• Neki tip
    19.3k
    Murić ne igra obranu, uopće, nimalo. Ozbiljno trenirat mu se ne da. Samim time - nije igrač za Dinamo.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Pusti ti to. Kod pravog trenera bi on proigrao. Dinamo bi njemu bila prilika za dokazivanje. Inače, mislim da je Bišćan dobar trener, ali gaji taj neki ful defanzivni stil. Njemu Murić donese pobjedu protiv Aberdeena, pa prije protiv Varaždina i onda ne dobije novu priliku. Sad u Belgiji ni minut nakon što su gubili.
  • Neki tip
    19.3k
    Ma može Murić donijet pobjedu.. on tehniku ima, potez sigurno. Ali čini mi se da nema niti naviku niti želju naučiti igrati 90 minuta. I sve što uz to ide.. a to nije čekanje tog jednog poteza. :confused:
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Ma može Murić donijet pobjedu.. on tehniku ima, potez sigurno. Ali čini mi se da nema niti naviku niti želju naučiti igrati 90 minuta. I sve što uz to ide.. a to nije čekanje tog jednog poteza. :confused:Neki tip sa Zapada

    upravo to, nažalost me podsjeća na Ćorića. Taj ne bi naučio igrat obranu da mu o tom život ovisi...
    Plus upravo što si reko, preslab je za igrat 60 min kamoli 90 u tempu koji Dinamo igra. Bjeličina igra traži zvjeri poput Oršića, Ademija, More, Gojaka, a ne nekoga tko ne bi imo snage nakon 40 min ni hodat,,,
  • Mr Anderson
    5.4k
    Igranje obrane je više stvar volje nego učenja, ako Murić želi nešto napraviti od svoje karijere onda treba pokazat volju.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    To i za to treba imat snage i mogućnost ponavljanja. Jer ne mogu svi pokrivat obranu i onda trčat u kontru i onda to ponovit ponovno, i ponovno...
  • Neki tip
    19.3k
    Igranje obrane je više stvar volje nego učenja, ako Murić želi nešto napraviti od svoje karijere onda treba pokazat volju.Mr Anderson

    A ti imaš dojam da on to želi? Ja ne. Ne pamtim njegovu utakmicu u kojoj tu želju i volju pokazuje.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Nisam ga toliko gledao da bi znao pokazuje li volju i želju. Rasprava je krenula od njega i Kadziora. Činjenica je da Murić uz pravi angažman može postati daleko bolji igrač nego što je. Kadzior ne može, on je dosegao svoj limit kod nas.
  • Neki tip
    19.3k
    Znam, iz perspektive normalnog čovjeka, a takav mi dojam odaješ na forumu, teško je zamisliti da netko "ne želi" imati karijeru onome u cemu je zapravo dobar, talentiran. Nije da bi on rekao da ne zeli..
    Ali, po meni, on je jedan od onih koji tvrde jedno, ali nastavljaju po svom.. Ko Halilovic. Pa koliko je puta dosad shvatio, progledao, konacno odlucio.. od tih igraca nece biti nista veliko.
    Na temelju talenta ce zaraditi svojih nekoliko milijuna kuna u 10ak godina karijere i uz dobre savjete, ako ce ih biti, zivjeti korektno. Osobno, pristojno zarađujem, pa ću tih "nekoliko milijuna kuna" svejedno zaraditi tek u cijeloj svojoj karijeri. Mislim da ti decki jednostavno nemaju dovoljno ambicija, ne grizu dovoljno, da bi postigli nesto vise. I ovo im je dovoljno dobro za vrlo pristojan zivot, a raditi ih nisu naucili.. s 22-23 godine si itekako dovoljno mlad za nauciti puno toga, ali za nauciti raditi - e to vec malo teze.
  • Neki tip
    19.3k
    Činjenica je da Murić uz pravi angažman može postati daleko bolji igrač nego što je.Mr Anderson

    Potpisujem. Samo što se to neće dogoditi, bar ja ne vjerujem u to.
  • Beowulf112
    301
    Ma vjerojatno ne dolazi.Niko drugi osim vecernjeg nije to prenio.Slazem se s vama da je talent nesporan samo nije bas da smo tanko na toj poziciji.Desno krilo igra hajrovic a tu imamo jos i atienwena,kadziora i univerzalca situma.Realno na svim smo pozicijima krcati.Imamo cca 28 igraca u prvoj ekipi a za lp se moze registrirat 25 ako se ne varam.
  • Jaki
    100
    Ja ga nebi doveo nakon onoga pa bio on Messi a svi su bolji trenutno u ekipi od Murica.
  • El Capitan
    74
    Evo da i ovdje napišem isto: Murići, heroji dijela plavog puka, su se fino pomirili sa Mamićem a na sudu su dobili napad amnezije. K tome, dečko u ovom trenutku nije klasa za Dinamo. Nadam se da je samo još jedna u nizu patki.
  • Morales7
    184
    Mislim da je to laž da Murić dolazi,ali moje mišljenje je kako trenutno u HNL-u nema baš pojačanja, da je bolji od nekog našeg na poziciji. Eventualno tko mislim da bi nam mogao koristit su: Caktaš, Nejašmić, Lazlo onaj mađar iz Osijeka, Župarić ( kao 4. Stoper pa i nije neka korist), Čolak ili Mance kao treća špica i to je to.
  • El Capitan
    74
    Caktaš igra dobro kada mu je sustav podređen, nisam siguran da bi to bila neka velika sreća. Sa ostatkom popisa se slažem mada mislim da bi i Zwolinski mogao figurirati kao treći napadač.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.