• Nino Bule
    11.4k
    Meni je test sposobnosti uprave sto se tice prodaja koliko ce dobiti za baturinu, sutala, ivanuseca, a ne orsica i ademija, orsic je najskuplja prodaja za igraca u tim godinama na ovim prostorima valjda, a ademi svakako je zaduzio klub da ga se pusti jer ima 32 godine i njegova trzisna vrijednost je MOZDA 2 mil
  • Papastrumf
    9.7k
    Gluposti sa “izašlo mu se u susret”, “zadužio je klub” itd.
    To jesu upadno loši transferi i to treba jasno reći.
    marcio amoroso

    Stoji, ali isto tako ti ne znaš kakav je dogovor kluba i igrača kod potpisivanja ugovora. Možda neki igrač potpiše ugovor za manju lovu uz dogovor da ga se pusti kad dođe nekakva ponuda bez da mu se nabija cijena i slično.

    To se npr. dogodilo s Oršićem, na kraju je javno i rečeno. Nisu ga pustili godinu prije jer je klubu bio potreban, potpisao je novi ugovor, ali mu je obećano da će ga pustiti ako sljedeci put opet dođe upit iz takve lige.
  • marcio amoroso
    32.2k

    Evo opet zadužio. A klub Ademija nije zadužio i ne zaslužuje na osnovu ponašanja prema njemu najveću moguću odštetu?

    Test je također koga će dovesti. Do sada nisu doveli nikoga osim Francuza za kojeg se već sada može reći da je od prvih 11 udaljen koliko i ja.
  • Nino Bule
    11.4k
    A klub Ademija nije zadužio i ne zaslužuje na osnovu ponašanja prema njemu najveću moguću odštetu?marcio amoroso

    Zasluzuje ali u razumnim okolnostima, imali smo ponude kakve smo imali za njega, citav rok se pricalo o njegovom odlasku, ako se htjelo zaradit na njemu moralo ga se prodat 2,3 godine prije pa bi dobio 5 mil eura, samo nam je vrijedio vise od toga pa ga se zadrzalo, ja znam koliko on nama znaci ali mislim da opasno precjenjujes njegovu trzisnu vrijednost, radi se o igracu od 32 godine koji vodi borbe s ozljedama sad vec neko vrijeme. Takvi igraci uglavnom dobivaju jake ugovore i onda ih klubovi pustaju drugdje jer se odsteta ne moze dobiti, slican primjer je i teophile catherine.

    Jos dodaj kontekst borbe sa zdravkom u tom trenu, amunicije koju bi imali da se zadrzalo ademija kontra njegove volje, "nista im nije sveto" bla bla. Imam stvarno vrlo nisko misljenje o nacinu na koji su radili pandur i cacic, mislim da je to bio najgore vođen sportski sektor u dugo vremena, ali ova dva transfera (orsic i ademi) su u sasvim realnim gabaritima, da nije otisao tad ademi otisao bi 6 mjeseci poslije za mozda 500k eura vise, da si radi toga radis reputacijsku i svaku drugu stetu stvarno nema smisla.
  • Armagedon13
    958
    Inter i Dinamo su sve dogovorili čeka se pristanak igrača
  • OsamŠest
    2.6k
    Na prvu mi je bio tak-tak.

    Što ga više gledam, to mi se više sviđa. Dobra realizacija, igra s obje noge, dobra igra glavom. Ima udarac izvana, dosta brz i sposoban si je sam kreirat šansu. Na sve to, ima osjećaj za igru i nije sebičan..

    Treba nam još jedan Martin, svakako..
  • Beowulf112
    301
    Pa kolko se mi borimo za pojacanja mislim da ce prije real zgotovit mbappea..svaki dan iste ili slicne price zvacemo...stvarno nam brzina nije vrlina
  • Rex Ramae
    2.4k
    Pa tko zna koliko je tu strana uključeno i koliko još klubova zainteresirano, ne ovisi sve samo o Dinamu.
  • Zagi
    5k
    Meni je najbitnije da je brz i radi.
    Mišić i Šutalo i Bulat imaju izvanredne duge lopte i treba nam još jedan koji će to moći iskoristit.
    Šteta je da se sve potroše na Špiku :/
    A i Baturini nebi loše došlo da ima kome poslati loptu u prostor.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Vjerojatno čeka ponudu iz Francuske, nismo prva opcija ovakvim igračima sigurno.
  • Patrik11
    120
    Post je izasao u vrijeme kad su mediji pisali o 10 igraca koje zeli dinamo i on je medu njima medutim dalje o njemu niko nista nije cuo
  • Mlađi referent
    10.5k


    Ne postoji izvor za to, admin lupa okolo

    Stjepan Mati s indexa kaže:

    -Urugvajac sve dalje od Dinama
    -Aktivno se traži bek, trojica na radaru o imenima se ne zna
    -Petković sve bliže ostanku
    -Zvijezde ostaju do 15.8. minimalno
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.