• Dinamosaur
    1k
    definitivno nas gotov igrac za velike cifre. Ako je Ivanusec odmah do..ok. Mali Baturina te sve rekorde mora probiti jednog dana (al ne ovo ljeto)
  • miro
    3.3k
    Iskustveno, ne bi vjerovao koliku razliku čini pravi pristup prema nekoj osobi. Neke doslovno moraš terat u 3 pičke materine (i dozvolit im da ti to vrate), a s nekima moraš satima pričat o smislu života da bi dali najbolje od sebe.

    Evo da se igram psihologa, ovak bi pristupio Luki

    "stari, pa nema te niko, ajde te 2-3 tekme, ko ga jebe, al ovo kaj ti imaš, okret u milisekundi, cimanje, prodor, šut...ko to može u trku?

    Koji ćeš k u Feyenoordu, pa to je malo bolja Rijeka.
    Sad si u repki, Dalić te skužio, drži te u prvih 11, do Eura si u Ligi prvaka, Europa ligi, ovi dolje su se digli tučemo ih do kraja sezone za prvo mjesto, nemoj mi tu padat u depru bezveze..."
  • Sajla
    3.8k
    Tak je u svemu - uvijek su najglasniji oni koji se na nekaj bune i imaju prigovor. Ne znam otkuda priče da Ivanušec želi otići osim iz novina koje su nam baš sklone u zadnje vrijeme. Nisam čuo neku njegovu izjavu, a na terenu ne izgleda nezainteresirano. Ne ide ga kak ga je išlo prije pauze, ali bude krenulo. Dečko je Dinamov igrač, uvijek korektan i pošten u svom ponašanju prema klubu, navijačima i prije svega igri. To bude mu se vratilo. Kužim zov novca, iz Nizozemske se lakše dođe do npr. Engleske ili Španjolske, pa ako dođe ponuda koju klub prihvati neće biti čudno da ju prihvati i on. Ja bih mu savjetovao da u sezoni pred Euro ne mijenja sredinu, ali to sam samo ja... Oršić je out, Perišić ne postaje mlađi, a tu će najlakše zadržat status i nabijat statistiku. No, ponavljam se... :smile: Očekujem sutra puno od njega, kao i ostalih koji su u petak malo zaštekali. I da - nadam se da će Bulatu konačno sjesti jedna dalekometna, moglo bi ga to prehititi i dati mu impuls pa da bude i gužva u sredini nakon ovih transfera :wink:
  • Patak
    2.3k
    Al ja to ne gledam tak. Želim najbolju momčad koju možemo sklepati, kakvu smo uostalom i imali zadnjih godina. Da igramo s ne znam kim, da krećemo u tekmu s nadom da imamo neke šanse...
  • Logistika
    1.1k
    Nije lako...trziste je kakvo je...vrucih glava se svasta i pomislilo i reklo.
    Ali rasprava treba li igrac tipa Livija ili Ivanuseca dinamu...pa ljudi nema smisla ja mislim uopce. Livi je po meni najjaci hr golman ikad...jebem ga ispala mu je...da je protiv bilo koga drugog ne bi nas toliko bolilo.. od 0 eura do 5mil vrijednosti sve je macak u vreci dok se ne dokaze...a za Livija stvarno mislim da bi ga se moglo nagovoriti. Igracima se pomaknuo vijek igranja,golmanima pogotovo.. nije mlada nada,ali golman i sa 30 moze u ligu petice.
  • Dinamosaur
    1k
    tu se slazemo, mislio sam o pretpostavki da idu negdje
  • Salva
    2.4k
    Pjaca? Ojeda? Frey? Stojković i Kačavenda? Satriano? :chin:
  • OsamŠest
    2.6k

    Nijedan od navedenih nije crnac. Teško je reć..
  • Ivdzo11
    3.1k
    Opet su mediji gluposti pricali da ga sutra predstavljamo....
  • Zagreb1992
    1.4k
    Kaneko je ovo
  • diebalo77
    173
    Naš Tsubasa Ozora
  • Mr Anderson
    5.7k
    Navodno nam i Pjaca dolazi.
  • Dinamosaur
    1k
    Pa vidis uska ramena, Japanac :lol:
    Bez zajebancije, nadam se da je Kaneko
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.