• Mali dioničar
    17.8k
    Jel se možda čeka taj famozni statut, da se to prvo riješi? Pa da nakon kaj to definiraju, da krenu sa transferima?xFire

Da, možda će u Statutu stajati da Ugovore s igračima trebaju potvrditi članovi dvotrećinskom većinom.
  • Papastrumf
    17.9k

Napokon da netko kaže pravi razlog.
  • nwankwo646
    665
    A znaju da ćemo proć Astanu
  • Orc123
    12.9k
    Ma ovo nisu realne cojene za Stojkovica, Kacu i Frigana nikako...ajte molim vas...govorimo da su ponude za livija i ivanuseca oko 7-8 milja a ovi nemaju minute u europi...pa necemo se razbacivati novcima...i kaj sad bumo ulozili u njih 13mil eura cca i kaj smo dobili...ni jedan nije odmah pojacanje ...dovodili smo Majera i Ivanuseca ali nismo sve odjednom....jednoga od te trojice si mozemo priustiti sad ali sva 3 je nerealno pogotovo ne sad kad smo tanki s lovom...najprije bi od njih doveo Stojkovica ako nam Ivanusec ode ali uz njega i jod jednog iskusnog krilnog igraca .....pa nemremo s djecom u europu...kako? To smo radili prije 10 g kad smo gledali samo financije a rezultat je bio u drugom planu...ne zelim opet gledati sramocenje po europi....
  • mali M
    8.2k
    upravo to smo i rekli...
  • Maximo
    799
    I? jel imamo kojeg novog napadača da se spominje koji će ponovo bit blizu, potpisat pa odustat?
  • Mr Anderson
    13.2k
    Tri milje eura za Stojkovića nije nerealno niti prenapuhano, a nama je prihvatljivo. Nije nerealno ni 5 milja za Frigana, druga stvar je kaj to nama nije prihvatljivo.
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Stojko ce bit dzabe oko Bozica..
  • Krizy
    59.6k
    Tri milje eura za Stojkovića nije nerealno niti prenapuhanoMr Anderson

Ima još godinu dana ugovora. Naravno da je nerealno.
  • Orc123
    12.9k

Jel relevantni izvor? Koliko ima folowera taj novinar?
  • Armagedon13
    959
    Foliraju li Miško i Šikić pokazat će se vrlo brzo
  • Maximo
    799

Sad 2, ja i nwankwo646 :D
  • Orc123
    12.9k
    Ja sam isto mislio da ima jos godinu ugovor ali na TM pise do 2025.g.....sad mi nije jasno..znam da sam vidio negdje da ima jos godinu...
  • Maximo
    799

Bojim se da ne...vidlo se po vipotniku recimo...ima neko kom su to nikakvi novci i nikakav rizik...
  • Orc123
    12.9k

Ne, ozbiljno...koliko ima? Nemam twiter pa pitam...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.