• Infinity
    15.3k
    Provjereno da nije u pitanju ista osoba, kao i da isti nemaju neki drugi profil, za razliku od nekih koji ih imaju, koriste, ali je zabavno pratiti ih kad znas :rofl:
  • Krizy
    36.6k
    Ma nije Orc, vidio sam odmah da drugačije pišu. Nisam ništa loše mislio, nego samo da ima još ovisnih (ja sam također bio do prije par godina) o transferima. :grin:


    Ja sam place samo googlal. Aktiven sam dosta na transfermarktu kaj se tice dinama, tek sam nasel ovu stranicu prije par dani pa sam se odlucil prijavitiFacke

    Dobrodošao na Zonu :smile:
  • Orc123
    5.2k

    Izbrisao komentar jer nema smisla i necu se vise raspravljati s tobom i takvima! Samo je zalosno jer bi svi trebali ovdje biti kolege i imati postovanja jedni prema drugima. Kako god, bitan je samo Dinamo!
  • Krizy
    36.6k
    s tobom i takvimaOrc123

    Ti prvi nemaš poštovanja prema drugima, pa ga nikad nećeš ni zaslužiti. Radiš upravo ono što zamjeraš drugima.
    Od 916 postova preko 900 je o transferima, pa su očito bitni samo transferi a ne Dinamo cjelokupno.
    Lp.
  • Infinity
    15.3k
    Kopanje po ovim lijevim ligama ce me nekad kostati ociju nakon sto pogledam statistiku :lol:

    Ramil Sheydayev, Garabag, Azerbajdzan, 27 godina
    Desno krilo
    Ova sezona: 35 ligaskih nastupa, 22 gola, 6 asistencija
    Reprezentacija: 55 nastupa, 9 golova, 3 asistencije
    Cijena na TM: 1.2 milijuna eura
    Ugovor: Istekao


    Ne znam da li sam ga ikad gledao, a i ako jesam ne sjecam se. Ovako na prvu mi izgleda kao igrac s kojim rizik ne bi bio velik. Ni prethodnih sezona nije bio los, a samo igranje za reprezentaciju govori da nesto vrijedi.

    Minus je to sto ga nece 'nitko'. Odlazi vjerojatno na Tajland. Sta to Tajland moze ponuditi jednom nogometasu? Da li je moguce da danas svima promakne igrac koji moze pruziti nesto i u Europi?
  • Rex Ramae
    2.5k
    Nešto tu smrdi kad sa takvom statistikom i ruskim državljanstvom ne može pronaći angažman u Rusiji.
  • maddaddam
    2.9k
    Sta to Tajland moze ponuditi jednom nogometasu?Infinity

    :cool: puno lipih stvari



    Recalling a pre-season trip to Thailand, Hamann writes: "One morning when I was on a sun lounger by the pool, he walked towards me with a bottle of champagne and two glasses on it. It was still only 10 in the morning. I looked up and said, ‘Boss, what are we celebrating?’ expecting him to make the triumphant announcement he was staying.

    "He turned to me and smiled that gentle smile of his and took the air of a Buddhist philosopher, as he said, ‘Life, Kaiser. We are celebrating life’. With a glass of champagne in hand he stood and looked out towards the horizon, then spoke in that higgledy-piggledy Swedish accent: ‘You know Kaiser, I like this place. I think I will manage for another five years and come back here and live with two women. Yes. I think I need two beautiful women.’

    O Erikssenu se radi.
  • Orc123
    5.2k

    Hvala Bogu pa ima puno forumasa ovdje s kojima mozes normalno pisati bez omalovazavanja i vrijeđanja pa cak i kad se ne slazemo i imamo potpuno drugacije poglede. Tome i sluzi forum, da se argumentirano raspravlja ali na kraju svega svi pusemo u ista jedra. Moju ljubav prema Dinamu neces sigurno ti mjeriti ni nitko drugi jer je nemjerljiva i s tim se rodis i zivis to. To sto smo svi razliciti karakteri je druga stvar, a ako sam ja nekad pretjerao sad se ispricavam i pogrijesio sam. Mislim da bi minimum trebao bit da se covjek moze idspricati kad pogrijesi. Tebi zelim sve najbolje bez obzira sto se u gotovo nicem ne slazem s tobom i ne zelim nikakvu komunikaciju s tobom ali nisam odgojen da bi mrzio.
    Lp
  • maddaddam
    2.9k
    Jebiga @Orc123, sjebao si maštarije o tajlanđankama.
  • Orc123
    5.2k

    Hehe....nase su bolje
  • Zagreb1992
    1.3k
    https://www.transfermarkt.com/cephas-malele/profil/spieler/22686

    S obzirom da pratim ovu kinesku ligu moram reći da bi volio Malela vidjeti u Dinamu...Za HNL top i konkurencija Bruni ( ako ostane ) za LP ..Cijena nije velika
  • Beowulf112
    301

    Nasao sam na jednoj stranici da mu je placa 1,5 milijuna eura...mi tu nemozemo parirati...a ako pratis kinesku ligu..jel ima neki kineski igrac koji iskace od ostalih?igraci s istoka(kina,japan,j.koreja) su jako veliki marketinski magnet..cak i da ubodemo jednog prosjecnog za nase pojmove to bi se dobro odrazilo po nas marketinski i bili bi popraceni
  • Zagreb1992
    1.3k


    Od kineza baš nema nekih top kvaliteta koje bi mogli dopeljatill,...Baš slava kvaliteta ..Najbolji domaći igrač u prvenstvu im je Wu Lei koji je igrao u La ligi
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    Gerard Gumbau - Elche, 28 godina, istekao mu ugovor. Bio je standardan ove sezone u Elcheu, zadnji vezni. Zabio gol i dao 6 asistencija. U Elcheu imao samo 200-300k (bar nigdje nisam našao da je imao više od 300)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.