• Droljo
    23.4k
    Prvi i dva zadnja, čemu?
  • Ivanmtk
    1.7k
    Ne želim uopće se bacit u razmišljanja o Japancu da se ne bi dogodilo ko sa Tunižaninom.. Ovo šta sam danas vidio meni je dovoljno za Dinamo. Neće bit glavni igrač, ali zahvalan sigurno, može pomoć.
  • vjeko1701
    21.4k
    Meni izgleda kao da bi najmanje bio novi Kadzior kaj bi barem za HNL trebalo biti dobro. Ako bi došao i pokazao se i bolji, svi sretni. Nemam ništa protiv dovođenja.
  • Neki tip
    21.3k
    A jeste se raspisali, k tome pozitivno, da se sad i ja nabrijao na Japanca o kojem ne znam baš ništa osim ovog što natipkaste.

Ako Japanac ne dođe ima da uzmem Šimića na pik na Zoni! :snicker: (puno će ga to pogodit :eyes: )
  • Nousername
    832
    Ak nist drugo bar moze trcat za trojicu.Takav nam sad bas i treba.Odmah se sjetim Gojaka i kolko nam je donosio trkom i bacanjem na glavu sto se kod njega nije toliko cijenilo a takav igrac bi nam sad doso u veznom redu ko budali samar
  • Orc123
    14.1k
    Usporediv je bas sa Kadziorom ali sa puno boljim driblingom i vecom agilnosti ali sa slabijim udarcem....tu negdje su kvalitetom. kadzior je bio jako zahvalan igrac, a takav bi trebao biti i ovaj.
  • Ivanmtk
    1.7k
    ovaj je lijevak ali koliko sam vidio jednako dobro centrira s obe noge.. Ali opet mal je uzorak jedna utakmica..
  • plavi devet
    661
    Najbitnije da je odgovoran u obrani, to je za mene odmah veliki plus. Rađe to nego neki Brazilac ili tako nešto koji će biti gore nešto konkretniji, a da je nazad truba.
    S obzirom da tu imamo Spikica ja bi se zadovoljio ovako nekim rješenjem, ne bi tu ciljao kapitalca.
    Rađe neke veće pare dati za jednog veznog i lijevog beka.
  • immerwieder
    1.6k
    Miška lagano panika hvata, kad licitira s NYC FC,
    bravo Šimić, samo tako, sve na ignore,
    bude bilo skoro kao pristalo smo na manje samo zbog razvoja dečka i slično
  • Facke
    7.1k

Ha nek ga proda u New York. V te dece lige se bu bas "razvil" ko igrac.
  • NB86
    17.4k
    Nista od toga frigan ne zeli u ameriku, samo nek se koprcaju, s obzirom da je sportski rijeke rekao da imaju sluzbenu ponudu frigana pretpostavljam da je to ta jedina
  • Droljo
    23.4k
    A i on bi mogao malo pritisak vršiti na miška da ga pusti nama. Nije da bi to bio presedan u povijesti nogometa... Šifra čorluka
  • Zagi
    13.6k
    Upravo igra Rijeka, nema Frigana nigdje.
    PR verzija će sigurno biti produženi odmor ali mislim da je to na samom kraju.
    Očekujem predstavljanje za dan -dva.
  • OsamŠest
    6.4k

Pričaš za Ameriku ili Dinamo?
  • Zagi
    13.6k
    Na žalost , nemam tu informaciju.
    Al ne vjerujem da će preko bare. Nije htio prije 6mj, neće ni sada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.