• Patak
    2.2k
    U toj utakmici s Koperom je Bišćan skrivio penal i dobio crveni tak da on zna najbolje kaj treba, samo bez uzrujavanja.

    Inače, nakon prve tekme koja je završila 5:1 za Dinamo, nije u uzvratu bilo nekih velikih zamjena, samo tri igrača su promijenjena, umjesto Mesarića, Moralesa i Mandžukića su igrali Barbarić, Callelo i Dodo.
  • Infinity
    15.2k
    Imamo 4-0 i neke postede mora biti. Nitko s 4-0 nece izaci s najjacom postavom. Da smo slucajno dobili Real 4-0, pa idemo u Madrid onda da, ali Astana?

    Japanac svakako ne moze igrati i bolje je da ne putuje. Svi ostali trebaju na put. Moramo na klupi imati najjace igrace ako nesto krene po zlu, ali definitivno nema potrebe da recimo Petkovic starta. Ostaviti ga u Zagrebu? Ni u ludilu.

    Mi smo prije par godina nakon 5-0 kuci imali situaciju da u gostima gubimo 2-0 na poluvremenu. Zbog tih situacija svi moraju na put. Moze u Zagrebu ostati netko tko treba rehabilitaciju, ali netko tko moze igrati barem pola sata bi morao putovati.
  • Kaktus Car
    341


    Čak se ni od Kopera nije ispalo, a to je bio bitno slabiji Dinamo i malo nesretna i nespretna tekma. Klupa je dovoljno široka i dovoljno dobra da zadrži 4 (četiri) gola prednosti pred Astanom.

    Samo jedna ekipa u povijesti Lige prvaka je uspjela okrenuti zaostatak od 4 gola iz prve utakmice. Astana neće biti druga neovisno o tome za koji se sastav Bišćan odluči u srijedu.
  • Sunja86
    993
    Kakvo je stanje sa Perićem kakva je ozljeda u pitanju kod njega?
  • zagr
    505
    svaka čast za ljubu komentatora jučer koji je jedini pročitao i pohvalio poruku, gledam portale nitko ne objavljuje ak ima ko sliku poruke nek pošalje.
  • marcio amoroso
    32k
    tse5g8a3m284rc7t.jpeg

    Stoka ni da provjeri.

    Teorija tovarije je da se naravno ovaj ne sudi jer se onda sudi nepostojeći kod 0-0. O Bože s kime mi imamo posla :monkey:
  • Eduardo
    17.3k
    toVAR :ok: dok im je u korist sve se da opravdati.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Teorija tovarije je da se naravno ovaj ne sudi jer se onda sudi nepostojeći kod 0-0. O Bože s kime mi imamo posla :monkey:marcio amoroso

    da oni prime gol za poraz u zadnjoj minuti, golom iz kornere koji nije trebao postojati jer je suparnički napadač prema kojem je išla lopta bio u debelom zaleđu, o tome bi se pisalo godinama...s vremenom bi preraslo u mit.
  • marcio amoroso
    32k

    Kod nas ni riječi o tome. Doista nismo isti.
  • Smotanihaker
    592
    Ma oni nisu baš svoji. Više pričaju kako Ristovski nije dobio žuti i kako je to kardinalna greška kao i ne dosuđeni penal.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Vrlo slična situacija onoj u derbiju kad je livaja namjerno pokupio rileta nakon što je ovaj poslao loptu dalje, također prošao bez žutog. Oba slučaja su vrlo vjerojatno "vraćanje" za nešto od ranije u utakmici ili čak iz prošlih dvoboja... ništa bitno, niti neuobičajeno u nogometu.
  • scooniepenn
    1.7k

    Potpuno se slazem kolega. Moram priznati da mi nije jasno o kakvom preopterecenju pricamo nakon 4 sluzbene utakmice. Ako profesionalnci vec sada imaju problema s umorom onda smo u ozbiljnom problemu. Pokoju rotaciju se moze napraviti, ali euro bodove treba uzeti i to po mogucnosti jos jednu pobjedu, nikako se kockati s euro rejtingom. Nakon toga imamo Goricu u ZG pa se tu moze opet izrotirati kao protiv Istre da maksimalno svjezi budemo za AEK.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Zato sto se to "kakvi su to profesionalci, to je samo.." do vrhunca europske sezone pretvori u 10ak utakmica vise od konkurencije. Bjelica je otpocetka rotirao i to je dalo rezultata.
    Naravno da Astanu treba shvatit maksimalno ozbiljno i trazit bodove za koeficijent, ali ne treba se bas ni pripremat kao da je finale SP. Ne bi imao nista protiv da Emreli odmori Baturinu npr.
  • xyz
    840
    O kojim bodovima za koeficijent pričate? Dinamu je jedino bitan prolaz; potpuno je svejedno kojim će ishodom završiti utakmica u Astani. Nikakve bodove neće Dinamo dobiti ako pobijedi tu utakmicu...
  • San Lorenzo
    11k

    Jedino što me čudi je da nam je gol za 1-0 uopće priznat, ne bi bilo prvi put da se nama linije povlače ukoso samo da naš igrač ispadne u zaleđu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.