• Time
    580
    Teški Biscanov kiks...idemo umorni na aek,bod kod kuce,4/9,najgore sto igra i nije toliko loša ako izuzmem današnje prvo poluvrijeme
    I jedan teški kiks nas navijaca 3005 gledatelja...nakon Lokomotive bit ćemo najmanje gledan domaćin ovo kolo...
    Svi zajedno,igraci,treneri,uprava,navijaci se moramo jako jako trznit
  • Orc123
    5.6k
    Samo ne kuzim zasto je vadio Kaneka, a ostavio Spikica...isto tako ne znam zasto sudac nije isao gledati onaj penal, a jbg tanka je granica između uspjeha i neuspjeha....da ovaj nije u 92 obranio neobranjivo sad ne bi bili ovako kriticni.....
  • db-izbjeglica
    13.4k
    Meni nije jasno da se u toliko vremena ne mogu razviti mehanizmi koji bi iskoristili drmićeve neosporne kvalitete, barem za HNL, plaća ga se popriličnu lovu, a kukamo da nema napadača.

    Kolika je uopće šansa da se u dinamovoj platežnoj moći dovede bolji, iskusniji i kvalitetniji napadač?
  • San Lorenzo
    12.1k
    Jos jedan kiks i to je to od IgoraJurki

    Mislim da će ova uprava ići za povjerenjem treneru i nema šanse da će prenaglit sa ovakvim odlukama...niti treba, još uvijek je sve pod kontrolom, ali moramo početi igrati puno ozbiljnije, kad ti je u Kazahstanu najbolji igrač golman, kad si sretan jer Mitrović nije bio miran u završnici u dvije situacije danas, onda nešto opasno smrdi.
  • Hamed Kone
    29
    Gorica nam uzme 2 puta bod na istu foru .. parkiraju autobus pa kaj bude na poneku kontru. Umjesto da pucamo iz svih pozicija , mi ponavljamo ta beskonaćna dodavanja s lijeva na desno ...
    Ne znam kaj se čeka s pojačanjima ,kaj se čeka s malim Stojkovićem... a nebi bilo loše oni otvorit blagajnu i dovest trenera koji gaji moderan i napadački nogomet...jer Bišćan to nije..
  • Zagi
    5.6k
    Kolika je uopće šansa da se u dinamovoj platežnoj moći dovede bolji, iskusniji i kvalitetniji napadač?db-izbjeglica

    Doslovno žmirečki pikneš napadača na TM i naći ćeš boljeg.
    Otprilike tolika.
  • db-izbjeglica
    13.4k
    Doslovno žmirečki pikneš napadača na TM i naći ćeš boljeg.
    Otprilike tolika.
    Zagi

    Kako čovjek u rijeci može utrpati 20 komada, a dinamovi treneri ne mogu izvući da bude dobra zamjena u HNL-u?
  • Orc123
    5.6k
    Veliki peoblem je i ovo otezanje s dovodenjem igraca...da su ovi igraci koji su dovedeni dosli prije mjesec i pol sad bi vec mogli isporuciti ono sto znaju i uigrati se s momcadi, proci pripreme....previse se to otegnulo, a Uprava nije pomogla...ovi nađu igraca pa uprava neda zeleno svjetlo, pa pregovaranje i dogovaranje pa nam ovaj treba, ovaj ne.....trebalo se to prije obaviti...i sad je jasno da nam treba jos igraca jer se na neke ne racuna!
  • Jurki
    9.3k
    pa pod kojom kontrolom? Uspjeli smo zasrat previse toga za 3 kola.
  • Zagi
    5.6k
    Zazivanje promjene trenera je suludo.
    Idem odmorit jer nemrem čitat ovu bezrazložnu paniku.
    Osvajamo prvenstvo i ulazimo u LP.
    ln
  • dZg1986
    388
    Djelomično se slažem oko tanke granice između uspjeha i neuspjeha,ali ovo nije samo nezadovoljstvo kiksom, već nikakvoj igri, nikakvim organiziranim akcijama. Apsolutno je sve isto kao kod Čačića, samo što je Čačić imao puno bolji početak sezone. Biščan se uopće nije dokazao kao trener dostojan kluba poput Dinama i to je opet izravna krivica Šimića jer je tu bila već opcija Bjelice koji ima iskustva i dokazao se na dinamovoj klupi. Nadam se da će me razuvjeriti, ali ja iskreno ne vidim Biščana još dugo na klupi.
  • Captain America
    14.7k
    Kako čovjek u rijeci može utrpati 20 komada, a dinamovi treneri ne mogu izvući da bude dobra zamjena u HNL-u?db-izbjeglica

    Jer se zadnjih 5 trenera šlepa na postulate koje je postavio jedini pravi trener Dinama uz Vahu i Kužea u zadnjih 20 godina. Krimos je uspio oživit Gavru jednu sezonu, ovo ostalo su nesposobnjakovići koji ni sami ne shvaćaju kako su dobili ovakav klub u ruke. Radili su na čistom principu pozitivnog šoka na ekipu, a realno ništa novo nisu donijeli. Vidiš im po ostalim klubovima i repkama u CVu o kakvim neznalicama se radi.
  • dzg717
    961
    Kad smo imali zadnji put igraca sa 15+ golova u hnl?
    Ovo se moralo dogodit kad tad
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    ''Europa je u ovoj fazi sezone najvažnija, ali sve što se događa u HNL-u utječe na atmosferu pred tako bitnu utakmicu.''

    Bišćanova izjava pred utakmicu sa Goricom. Nije mu prva takva. Izjavio je i pred dvije utakmice sa Hajdukom da će mu te utakmice biti dobra priprema (trening) za Europu. Nijedan trener u zadnjih 20 godina nije toliko podcijenjivao domaću ligu kao što to radi Bišćan. On je mentalno još uvijek u godinama dok je on igrao za Dinamo kad je Dinamo bježao svima 30 bodova i kad su u drugim ekipama igrali poluamateri sa plaćom od 3000 kuna.

    Hajduk je potencijalno na +5 a Dinama tek čeka rasprodaja svojih najboljih igrača. Bišćan se za to vrijeme samo koncentrira na Europu ali nije on jedini takav. Mnogi dinamovi navijači podrazumijevaju HNL i samo gledaju što će biti u Europi. U razgovoru sa ljudima moje je iskustvo takvo da su navijači Hajduka puno upućeniji u HNL. Oni prate ligu, znaju igrače, znaju koja je ekipa u kakvoj formi. Dinamov prosječan navijač nema pojma ko su Banić, Nejašmić, Fruk i kad ga pitaš za utakmicu sa Goricom ili nekim drugim HNL protivnikom on odmahne rukom i kaže ''pusti to negomi reci kad se igra sa AEK-om''. Takav bahati stav će se obiti o glavu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.