• Ivdzo11
    8.7k
    ne bi bilo dobro... Rijeka nam ne moze platit neke pristojne iznose
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Rijeka nek pojacanja trazi tamo gdje i prodaje. Nadam se da Westerlo ima nesto za posudit jer kad im mi posudimo ili damo to nije presudno niti kvaliteta vise nego moramo bit sretni da Rijeka uzima nase igrace. Misku je vise znacilo 2 milje vise od Westerla..Ajmo vozi.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ako je istina, onda se nadam da ce barem za Menala izvucu neku odstetu (znamo da imaju :rofl: ), a za Kulena nek bude postotak kao i u Jankovica
  • San Lorenzo
    23.7k

Ekskluzivne fotografije izgledaju kao da lik očajnički pokušava nekoga dobit da mu otvore vrata. :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Prodali su Timbera za 40 tako da sigurno imaju. Sve osim rekordne odštete uz postotak iduće prodaje je loš posao.
  • OsamŠest
    6.4k
    Za sad se naši pokazuju kao majstori pregovora. Ali mene zanimaju ove krupne i velike ribe poput Šutala ili Ivanušeca.. Koliko i kako će to odradit..
  • Zagi
    13.7k
    Sam nek podsjete tog lika da su prošle sezone kupili Basseya iz Rangersa za 23m eura i da im ne pada na pamet dolaziti nam sa smiješnim ponudama.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Ako mislimo posuditi Kuleta i Menala Rijeci, ja bi im onda stavio klauzulu da ne mogu igrati protiv nas.
  • Patak
    3.5k
    Obilaze kao hijene oko Dinama. Sad smo vrlo blizu LP i minimalno 27M eura i ovakve ponižavajuće posjete treba odbiti odmah jer samo narušavaju potreban mir u momčadi.
  • blue heart 72
    2.9k
    Kaj se Šutala tiče, svakome tko ponudi ispod 25 treba odgovoriti u najkraćim crtama. Znači 25 plus postotak ili ne dolazite ispod 30 bez postotka. Kaj se Menala i Kulenovića tiče, sve osim Rijeke dolazi u obzir. Ako bi ih Rijeka željela, za njih bi bila početna cijena 1,5 milijuna na gore. Ispod 1,5 im ne bi dao nijednoga, a ako bi iz vana netko slučajno ponudio više Rijeka bi trebala prebaciti tu ponudu. Nema više sa Miškom cile-mile
  • gledatelj
    1.1k

Za Kulenovica bi stavio onda da mora igrat protiv nas pa smo mirni
  • miro
    8.2k
    zabio je Kulen protiv nas par golova već
  • OsamŠest
    6.4k
    Gledam sad malo transfere Ajaxa kroz povijest.

Samo su im 3 transfera išla preko 20m eura:

- Bergwijn iz Tottenhama za 31.25m eura
    - Bassey iz Glasgow Rangersa za 23m eura
    - Haller iz West Hama za 22.50m eura

Nisam siguran da će to bit iduća stanica Šutala s obzirom na naša (i Dinamova) financijska očekivanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.