• Ivdzo11
    8.7k
    JEBO IM PAS MAJKU BEZOBRAZNU...

Kakva gamad... Pa ne bih im ni odgovarao na ponudu
  • plavi67
    924
    treba im rec ,kad je druga rata?
  • Patak
    3.5k
    Globan je izračunao da će Dinamo ove godine samo ulaskom u LP zaraditi 27M. Plus neki bodovi, dakle preko 30M realno. I sad da prodajemo top igrače za siću?!? Pa neće nas Bernauer (ako prodamo Šutala) i Marin (ako prodamo Ivanušeca) odvesti do tih milijuna nego naši top igrači.
  • Lynx17
    4.5k
    Kako mu nije sram pisati taj "12m eura"....
  • Orc123
    14.1k
    Za 12 m dobe Bockaja, Menala, Emrelija, Kulenovica, Jurica, Saranica, Laću, Krkalica, Soldu, Drmica i jos im gratis uvalimo Stefulja. Poslat im takvu protuponudu, mozda onda shvate da se i mi znamo zajebavati i podjebavatu, a ne samo oni!
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ja ih ne bi ni odbio, samo bi izignorirao.
  • Noel
    17.7k
    Ja bi se napravio glup i ozbiljan kao oni i tražio uz 12m i Sofyana Amrbata u trade. Ali doslovno poslat tako službenu ponudu.
  • Neki tip
    21.3k
    Obično sam jedno od onih gunđala kojima ide na živce pametovanje a la " a) ne puštat ispod 50 miljona; b) uvalit im Štefulja za 9", ali ovo je doslovno za ignorirati.

Kad/ako se jave ponovno, kako što, pa niste nam odgovorili, objasniti da je završilo u spamu, mislili smo da su vam neki klinci hakirali račun pa se zajebavaju šaljući smiješne ponude okolo.
  • Facke
    7.2k
    12 milja hahahahahahaha pa gde oni ziviju :lol:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Jebat mi sve ako nisu, dok su istrazivali vise oko kluba, procitali da smo kritični financijski pa misle da nas mogu podjebavat ovako
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Kad su Talijani nudili nama nekakve velike cifre? Viole rade isto sto i Feyenoord, to nisu klubovi koji puno ulazu u pojacanja i idu na APP racunajuci da ce igraci guzica zinit jer eto dosla ponuda Fiorentine.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Ma mislim da je fiorentina reda radi poslala 12 milijuna i da će na kraju dati 20 milijuna. Imaju dovoljno novaca i napravili su dosta transfera preko 15 milijuna, a boljeg igrača od sutala za 20 milijuna ne možeš naci. A ovih 12 milijuna je samo pro forme. Josip će ići sigurno za 20 milijuna i mislim da to fiorentina može platiti, tako da bir će zanimljivo pratiti tijek pregovora
  • Odglavedopetedindijete
    97

Trebalo bi im tako poslati hahah. 12 milijuna sta je je stvarno je smiješno. Al kazem mislim da je to pro forme jer zabari se uvijek za svaki cent zezaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.