• blueboy
    191
    Koliko ima Menalo golova/asistencija po minuti igre?Patak

154 min za G/A
    Ukupno ima oko 620ak minuta ove sezone u hnlu
  • Mlađi referent
    14.3k
    Ako kolega misli na ukupne brojke u Dinamu, to bi bilo

-2651 minuta
    -11 golova
    -7 asistencija
    -147 min za G/A
  • NORTE
    20k
    Trofej na svom terenu se jednostavno mora osvojit, posebno jer su ovi bez Livaje po svemu dosta loši, uostalom bez njega su dobili samo nekog niželigaša u kupu...

U ligaškoj ih je isto važno dobit da se odmah malo odlijepimo i stvorimo si dobru atmosferu za početak sezone, dok bi se njima onda stvorio problem ako (bez odgoda tekmi zbog Europe) kiksaju protiv Rijeke ili Osijeka.
  • Sava Krpa
    632
    slažem se. Menalo kao takav nemali broj puta donio željenu svježinu svojim ulaskom a nikad nije prigovarao zbog broja minuta koje je igrao niti zbog činjenice da kod Cacica nije bio starter skoro pa nikad.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    jebote ove brojke izgledaju skroz nelose
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Ne sviđa mi se Sesvete kao filijala jer su tu Mamićevi ljudi.
    Bez obzira sto sam iz Sesveta
  • NORTE
    20k
    Priča se o dovođenju 2-3 igrača (ne tako dovno se spominjalo 5-8), a istovremeno i o prodaji najboljeg što imamo kojekakvim Turcima i Nizozemcima...

Nimalo mi se ne sviđa ovo s Ivanušecom, pristajanje i na nižu cifru odštete da se ide na ruku igraču koji igra krilo u prvoj postavi repke.

Dovodi se napadača Empolija koji je u 31 tekmi zabio čak 2 gola da valjda zamijeni odlazak napadača Hrvatske koji trpa Brazilu i Nizozemskoj...
    Možda je baš pojačanje, ali statistika ne blista.

"Tek" je 8.7. i ništa još nije ni odrađeno, ali ne izgleda mi obećavajuće cijela ova priča. Očekivali smo jači dinamo, ali ništa ne govori da će to tako biti, naprotiv.
  • Armagedon13
    959
    Priča se, pa stalno se nešto priča .A što se tiče napadača,sjećaš li se koliko dugo gol nije zabio Petković kad je došao kod nas
  • BBB Mataa998
    2.8k

Znas li da smo do danas prodali vec Livakovica,Sutala,Petkovica,Ivanuseca,Baturinu i doveli nekih 30ak igraca vec?
  • blueboy
    191
    Priča se o dovođenju 2-3 igrača (ne tako dovno se spominjalo 5-8), a istovremeno i o prodaji najboljeg što imamo kojekakvim Turcima i Nizozemcima...NORTE

Kao da je bitno tko je kupac, svaki igrač ima svoju cijenu.

Dovodi se napadača Empolija koji je u 31 tekmi zabio čak 2 gola da valjda zamijeni odlazak napadača Hrvatske koji trpa Brazilu i Nizozemskoj...NORTE

A sjeti se sa kakvom je statistikom došao Petković u Dinamo...
  • LovroZG
    1.3k
    Ma ko priča o "prodaji najboljeg što imamo kojekakvim Turcima i Nizozemcima..." Novinari koji znaju iznos transfera dok ponuda još nema? Novinari koji jedan dan pišu da nema upita, a drugi da ima pregovora?

Volio bi i ja da smo doveli više igrača, al ajmo ne (opet) dizat histeriju na temelju novinskih napisa. Niko nije prodan i to je dobro za sada. Pojačanja i popune nisu još tu, osim Bernauera, al reklo bi se da se radi na tome kad nas i strani, ozbiljniji novinari povezuju s mnoštvom igrača.

Treba dat vremena Šimiću, ne zato jer mislim da je savršen i da će nas odvest u neviđene visine nego zato što je tu i što ne može sve odradit u par tjedana. Ljeto 2018. nije nešto šta se može sam tak napravit. Pogotovo ak uzmete u obzir da su tad igrači koje smo dovodili bili prihvatljive cijene, a sad kad bi se doveli Frigan i Stojković ko šta se onda dovodilo Majera, pizdilo bi pola foruma na iznos koji smo platili.
  • Patak
    3.5k
    Mi smo prodali Franjića za 6+ milijuna, da sad dovedemo Frigana i Stojkovića za neku razumnu cijenu to su skoro sigurne oklade da će se razviti u reprezentativce i biti novi Ivanušec ili Majer...dakle nositelj Dinama za godinu dvije.
  • NB86
    17.1k
    Ne postoji sigurna oklada, pogotovo frigan za 5 milijuna, to je bas suluda cifra za igraca za pola godine dobrog nogometa
  • CrniJack
    49
    Frigana ne, ali Stojkovića obavezno moramo dovest.
    Uložiti 3,4 m€ je skoro pa sigurna investicija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet