• Zagi
    5.2k
    Čim se Gvardiolov transfer finišira ovakvi tekstovi idu u povijest konstrukcija novinara koji moraju, a nemaju o čemu pisati.
  • Jurki
    8.8k
    Znam da se nebi trebalo skakati na svako nažvrljano slovo.
    Sve skupa je ovo otislo predaleko i uprava bi trebala takve stvari demantirati ako nisu tocne.
    Tolko poluprovjerenih informacija vise nebi ni pes z maslom pojel.
  • Krizy
    36.6k
    Nema se šta odgovarati takvima i demantirati ih na službenim stranicama.
    Demantirat će ih se s transferima i to je to.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    slažem se absolutno sa tobom, svega ima a ništa i dalje. Ali opet do god nitko nije otišao ja zadovoljan. Samo da ne ispadne frka poslije jer svi čekamo pojačanja a moglo bi ispast kontrast toga, da odjednom nagule i livi, šutalo, petko i to bi bio ogroman hendikep
  • Orc123
    5.2k

    Ovaj tjedan ocekujem pojacanja....
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ne kuzim uopce po kojoj logici nama uopce treba "veliki remont".
    Bilo je najavljeno kresanje posudbi i na tome se ocito radi, igraci za prvu postavu ovise o odlascima. Naravno, mozes planirat i unaprijed pa bit spreman za eventualnu prodaju Ivanuseca, a mozes se i zajebat kao sa Nevisticem.
    Jesmo ocekivali vise? Jesmo. Jel receno da ce se pokusat s nekim "nerealnim" pojacanjima? Je, al te i treba cekat.
    Dok god nema daljnjih odlazaka ne treba dramit iako bi idealno bilo da tko god dode odradi pripreme s ekipom, ali jbg. Sta je tu je i mora bit dovoljno minimalno za prvu prepreku u Europi, za HNL je to isti kadar koji je izdominirao prosle sezone.
    Novinare cemo ocito morat kupovat opet :rofl:
  • Juznjak
    3k
    Ja imam jedno pitanje koje je vjerojatno većini glupo ali evo moram pitat jer me jako zanima. Prošle sam godine pričao s jednim prijateljem o toj maloj otkupnoj klauzuli za Livakovića i on mi je rekao da Livaković tu može ispast fer prema klubu tj. da on u nekom dogovoru s klubom može zahtjevat da klub koji ga želi kupiti ipak plati nešto više od 10mil. Koliko je to uopće realno i je li to itko radi?
  • Nino Bule
    11.6k
    Cuj maloj otkupnoj klauzuli, klauzula je skroz korektna i tu je iskljucivo zbog zahtjeva igraca/menadzera kad su potpisivali ugovor, dobit vise necemo niti se to dogodilo ikad
  • Bosskovitz
    7.5k
    Kao i kod svakog ugovora može potpisati aneks i povisiti klauzulu, ali to nitko ne radi i ne vidim zašto bi radio. Ajde da recimo za njega možemo dobiti 20 milijuna, a klauzula je 10 milijuna, pa se u znak zahvalnosti klubu s upravom dogovori da se klauzula podigne na 15-16, njemu bonus milijun-dva i svakako će se prodati, ali u ovoj situaciji u kojoj nitko ne nudi ni 10 milijuna nego se svi pokušavaju cjenkati kroz bonuse - povećavanjem klauzule samo bi si smanjio manevarski prostor za odlazak. A klauzulu je ugovorio upravo zato da bi si taj prostor povećao.

    EDIT: Ali da odgovorim konkretno - ne, to nema nikakve veze s "biti fer prema klubu". Fer prema klubu je ispoštovati ugovor i ne ucjenjivati klub, ne sam sebi podmetati nogu.
  • Infinity
    15.3k
    Ne znam zasto bi to uradio. Igraci traze klauzule da bi lakse isli dalje i da bi sebi mogli ispregovrati bolje uslove.

    Ako je netko spreman dati 15 milijuna za Livakovica, ta razlika od pet milijuna ce vrlo vjerojatno zavrsiti Livakovicu u dzepu ili nece nigdje.

    Igraci koji vrijede vise od klauzule dobiju ugovor veci od onoga koji bi dobili u nekom normalnom, tj. skupljem transferu.

    Sve to ovih par godina jako dobro odradjuje Haaland i ekipa oko njega. Klauzula obavezna, prilicno niska za takvog igraca i onda brdo para u novom klubu.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Ovaj tjedan ocekujem pojacanja....Orc123

    Nitko ne potpisuje ovaj tjedan.
  • emilperska
    3.2k

    To je tvoje mišljenje ili inside :sweat:
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Baš sam mislio i ja napisat. :rofl:
  • Orc123
    5.2k

    Potpisuje sigurno.....
  • Armagedon13
    958
    Kako ide ono "Bakrar je riješen"
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.