• Navijač Dinama
    7.3k
    [KKDZ-ZD-12] Vaše mišljenje o Hrvatskoj košarci u globalu, gdi je "zapelo", odnosno kada se dogodio značajni pad Hrvatske košarke, te što mislite, da li bi Dinamo kao i Šibenik mogao igrat u nekoj Alpe Adria Cup varijanti( sa timovima iz Austrije, Češke, Slovenije)?

    Puno sreće u nadolazećoj sezoni
  • Pop corn
    4.8k
    :ok: KK Dinamo Zagreb potpisao je ugovor o suradnji s četvrostrukim prvakom Italije, Umana Reyer Veneziom

    09219e9f5oppii5m.jpg

    U sklopu toga dogovorena je i pripremna prijateljska utakmica u ponedjeljak, 4. rujna u Veneciji

    Prošle sezone su završili na četvrtom mjestu u prvenstvu Italije, a u Eurocupu među 16 najboljih momčadi. Ove sezone će ponovno igrati Eurocup.

    Proteklih sezona bilježe vrlo respektabilne uspjehe, u trofejnoj sobi imaju dva naslova prvaka Italije u zadnjih šest godina uz osvojeni Kup Italije i Fibin Eurocup

    Detaljnije o suradnji i utakmici na: https://shorturl.at/cgBOQ
  • Patak
    2.2k
    [KKDZ-ZD-13] Futsal Dinamo pa i veliki Dinamo imaju dobro posloženu školu iz koje se u prvu momčad priključuju najbolji juniori. Kakav je plan razvoja škole košarke u KK Dinamu, koliko ima djece, koliko trenera, koliko kategorija i gdje igraju.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Nisam popratio trajanje toga ? Na koliko je ta suradnja dogovorena ?
  • Pop corn
    4.8k
    Nisam popratio trajanje toga ? Na koliko je ta suradnja dogovorena ?Zagreb1992

    Nema rok trajanja. Višegodišnja suradnja.

    Primjerice, treneri će se međusobno dolaziti na edukacije. Imat ćemo međusobno predavanje o projektima (tips and tricks, know how)
  • Zagreb1992
    1.2k


    Bravo za to ..podrška u tome ..Napredovanje domaće struke je apsolutni dobitak za budućnost Hrvatske košarke ..upravo ono što nam fali jako
  • Hillary Trump
    20
    [KKDZ-ZD-14] Na tragu predhodnog pitanja, [KKDZ-ZD-13]... Bez dobrih temelja, stručnog kadra te indivudualnog pristupa nadarenim klincima u omladinskom pogonu, teško je zamisliti samoodrzivu budućnost. Uz publiku (koju Dinamo za razliku od drugih ima), sponzore te klupske rekvizite, cini mi se kljucno da klub seniorima priključuje po par juniora godišnje ne bih li na taj način proširio roster te nadajmo se, razvio kojeg klinca iz vlastitog pogona. Dugandžić je bio dobar primjer prošle godine... Uglavnom, koje su konkretne klupske inicijative koje će dodatno osnažiti omladinskih pogon? Koliko selekcija vodi jedan trener iz omladinskog pogona? Možete li navesti primjere dodatnog skolovanja trenerskog kadra, bilo kroz suradnje ili kroz tecajeve? Da li omladinske selekcije imaju dodjeljenog kondicijskog trenera (kadeti, juniori)? Da li se sa perspektivnim klincima radi individualno, ondosno da li imaju poseban program rada?
    Netko je ranije napisao da su apetiti narasli, ali da rast mora biti organski, u granicama mogućnosti što je 110% ispravan put - uzalud euro izleti ako jedna takva sezona uruši buđet za narednih 10god... stoga mladi!!! Na kraju krajeva, ima li boljeg mentora mladima od Novačića.

    Pozdrav, unaprijed hvala na odgovoru!
  • Pop corn
    4.8k
    6kkmyidxb5sp5mco.jpg

    KK Dinamo Zagreb iduće sezone će premijerno igrati i jedno europsko natjecanje!

    Temeljem rezultata iz prošle sezone u kojoj je ostvaren plasman u četvrtfinale doigravanja na adresu kluba prošlog tjedna je stigla pozivnica za sudjelovanje u Alpe Adria Cup u idućoj sezoni.

    ℹ️ Dinamo će se natjecati u konkurenciji 16 momčadi iz Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Slovenije i, jasno Hrvatske. Natjecanje se odvija u četiri skupine s po četiri ekipe dvokružno. Dakle, KK Dinamu je garantirano minimalno šest međunarodnih utakmica, tri na domaćem parketu i tri u gostima.

    Cijelo priopćenje pročitajte na https://shorturl.at/dhw24
  • ZGBhoy
    1.7k
    momčadi iz Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Slovenije i, jasno Hrvatske.Pop corn

    To mi se svida. Definitivno bolje nego ABA Liga
  • Patak
    2.2k
    Bravo za klub, igranje u našem prirodnom okruženju, a ne u nakaradnoj yu ligi Nadam se samo da će troškovi biti prihvatljivi.
  • Eduardo
    17.3k
    [KKDZ-ZD-15] Zašto je podrška navijača važna za budućnost kluba?

    [KKDZ-ZD-16] U kojem području ili u kojem segmentu smatrate da klub treba najviše napredovati u novoj sezoni?

    [KKDZ-ZD-17] Koji su Vaši glavni ciljevi koje nastojite ostvariti za vrijeme trajanja Vašeg predsjedničkog mandata u klubu?

    [KKDZ-ZD-18] Koja je najveća prepreka na koju ste do sada naišli obavljajući dužnost predsjednika KK Dinamo?

    [KKDZ-ZD-19] Kad biste mogli vratiti vrijeme i promijeniti jednu stvar za koju smatrate da je niste učinili ispravno ili dovoljno dobro, što bi to bilo?

    [KKDZ-ZD-20] Kako izgleda Vaš tipičan dan na mjestu predsjednika KK Dinamo?
  • agramZ
    2.3k
    gdje se moze naci statut kk dinama? nije mi bas jasno kako je klub organiziran tj. ustrojen. "odjednom" nastao i grupa ga pocela podrzavati/pratiti i to je to, malo mi je nejasno.
  • Tradicija bunta
    5.5k
    Odjednom je nastao i FD i grupa ga odjednom pocela pratit. Posto vidim na sta pucas reci cu samo da nije smisao ni futsal ni kosarkaskog kluba da bude socios prica nego da budu zdravi sportski klubovi, svaki u svom sportu. I uspjesni! O tome je bilo rijeci i ranije pogotovo na temu futsal kluba gdje je (pogresno) stvorena slika da je smisao kluba bio pokazivanje da tzv “clanski model” funkcionira. To nije izvorno bio smisao kluba barem ne kada je u pitanju grupa.
  • agramZ
    2.3k
    ne pucam na nista nego sam ozbiljno mislio da ce biti ista prica kao i FD. na pocetku sam mislio da treba malo vremena da krene sve kako treba, pa mi je sve do sad nikako nije bilo jasno kako i sta. ali hvala na objasnjenju :up:
  • Tradicija bunta
    5.5k
    Bit ce isto sve u oba kluba.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.