" stoji u priopćenju.
    :vomit:
  • vjeko1701
    5.9k
    Evo, upravo o tome pričam. Sramotno koriste tragediju i napadaju direktno klub...odvratno na svim razinama. Grci dociraju o civiliziranom nogometnom svijetu...kaj je iduće? Predavanje o vanskom dugu?
  • og1986
    2.9k
    Ovo je dno dna. Kaj nas se toliko boje na terenu?

    Nakon svih informacija danas?
  • marcio amoroso
    32.5k
    Kad je izašlo ovo priopćenje?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Moj zadnji komentar za danas vezano na ovu temu.admin neka brise ako hoce
    Pratim psiholosko stanje nacije cijeli dan (ne na zoni). Lagano se mijenja javno misljenje od:

    Izbaciti dinamo iz europe i hnla na 10 godina
    Bbb Fasisti i ustasofili, sve pobiti
    Svih 120 osuditi na dozivotni zatvor i goli otok, ostaviti dolje svih 120 da trunu

    U

    Pa nisu nasi bas sveci ali izgleda ovi izboli svoga, ne bi nasi to napravili
    Bolje je da aekovi ne dolaze u zgb, ako su ih bbb dolje pomeli, sta ce im tek napraviti u zg
    Neka se policija primi posla i pobrine o svojim drzavljanima, ima i nasih u bolnicama

    Stanje uma je fascinantna stvar. Da su se ugledali na zambijce i isli posvajati djecu od migranata na x ilegalnih nacina vjv bi imali naklonost medija

    Ne opravdavam nemile dogadjaje ali da je sve otislo danas na entu potenciju, je.

    Rip momak
  • marcio amoroso
    32.5k

    Bože sačuvaj. Znači lože i dalje situaciju.
  • vjeko1701
    5.9k
    I baš sam o tome pričao. S jedne strane ne želim da klub oko ovog ulazi u nadmudrivanje s takvima ali se s druge strane mora zaštitit ovakve retorike. Ovo je dno...jadno da ne može jadnije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.