• mali M
    9.2k
    meni se isto čini da se ponašaju kao da nigdje ne gori, dok su svi na okupu imaju prođu u europi, a pojačanje će biti kad će biti...
  • Juznjak
    4.5k

Problem je što se već danas ili sutra može dogoditi da nisu svi na okupu…
  • Orc123
    14.2k

Dvije ponude realne mogunsletito u Dinamo svakog trenutka i onda? A nama slijedi jako bitan start u europi i Hnl a o tqj superkup nije bezvezno natjecanje....stvar je momenta....po nekim najavama izgleda fa je Japanac najblizi....
  • diebalo77
    268
    15.7 i 21.7 budu sve pokazali kakvo je stanje
  • Mr Anderson
    15.8k
    Isto kako nemamo pojma u kojoj fazi su eventualni pregovori s mogućim pojačanjima tako ne znamo niti jeli uopće bila koja ozbiljna službena ponuda za naše igrače. 7 milja za Ivanušeca ili 2 i pol za Brunu ne računam ko ozbiljne ponude. I to je upitno jeli bilo samo usmeno raspitivanje ili službena ponuda.
    Kvaziinsajderske informacije po forumima i portalima uopće nebi komentirao.
  • Juznjak
    4.5k
    Mene ne brinu dolasci koliko i odlasci. Za Ivanušeca zamjenu nemamo a ne možemo je niti naći za neke sitne pare. Uz to je i problem sama ta ponuda za Ivanušeca koja je smiješna i onda kad je malo podebljana odjednom je dobra. Nisu sigurno sa 7mil odlučili dići ponudu na 14mil. Meni to izgleda kao da je u redu ili da se naši premišljaju hoće li ga pustiti za 8-9mil što je i dalje i više nego premalo. Naravno, ako je istina ovo što izlazi u Nizozemskim medijima i što naši prenose.
  • scooniepenn
    6k

Ukoliko naši uopće i pomišljaju prodavati Luku za 8,9,10 milja onda ću ozbiljno preispitati svoje povjerenje u Šimića i sportski sektor jer bi to za mene predstavljalo štetnu radnju i bilo vrlo jasan pokazatelj da se sportska politika radi diletantski. Dok to ne vidim uzimam takve napise isključivo kao neprovjerena novinarska lupetanja.
  • Juznjak
    4.5k

Slažem se u svemu. Da se razumijemo, uprava od mene za sada ima punu podršku i s potpunim povjerenjem gledam na svaki njihov potez. Smatram da su sve što su pokušali ili uspjeli napravit do sad, napravili i radili s nekim razlogom i vizijom. Ali zna se kojih se par igrača ne daje ispod cijene i za koje se treba borit da se jako, jako dobro zaradi na njima jer toliko i vrijede.
  • Ali
    2.7k
    1.Prodati Petka za 3,5m€ Trabzonu jer šta on ima tražiti 1,2m€ plaću, ako bi se Perišić u hajduku odrekao pustih miliona kaj nebi Petko mogao ostani na 300tis€ , a ne rušiti proračun kluba sa zahtjevima. Vidiš da nemamo na računu.
    2. Ivanušec neka ide u Mallorcu za 8,5m€ jer tak i tak nema drugih ponuda, a da bi kupovali moramo prodati nekoga. A i Luki se išlo van i želi nove izazove.
    3. Livakovic u Španjolsku, znamo da piše 10 kao minimum, ali nećemo sad raditi problem našem golmanu, neka daju 8 a nekako ćemo kroz bonuse možda namaknuti još koji euro.

A dolasci... Urugvajac ode u Francusku. Mi smo učinili sve, ali nije išlo.
    Frigan nam je preskup, a Šikić je nerazuman u zahtjevima za duo Stojković + Kačavenda pa nek proda ak može u inozemstvo.

Mi imamo vrhunskog trenera koji je naše najveće pojačanje u kojeg imamo povjerenje a i tu su mladi Topić (koji je do prije deset mjeseci ulazio sa klupe u juniorima sesveta) i Špikić je čvrsto odlučan da ostane uz Drmića kao napački dvojac.
    Lijevog beka može igrati dobro Ljubičić ili Mauro...

Samo treba kroz medije odraditi pripremu kako je u ovom trenutku i Conference league skupina izuzetan uspjeh za klub (tipa, pa i jedan Mourinho je tu nastupao itd...)

I to bu jesenska realnost. Srećom pa ni hnl konkurenti nisu uložili ništa pa će i dalje liga padati po pitanju europskog koeficijentu. A mi ćemo imati priliku za pišljivih 300€ na raspalom stadionu bez pristojnog šekreta gledati Omoniu, Rapid i Cska... i spominjati kako smo uspješno stabilizirali financije kluba i kako je prijetio crni scenarij i da je proračun od 30m€ ipak mnogo realniji od onog od 60m€ koji je neodrživ...
  • mali M
    9.2k

Baš lijepa hrpica pretpostavki i dramatiziranja bazirana na ničemu.. znači lupio si hrpu svojih izmišljotina, doslovno i onda rekao "to bu jesenska realnost". bazirana bez činjenica, bez argumenata, čisto iz... zloće?
  • scooniepenn
    6k

Da, s obzirom da nama nitko u zadnjih 5 godina nije "izlazio u susret" lagano mi na onu stvar ide ta otrcana floskula i zaista se nadam da tu nebulozu više neću slušati. Ako tebe drugi reketare i guze gdje god stignu, onda valjda nećeš dozvoliti da ti se ruši rejting i u krajnju ruku buduće pregovaračke pozicije smiješnim odštetama za ključne igrače, povrh toga reprezentativce 3. momčadi na svijetu i 2. u Ligi nacija. Feyenoord koji je u naboljem slučaju pola razine iznad Dinama i to isključivo jer je u boljoj ligi i imao je 2 ozbiljna europska rezultata u zadnje 2 sezone, pritom bi naši potencijalni dvoboji bili 50-50, proda Kokcua u Benficu za 25 milja, a radi se o reprezentativcu Turske, ne Hrvatske. Istovremeno mi bi trebali dati Ivanušeca njima za 8,9 milja. Daj me nemojte raditi budalom pored zdravog razuma.
  • Ali
    2.7k

Ovo je sukus članaka, ironija... očekivao sam da neću morati kao Sheldon naglasiti :grin:
  • Mr Anderson
    15.8k

Kojih članaka, koja ironija? Kak je kolega napisao ovo je hrpa tvojih baljezganja.
  • marcio amoroso
    47.7k

Benfica je njima došla sa 25 milijuna za Kokcua, a ne nama za Ivanušeca. To je jednostavno zakon tržišta.

Ostalo se slažem, nisu nešto puno bolji od nas i mi moramo naše igrače cijeniti. Ima jedan drugi problem tu, a taj je da je igrača koji želi otići teško zadržati.
  • Orc123
    14.2k
    Kaneko danas ni na klupi u kup utakmici, a sad jel ro ima veze s nama ili samo posteda radi utakmice u subotu ne znam....vidim da jos nekoliko prvotimaca nema ni na klupi ..ocito ih cuvaju za subotu.....vidjet cemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.