• xavier
    12.1k
    Zapravo je netko dolje dobro napisao...samo zarada od ovogodišnje LP ako se uđe plus prodaja Olma i imamo i više nego dovoljno za stadion. Mislim da niti jedan navijač ne bi imao ništa protiv :wink:
  • reziser
    8.3k

a mumija je rekla, sami ćemo graditi stadion
    banderas, nek kažu što žele i gradit ćemo
    možda se nešto i pokrene?
    ali iskustvo govori drugačije, dao Bog da se varam
  • SAS1987
    20.9k
    Gradit će se sigurno. Maksimir je postao opasan i Uefa to dobro zna.
  • xavier
    12.1k
    a mumija je rekla, sami ćemo graditi stadion
    banderas, nek kažu što žele i gradit ćemo
    — reziser

Svi govore "želimo graditi", nitko još nije rekao "platit ćemo" :wink:
  • Blue Mind
    18
    I dan danas imam onaj fanzin "Dinamo" iz 2006. u kojem Miki kaže da ćemo za dvije godine imati najmoderniji stadion u Europi. Dok ne vidimo lopate i bagere na terenu, ne treba im vjerovati.
  • NB86
    17.7k
    Dok ne vidim 3 i po tribine izgrađene ne vjerujem im
  • Neki tip
    21.4k
    Dok ne vidim 3 i po tribine izgrađene ne vjerujem im — Nino Bule

Dobar.. :smile:

Što je najgore, zamislivo mi je da se i nakon 3 i pol izgrađene tribine stane.. nastupi nova kriza, nema se, usfalilo betona, željeza, mita. :roll:
  • Infinity
    21.6k
    Nešto slicno ima hibernian ali sa malo drugacijim omjerima.
    Oni imaju stadion od 20 soma, i vecinom je pola pola, tj.tri tribine su ko naš zapad i imaju jednu tribinu ko naš istok.
    Meni osobno lijep stadion, ali nije baš toliko navijacki ko rapidov, ali ovo kak si ti rekao je dobra kombinacija jer bi se i na malim tekmama mogla napravit dobra atmosfera
    3h
    — nkdz

Ne lici meni njihov stadion na to sto sam ja zamislio. Njihov stadion je meni ni manje, ni vise nego ljepsa verzija Maksimira. Zapad - dva nivoa uz teren. Istok - jedna ogromna tribina uz teren. Sjever - dva nivoa slicno zapadu uz teren. Jug - neka mala i 'niska' tribina uz teren. Sve cetiri tribine su im odvojene i tocno tako bi izgledao Maksimir da su se postojece tribine napravile u razini s terenom i bez atletske staze. I ima krov, naravno.

To sto sam ja zamislio mozda cak najvise lici na Falmer.
  • Bosna86
    13k
    Ima li netko logicno objasnjenje za stanje travnjaka?
  • Neki tip
    21.4k
    Ima li netko logicno objasnjenje za stanje travnjaka? — Bosna86

Pisalo je negdje da je virus u pitanju. I da je naručeno iz Mađarske par blokova za tekmu s Rosenborgom, ali da nisu mogli isporučiti dotad.
  • nkdz
    1.4k

Uf da, to vec moze, dobro izgleda
  • Hipo
    408
    Rušit maksimir ako je ikako moguće.
    Rapidov ili groupama manje više svejedno.
    Dodiše rapidov nema ulaze na tribini pa je time bolji.

Hnl igrat u kranjči.
    Za to vrijeme europu igrat u varaždinu, ili rujevici.

Varaždin uskoro stavlja nove stolice na istok.
    Vž je bliže zagrebu i imamo puuuno više navijača u toj regiji nego oko rijeke i istri.
    Vž ima i veći stadion od rijeke.
  • runtothehills
    529

Potpisujem.
    Povijesno jako bitan simbol, ali ovakav klub i navijaci zasluzuju jedan moderan stadion.
  • SAS1987
    20.9k
    Izgleda da se vode zavrsni razgovori izmedju Grada i Dinama oko toga ako će se obnoviti stadion ili napraviti novi.

Na temelju svih izjava ja mislim da bandić želi staviti krov i zavrsiti pricu za sledjecih 20 godina a klub i struka žele novi stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet