• Ivanmtk
    1.7k
    I ja upadam ko s Marsa. Pozdrav svima. Nisam bio dugo aktivan, ali evo ponovo sam se odlučio malo uključiti u rasprave jer je ovo daleko najbolja ekipa o Dinamu. Ako neko ima twitter tamo sam bio dosta aktivan pod imenom Kayser Soze, ali sam ga deaktivirao. Pa eto, plavi pozdrav svima iz Metkovića.
  • OsamŠest
    6.4k

U drugom djelu rečenice si sam dao odgovor. Iduće ljeto je besplatan.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Da. Meni čak ne bi smetalo da ode besplatno, više bi me pogodilo ovo potplaćivanje od 6,7 mil, a mislim da bi Livi čak i pristao na novi ugovor.
  • Ludovic IX
    10.2k
    i to je istina.. mi drvimo o tome zasto se klub cigani sa petkovićem.. a nemamo pojma jel igrač čeka isto istek transfer roka za potpis ugovora. pričamo prema onome što pišu idioti od novinara koji i kad prepisuju, prepišu krivo.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Pošto sam iz Metkovića i poznam donekle situaciju oko Brune, uopće nije problem u novcu, nego je istina da se Bruno pomalo i zasitio ne i osjeća da je vrijeme za novi izazov. Ali ako sve ostane na Turcima vrlo je moguće da potpiše novi ugovor..
  • Droljo
    23.4k
    fabrlzioromamoOlmic

Hehe kak se nekome da.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ivanušeca se mora zadržati, ako se proda Šutala za 25m, nema baš nikakvog razloga forsirati Ivanušecov transfer nakon prve kvalitetne polusezone otkad je u klubu.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ivanušeca se mora zadržatiSan Lorenzo
    Tak će i bit.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kak Lesicki baca naslove.... Krizmanic raskinuo s Dinamom jer Biscan ne racuna na njega a gle objavu....Germanijak doznaje: "Mali Modrić" raskinuo s Dinamom!
  • Ivdzo11
    8.7k
    zgtf1bm4ykw485rj.png

Evo jedan po pozicijama trenutnih igraca koji su na popisu za Sloveniju
  • Droljo
    23.4k
    Jel boško zdrav? Jel radi 100%?
  • Orc123
    14.1k

Puno kvantitete, a premalo kvalitete. Kad vidim Stefulja tamo smraci mi se!
  • Ivdzo11
    8.7k
    Da, dosta mladih za posudbe, lijevi bek potreban, desno krilo, a ovo ostalo ne znam da bih dirao išta
  • Ludovic IX
    10.2k
    ja sam za to da se proda šutalo ak to znači da ostaju svi ostali.. 25 milja > livaković, petko, ivanušec (po onome što kao drugi nude)

i samo nam treba LB i desno krilo (a to nam je trebalo i lani).. ja bi probao malog rukavinu na desnom krilu bez obzira što je lijevo..tako i tako sad krila obično krivu krivu stranu (ili krivu nogu).
  • Sajla
    15.7k
    Pričalo se da bi Bišćan mogao igrati s trojicom otraga, baš me zanima hoćemo to vidjeti na pripremnim utakmicama ovih dana..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.