• emilperska
    3.2k
    Ja situaciju gledam ovak..

    U odnosu na zadnje kolo trenutno smo jaci za stopera Francuza koji pokriva vise pozicija i po svim "nezavisnim" novinarima DO TN AL, ovaj mali Sucic ce bit ako nista ozbiljan rotacijski igrac, tako da smo danas svakako jaci nego 28.5.

    A da kapne bar 1 od ovih 8 nabrojanih, mi smo se ozb pojacali..
  • Lynx17
    2.6k
    Stvarno mi nije jasno kako klubovi iz Engleske nisu vise zainteresirani za Sutala. Tko su ti skautovi? Lako sada rec da je Gvardiol odlican, ali to je bilo ocito (ili barem je trebalo biti) i dok je igrao u Dinamo. Kao sto je sada sa Sutalom.

    Danas Brentford dovede Nathan Collins za £23m, naprimjer. A ima tu puno vise takvi slucaja.

    SQBY6.gif
  • Ivanmtk
    678
    ali pazi ovaj točan dugi kulerski pas na Petka nakon laganog lažnjaka..
  • Lynx17
    2.6k
    U vezi Satriano (ili bilo koji ulazni transfer), ovo zvuci dobro:

    This according to Italian news outlet Gazzetta.it, who report thatthe Croatian side want to wrap up a deal for the Uruguayan before their Champions League qualifying matches start up.

    To bi tako i trebalo biti, ali znamo iz iskustvo da to uvijek nije slucaj.
  • Lynx17
    2.6k
    Ma od prvi korak ("step") iz obrane, do taj zadnji pas. Sve za pet.
  • Armagedon13
    958
    Bakrar završio u NYC izgleda da je zaje.. Miška,transfer 2M $
  • Ivanmtk
    678
    još ću na kraju bit razočaran kad dođe Frigan, a ne neko od ovih nabrojanih napadača :lol:
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Al kakva komedija prodavanje magle od miskovica. Platio medijima našim da napišu da Frigan ide u New York City i da je ponuda puno jača od Dinamove. Kad ono pos... im se Bakrar i proda se isti dan hahaha
    Totalno jasno kako je išao samo dizat cijenu od Dinama sa fake ponudama
  • Infinity
    15.3k
    Od 29 MLS klubova, on ubo bas onaj koji nije trebao :lol:
  • vjeko1701
    5.9k
    Meni ovo baš potvrđuje da su vjerojatno bili zainteresirani za Frigana pa im je Bakrar bio opcija B. Ista pozicija, iz iste lige, vjerojatno skautani u isto vrijeme.
  • Praskaton
    1.8k
    Mi im preporucili Bakraka da zajebemo Miska
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Meni ovo baš potvrđuje da su vjerojatno bili zainteresirani za Frigana pa im je Bakrar bio opcija B. Ista pozicija, iz iste lige, vjerojatno skautani u isto vrijeme.vjeko1701

    Ne, zato jer sn su pisale prije 2 dana da je Istra povukla bakrara jer je dobila puno bolju ponudu iz mls i da će kroz koji dan se objaviti ime kluba. Miskovic je platio neznajući koji je klub u pitanju da je Rijeka dobila puno bolju ponudu od NY Cityja. Da je dobila Rijeka tu ponudu 99 posto da bi Frigan bio i prodan. Ali ponude sigurno nije ni bilo jer frigan je ostao doma, a bakrar je već prodan
  • Ludovic IX
    5.5k
    spavaju u Remetincu a po danu u Maksimiru..
  • Bosskovitz
    7.6k
    Jako mi je drago kaj danasnji članci, i to velikih stranih medija, potvrđuju ono što mnogi od nas govore vec neko vrijeme: u klubu se vjerojatno radi na desecima igrača koji su zanimljivi, ali naši novinari ne uspjevaju doći do informacija o tome pa konstantno recikliraju iste price o istim HNL igračima.

    Naprosto je realnost prijelaznog roka da se s većinom nećeš uspjeti dogovoriti. Onda mediji saznaju za onog Tunižanina ili za Bakrara i razvuku priču o tome kako Dinamo nikoga ne uspjeva dovesti - a takvih vjerojatno ima još 15-20 na svaki uspjesno dovršeni transfer. I to je potpuno normalno, zato nema panike: zdrava logika nalaže da početkom prijelaznog roka udaramo ‘above our weight’ plus igraci koji se isplate ako nisu preskupi (tipa Max). Tek je to počelo sve, bit će sigurno zanimljivih transfera.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Meni samo nije jasno odkud im oona da smo mi novi bogataši europskog nogometa xDvjeko1701

    Fake it till you make it. :cool:

    Jako mi je drago kaj danasnji članci, i to velikih stranih medija, potvrđuju ono što mnogi od nas govore vec neko vrijeme: u klubu se vjerojatno radi na desecima igrača koji su zanimljivi, ali naši novinari ne uspjevaju doći do informacija o tome pa konstantno recikliraju iste price o istim HNL igračima.Bosskovitz
    Slažem se, danas je bio dobar dan za sve nas žedne novosti oko transfera, je da pesimist u meni divlja i da je 90% spomenutih igrača vjerojatno potpuno nerealno, ali lijepo je maštati...zanimljivo je i da su svi spomenuti ili napadači ili def. vezni.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.