• Patak
    2.2k
    Tak je, 6-7 milja je za igrače poput Franjića i Jakića. Ivanušec kao starter treće reprezentacije svijeta u najboljim godinama ne može vrijediti ispod 30 milja.
  • Ludovic IX
    5.2k
    Zašto ne bi tražili 100 recimo. Mislim prodali smo najpoznatijeg obrambenog na svijetu za 200 miliona pa je u redu da uzmemo 100 za ivanuseca.

    Nema tog svemira u kojem će ijedan hnl igrač stariji od 23 biti prodan za više od 15 miliona.
  • Krizy
    35.5k
    8.3mil hahahahaKeyser Soze
    jx5jew5qte7ghadv.gif
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Stvarno nam fali malo realnosti

    Dobro je @ludovic napisao
  • deda
    27.6k
    Za Majera Švabe nude 18 milja, volio bih da mi za Ivanušeca možemo dobiti toliko, ali smatram da će to biti između 8 i 12.
  • Neki tip
    19k
    Zašto ne bi tražili 100 recimo. Mislim prodali smo najpoznatijeg obrambenog na svijetu za 200 miliona pa je u redu da uzmemo 100 za ivanuseca.Ludovic IX

    Upravo na to ciljam. Htio sam licitirati dalje, ali reko' valjda će se shvatiti poanta. Međutim, uvijek bude onih koji stvarno tako i misle pa me shvate ozbiljno. :heart:
  • vjeko1701
    5.9k
    Stvar je da nama ovakav Ivanušec vrijedi puno više od tih nekih 8-10M. Da budem prost, jebo vas vaših 8M za jednog od nositelja Dinama i igrača u krugu prvih 11 Hrvatske. S njim su nam jednostavno veće šanse za ulaskom u LP i osvajanjem naslova.

    To znači da je kratkoročno vrijedan barem 20-25M a dugoročno čak i 60-70M. Naravno, ne kažem da treba tražiti 60M za njega al da ga ne bi pustio ispod barem 13-14 + bonusi/postotak (i to samo ako on apsolutno inzistira na odlasku) kako bi imao dovoljno rezerve naći bombu na poziciji LWF, ne bi.
  • Jaro
    5.4k
    Ma po meni je bolje da pokaže još više vjere u sebe, dodatno poboljša formu kroz sezonu, odigra jebačko EP uz osvajanje neke medalje i s Dinamom napadne LP.Neki tip

    popravio sam ti malo...
  • Orc123
    5k
    Ja ga ne bi prodao ispod 15 da se mene pita ali on ce vjerojatno otici za neku cifru od 10 m eura plus neki bonusi...premalo, ali tako se krece trziste....vidjet cemo na kraju....kad bi barem ostao. Kad bi otisao Gvardiol i da Majer napravi transfer i da se rijesimo nekih viskova plus vec 3m eura koje smo zaradili na racun Kove i Broza mi bi dosli do cifre od cca 25 mil eura i da se ulozi jos cca 10 m eura plus LP imali bi strasnu momcad plus rijesen proracun. Ali ipak zvuci pre nerealno i malo je SF ali lijepo je mastati jer ipak mala sansa postoji da se nesto slicno dogodi, iako vrlo mala.
  • Zagi
    4.9k
    Ne bih ga dao uopče do idućeg ljeta. Točka.
  • vjeko1701
    5.9k
    I dalje stojim da oko Livijeve prodaje imam najmanjje problema. Čisto i isključivo na račun kluzule. Netko dođe s 10M i samo je da se dogovori s njim.

    Sve ostalo mi imamo puno bolju pregovaračku poziciju a iskreno nijedan iznost u javnosti za ostale nije bio ništa više od potpuno smiješan s obzirom na igrača.

    Ponekada bi mi bilo draže da se klub malo javno postavi na takve ponude i prozove ih kao smješnima. Znam da financijska situacije nije najlakša na svijetu ali nije valjda tolko očajna da se javno ne može reći "Ponude koje su zasad pristigle su smiješne i o njima se uopće ne razmišlja. Dinamo nije niti će ikada biti mjesto gdje se kupuju svjetske klase za bagatelu. Ako ne možete ponuditi više onda očito nemate dovoljno novca da kupujete naše nositelje."
  • Patak
    2.2k
    Ivanušec za Dinamo treba vrijediti 30 milijuna, ako se na tržištu ne može dobiti za njega više od 8-12 onda ga ne prodajemo, jer nam on može donijeti kroz svoje igre u LP više od toga. To vrijedi i za Petka i ostale nositelje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Meni je jasno i slazem se da bi mi svi da nam igraci vrijede vise nego sto trziste diktira ali isto tako ako neki igrac zeli ici jel bi ga vi pustili makar za 10M ili bi ga drzali do kraja ugovora pa ode besplatno ? Jednostavno pitanje
  • Patak
    2.2k
    Koliko Dinamo zaradi od ulaska u LP u jednoj godini? Ako je to više od 10M onda bih ga zadržao do kraja ugovora. Evo to je jednostavni odgovor. Npr. RBA prodaje sličnog igrača Aaronsona za 30+M. Po čemu je taj Aaronson bolji igrač od Ivanušeca?
  • Zagi
    4.9k
    ako neki igrac zeli ici jel bi ga vi pustili makar za 10M ili bi ga drzali do kraja ugovora pa ode besplatno ? Jednostavno pitanjeGražvydas Mikulėnas

    Super je to kad navedeš samo dvije loše opcije pa ajd ti biraj.

    Možemo raspravljati jeli Dinamo u poziciji da bira između isključivo loših opcija i ako je, kako izaći iz tako loše situacije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.