• bbb medimurje
    2.9k
    Naisao sam na ovaj komentar negdje na netu

    FUN FACT
    1.Kad je napadnut hajdukov nogometas Futacs od strane torcide onda nije bilo pozivanja na institucije i stajanja u zastitu igraca
    2.Kad je hajduk trener Kopic zavrsil na hitnoj nakon razgovora s torcidom takoder nije bilo reakcija
    3.Kad je od strane torcide pomocni sudac pogoden sjedalicom u glavu nije bilo poziva na prekid utakmice a kamoli reakcije s sluzbene stranice
    4.Nakon cestih povika 'dobit cete batina' od strane torcide namjenjene za igrace hajduka nije bilo poziva na prekid utakmice a kamoli pozivanja na institucije
    5.Nakon poraza od Rudeša hajdukov nogometas Fran Tudor dobiva upaljac u glavu, nema pozivanja institucija

    Itd, napad na Ohandzu itd itd itd
  • Ludovic IX
    5.1k
    Jel nije bonacic isto dobio u glavu od nekog tovara dok je bio tamo?
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Na Keka su se stolice bacale u Dugopolju. Juznjacka krv asti brale.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Povodom ironičnog čestitanja reprezentaciji moram napisati nešto.

    Oni dolje su kao dijete željno pažnje. Njihovih igrača nema u reprezentaciji, trofeja nemaju, stranci redovito ime kluba pišu HaDJuk jer im je rejting izvan Hrvatske manji od rejtinga Skhupija. Jednostavno su ne mali nego potpuno nepoznat klub izvan Hrvatske.

    Ja bih poštivao taj njihov stav prema reprezentaciji da su tako govorili i kad je Livaja zabio gol očajnoj Kanadi ali tada su svi pratili Hrvatsku, navijali i nosili kockice. To je čisti dokaz infantilnosti, dječje prevrtljivosti te uvrijeđenosti. Kmečanje je pravi naziv za njihove postupke jer djeca željna pažnje kmeče kada se neka situacija odvije onako kako ona nisu željela. Zato ih najviše i smeta kad se spomene kmečanje jer je taj opis suštinska istina a istina najviše boli.

    Bernard Jurišić je još prije utakmice sa Nizozemskom imao status na facebooku kako navijači neskladno pjevaju himnu. Išla je odmah negativa. Kad smo dobili tu utakmicu onda se uključio u vagon pobjednika pišući patetične postove. Da smo izgubili nastavila bi se negativa i sprdanje. Tako će vjerojatno i sada nakon Španjolske napisati neki komentar pun jala i zlobe. Tako reagiraju mala djeca koja ne znaju što je dosljednost jer djeca nemaju čvrst stav i mijenjaju ga iz sekunde u sekundu. To je čisti infantilizam i jedino u takvom okruženju heroji mogu biti tipovi poput Livaje, Rosse, Grgića i sličnih potkapacitiranih likova koji se ponašaju kao krkani kojima još samo fali čačkalica u ustima da upotpuni dojam. Ljudi su Keruma sa pršutom na čelu koji se potpisuje sa X jer je elementarno nepismen izabrali za gradonačelnika jedanput a umalo i drugi put, o čemu mi pričamo...da dolje nema mora Dalmacija bi bila nerazvijenija od Kosova kao što je i bila veći dio povijesti.
  • Bruh
    887
    Dalmacija nerazvijena kao i u većem dijelu povijesti???? U kojem ti univerzumu živiš pa skoro sva književnost nam je iz dalmacije, glavni gradovi su nam bili u dalmaciji, bila je jedna od naj prometnijih trgovačkih zona u europi itd. Slavonija je doslovno uvijek bila poluprazna a i sam Zagreb je formiran puno kasnije od Dalmatinskih gradova... mislim ne vidim čemu vrijeđanje kad su splićani uvijek gledali reprezentaciju sa redovnim javljanjima iz Splita uživo samo taj jedan dio hardcore torcide nije. Smiješno mi je izjednačavat manjinu sa većinom.
  • Bruh
    887
    Uostalom toliko se sralo po njima zbog te jedne proklete čestitke a i sad kad torcida ponovo ide na reprezentaciju objave za drugo mjesto pa je ironično... 2+2=5? Manite se medija.
  • Patak
    2.2k
    A jel to Biščan ne nosi čarape?
  • og1986
    2.9k
    Neznam kako je to relevantno za ovu sliku, ali na ovaj tip cipele ti se ne nose čarape.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    na mokasinke se ne nose čarape, ili se nose one ful niske stopalice :D
  • Patak
    2.2k
    Ma sve ok, ja seljo beljo kad sam odrastao nije bilo ni mokasina ni drugih muških cipela na koje se nisu nosile čarape pa mi je to još uvijek čudno...
  • Jaro
    5.4k
    fakat si star onda obzirom da mokasine postoje medju Indijancima odavno, a u "razvijenoj" kulturi barem 100injak godina :rofl:
  • Patak
    2.2k
    deda je mladić za mene :-)
  • Infinity
    15.2k
    Neki su ovdje mislili da se deda sjeca Gradjanskog :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.