• marcio amoroso
    32.1k

    Jednostavno se da iščitati.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Kako SportSport.ba saznaje Ćuže se nalazi pred potpisom za Zrinjski gdje je prošle sezone igrao možda i svoj najljepši fudbal u karijeri.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ovo za Satriana mi je ok ako je neka razumna buy-back klauzula a ne nešto tipa 2-3M.
  • flexXy
    1.9k

    Potpisat ce do kraja dana, gotovo je to.
  • OsamŠest
    2.5k
    Riješeno :joke:
  • Krizy
    35.5k
    Petar Stojanović:

    - Kakav je on igrač? Jako, jako veliki talent. Martin Satriano je tipičan južnoamerički napadač, prilično agresivan i dosta prgav, brz je i ima jako dobar šut. Vjerujem da bi puno mogao donijeti Dinamu, pogotovo ako bi igrao uz Brunu Petkovića, njih dva su potpuno različiti tipovi igrača.

    Opet, njegove brojke u Empoliju i nisu tako moćne, prošle sezone zabio je samo dva gola...

    - Znao sam da ćete me to pitati, ne treba gledati njegove brojke. Mi smo početkom prošle sezone igrali dosta čvrst, ali i defenzivan nogomet, zabijali po jedan ili nijedan gol na utakmici. I tu se on nije najbolje snašao, a kasnije je imao nešto manju minutažu. Ma velika je razlika između Dinama i Empolija, to sam mu odmah objasnio, ha, ha.

    A kakav je Satriano privatno?

    - Veliki profesionalac i dosta zreo za svoje godine. Uskoro će postati i otac, nije to tip igrača kojega zanimaju provodi i tulumi, on želi uspjeti u nogometu. Prije Empolija je imao dobru polusezonu u francuskom Brestu, pričao mi je kako mu paše ta francuska liga, kako se dobro snašao tamo. Znam da ima i nekih drugih ponuda, ali posljednjih se tjedana nismo čuli, pa ne znam što je odlučio - završio je Petar Stojanović.


    Ako se nisu čuli posljednjih tjedana a raspitivao se o Dinamu, onda je i ovo dokaz da su Šimić i Bišćan na vrijeme počeli tražiti pojačanja.
  • marcio amoroso
    32.1k
    Vidim da Wolfsburg prodaje Van de Vena za 35 milijuna. Nathan Collins iz Wolvesa prodan u Brentford za 28.

    Mislim da je grijeh i stvarno nepotrebno Šutala prodati za manje od 25 milijuna. Lošiji od ove dvojice nije sto posto.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Dakle, u Zagrebu, pod trenerskom palicom Sandra Perkovića, zadnjih dana vježbaju: Faris Krkalić, Dominik Braun, Filip Brekalo, Ivan Šaranić, Matej Mamić, Ivan Laća, Vinko Rozić, Stefan Milić, Fran Tomek, Marko Brkljača, Sandro Kulenović, Mario Ćuže i Alessio Tonon.



    Sta je s Saranicem, Brkljacom...
  • Ali
    1.9k
    A tko zna možda je Satriani u kombinaciji sa onih 10% od Broza kaj nam dodju. Inter koliko mi se čini financijski nije baš u višku love. Realno doveo je nekad talentiranog urugvajca, da vide možda za malu lovu uspije postati veliki napadač, sada nema za njega mjesta u širem rosteru i rado bi ga ustupio.

    Tak da kažeš Dinamu, dečki evo vam Urugvajac uzmite ga na godinu dana, ak budete zadovoljni 30.06.24. on ostane kod vas aktivirati klauzulu i mi si zadržimo ovih 1,8m€ kaj vam danas dođemo a vi Dinamo još pridodate neku lovu. Ak ne aktivirate otkup Inter će ga nuditi na prodaju slijedeće ljeto ali sada sa LP u CV itd...
  • IstinaZaDinamo
    1.3k


    Mislim da bi Brkljaca, Brekalo, Braun i Tomek mogli na posudbe . Ovi ostali su vjerojatno otpisani, a za Kulenovica i Cuzea se vjerojatno trazi najbolje rjesenje jer imaju i najvece ugovore sigurno medju ovim igracima.
  • Orc123
    5k
    Brkljaca i Brekalo da, a ovo ostalo sve bay bay....
  • Facke
    2k
    Ode Vipotnik za 3 milja u drugu francusku ligu (Bordeaux). Bome se je poboljsal :razz:
  • Infinity
    15.2k
    Ne vidim da su ovdje on ili Maribor nesto izgubili. Maribor je dobio 2.7m + 2m u bonusima + 15% od sljedece prodaje. To je jako dobra ponuda, daleko bolja od nase (ako je istina da smo nudili 3m).

    Bordeaux je drugoligas, ali ce vrlo vjerojatno iduce sezone igrati prvu ligu. Vipotnik se taman kroz drugu ligu prilagodi, a s obzirom na renome kluba, nije iskljuceno da ce kroz koju sezonu igrati Europu s njima.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Bjelica na novoj tv.... Niti 1% ono sto pisu turci nije tocno.... Bio je s Petkom pricao o svemu.... Oni kao klub nece moci ni blizu ponuditi ono sto Dinamo trazi (5mil)...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.