• Eduardo
    17.8k
    Kakva je sudbina Kneževića u Dinamu?Maki17

    Kao i moja tj. nikakva.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    jao, jao kako smo mi blesavi... mi tu želimo da boljim transferima, novom upravom i novim stadionom Dinamo može do novog iskoraka, a zapravo treba samo Hajduk osvojit titulu xD

    https://www.24sata.hr/sport/za-iskorak-bi-dinamu-moglo-pomoci-da-hajduk-osvoji-titulu-645240

    isusa ti ja glupljeg teksta u životu nisam pročito...
  • LovroZG
    1.3k
    Čovjek se preziva Birtić, a kolumna mu se zive Birtija. Tu je sve jasno.

    To šta smo imali prije par godina duplu krunu Rijeke koja nije popravila stanje na tribinama je valjda nevažno.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ma kad bi Hajduk osvojio titulu, stali bi svi ratovi, došlo bi novo doba prosvjetljenja, ljudi bi počeli istraživati svemir sa warp pogonom (kojeg bi donjela ta titula) i cijela galaksija bi ušla u fazu spiritualne harmonije, mira i sreće. Ne bi bilo gladi, ne bi bilo mržnje, sva djeca bi znala čitati a crnci, žene, srbi i splićani bi konačno dobili svoju ravnopravnost. Samo zamisli kako je danas biti gay crna žena iz Splita, rodom iz Srbije...koja živi u Zagrebu.
  • Majki2111
    2.7k
    Ako nebi mi osvojili, onda bolje Rijeka nego Hajduk jel tako?
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    ma kakva Rijeka, samo Hajduk ima tu MOĆ!
  • 000
    941
    Izgleda da niste Birtica citali u njegovo vrijeme. Doduse nisam ni znao da jos pise, tj. da ga netko placa da pise.
    Cak je u nekim rijetkim momentima imao trenutke lucidnosti. U osnovi je pokusavao kopirati najlosija izdanja pokojnog Zidaka. Nije mu nikada uspjelo.
  • Kwedi
    3.8k
    Tip je na Herbalifeu. Dovoljan pokazatelj koliko je lud.
  • The Undertaker
    4.3k
    Čim ga komentiramo, postigao je cilj. Istakni se, makar po glupome.
  • Infinity
    15.3k
    Birtic je pacenik kojeg sam jednom prilikom par dana lozio u komentarima, a on ozbiljan i uporan s odgovorima :rofl:

    Sta Dinamu znaci jedna titula Hajduka? Prazne tribine te sezone, 'jer igramo za k*'. Sezonu kasnije kas opet cekaju prazne tribine, 'jer nije napeto i nemamo konkurencije'. Uzimala je Rijeka titulu, kratkorocno to nista ne znaci, dugorocno nitko ne moze parirati Dinamu pa su te price o titulama drugih klubova bezvezne.

    Napetost nije ono sto Dinamo moze ponuditi gledateljima, ali ima tu jako puno drugih stvari koje se nude i koje se mogu ponuditi. Samo treba raditi.
  • cron1ck
    1.6k
    - Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo potpisali novi dugogodišnji ugovor s Antonijem Marinom, igračem koji je s udarnom momčadi praktički od prvoga dana otkad sam je ovdje - sa širokim je smiješkom naglasio Dinamov trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije.
  • Beowulf112
    301
    Jel ima ko podatak o tome kolko nasi prvotimci zaraduju?Vidim da se dosta statistikom bavilo u zadnje vrijeme.Bilo bi lijepo kad bi neko mogao i to obraditi pa da imamo uvida.
  • Majki2111
    2.7k
    Jedan Valladolid odigra u Madridu sa Realom 1-1. Zašto nebi i mi to mogli?
  • Majki2111
    2.7k
    Sa youtuba:

    S obzirom na to da je dosta vas pisalo u komentarima utakmice protiv Rosenborga da Dinamo ima problema na desnoj strani, odlučio sam ponovno pogledati utakmicu i onda ju usporediti s utakmicama protiv Benfice.


    Dolazim do 2 zaključka:
    1. dogodila se promjena obrani iz 4-1-4-1 u 4-4-2 ili 4-2-3-1 s ciljem da se zatvori sredina (dvije linije po dva igrača blokiraju passing opcije prema sredini), i posljedica toga je veći utjecaj lopte prema bokovima, vidjeli smo Samuela, protiv Ferencvarosa nije bilo toliko problema u pozicijskoj igri kroz izolacije, više nego ulaske kroz half-space između beka i stopera (što je jedan od razloga promjene formacije)


    2. Hajrović je odigrao loše većinu utakmice protiv Rosenbroga u obrani, a Stojanović ni uz pomoć ostatka ekipe nije uspio zaustaviti Samuela (vidjeli ste primjere gdje je ispadao). Zanimljivo, protiv Benfica je Dinamo također imao problema u prvom dijelu, ali u drugom su (domaća utakmica) Stojanović i Kadzior napravili odličan posao na desnoj strani. U drugoj je bilo više problema jer je Dinamo igrao bez zadnjeg veznog, ali opet primili su samo 1 gol u 90 minuta.
  • BluePhone67
    3.3k
    zfa90s3ru3dx8ezs.jpg
    6x2kkd8j26ezjf0u.jpg

    Sn 25.08.2019
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.