• KlasicZg
    515
    Mi gol nismo zabili u 3 tekme...
  • BornaPŽ1986
    1k
    Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena.

    Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu.

    Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost.

    Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa.
  • marcio amoroso
    32.2k
    Iskreno me zaboli ona stvar i za Modrića i za Lovrena i napisao sam mnogo puta da ih zbog svojih gluposti sa iskazima ne želim ni blizu kluba.

    Meni je jadna jedna druga stvar. Jadno je to pravosuđe ako ti lopovčina i kriminalac kojega ne možeš osuditi deset godina zbriše preko granice, a onda to isto dopustiš i njegovom bratu.

    Jadno, ali baš jadno je to društvo koje osuđenog kriminalca slavi.

    Jadni su i ti mediji koji svaku glupost koje stoka iz Međugorja kaže brže bolje prenesu.

    Etika, moral i ponos su kod mnogih doslovno na nuli. Ne volim prostakluk, ali nabijem i jedne, i druge i treće na onu stvar.
  • deda
    27.8k
    Trebalo bi to nabit na jednu drugu stvar, koja je još mnogo oštrija od ove na koju si ti mislio.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Nije to samo glupost sa iskazima, sudjelovali su u kaznenom djelu i Modrić si je još i zadržao dio love.

    Sve ostalo se slažem, Glava se slavi kao da je junak s komentarima je da je krao, ali je i nama dao, njegove izjave, memeovi, kao da je neki celebrity, a ne osuđeni bjegunac od zakona.

    Ove optužnice su samo nastavak na Mamićevu presudu, čitao sam jučer iskaze, jedan gori od drugog, Modrić mislio da je to dio građanskog ugovora, a Lovren da mu se samo povećava plaća, obojica su bili jako zbunjeni.

    Vjerujem da će biti nagodba ili novčana kazna na kraju, ali svakako velika mrlja u Modrićevoj karijeri. Za Lovrena mi se baš jebe, jako hrabar kad treba srati na instagramu o cijepljenju i Disneyju, a na sudu mulja, laže i ne sjeća se dobro.
  • Oluja
    3.6k
    Dok god u drustvu ima pobornika "je krao ali je i nama dao" i "tko ga jebe, nije moje drzavno/firmino je" do tad nam nece biti bolje i trunut cemo u sivili balkanskog primitivizma. Modric, Lovren, Daltinoni i korumpirani suci koje je bandit pokusao kupiti trebaju snositi posljedice svojih nedjela bez obzira na ono sto su u karijerama napravili dobro jer su sami pljunuli na to dobro.
  • Sajla
    3.4k
    Olakotne okolnosti se mogu uzeti u obzir da se kazna umanji - ali ne i oprosti. A nekad baš to da si "heroj nacije" nije olakotna nego otežavajuća okolnost jer je razočaranje veće. Npr. vjerojatno se raspravljalo o tome na forumu kad je bilo aktualno, ali kad sam vidio da su ljudi glasali da se pomoćni teren nazove po Modriću bio sam baš razočaran. Sad vidim na portalima da anketa veli 51-49 za to da ga se ne izbaci iz reprezentacije ako se dokaže da je lagao... I kako da društvo ide naprijed?
  • Mali Zeus
    9.6k
    Što reći kad ekipa po netu piše da je to krivo jugočetničko i udbaško sudstvo kojem smeta sve hrvatsko.
  • The Undertaker
    4k
    Meni je stvar vrlo jednostavna. Modrić je svjesno napravio to što je napravio, uhvatili su ga i sad je na njemu da se brani kako zna a na sudu da ga osudi ili ne. Koliko sam shvatio, ovo je tek prijedlog optužnice i ona još nije potvrđena. Ako i jest, pravni put je dug i vjreovatno će završiti kad on već okonča karijeru. Optužnica je za relativno benignu stvar i ne bi trebala utjecati na njegov status u reprezentaciji.
    Pošteno govoreći, da sam bio na Modrićevom mjestu ja bih vjerovatno napravio isto a vjerovatno i vas 90% ovdje. Da li bi me trebalo kazniti ako me uhvate? Jasno da bi.
    S obzirom da znamo kako funkcionira DORH, uvijek se treba postaviti i pitanje zašto baš sada i koji drugi motivi stoje iza optužnica. Nisam pravnik ali ne vidim načina kako se presuda sa prvog suđenja može održati na sudu u Strazburu, pogotovo sad kad su suci uhićeni. U slučaju da se presuda poništi jel onda i ova optužnica opet ide u mirovanje?
  • Mali Zeus
    9.6k
    Pošteno govoreći, da sam bio na Modrićevom mjestu ja bih vjerovatno napravio isto a vjerovatno i vas 90% ovdje.The Undertaker

    Joj što volim ovakve konstrukcije.
  • The Undertaker
    4k
    Iz mog iskustva, svi su ''pošteni'' dok im ne zatreba. Čast iznimkama ali ih ja još nisam sreo u životu.
  • Mali Zeus
    9.6k
    S obzirom da znamo kako funkcionira DORH, uvijek se treba postaviti i pitanje zašto baš sada i koji drugi motivi stoje iza optužnicaThe Undertaker

    A i ovakve.
  • The Undertaker
    4k
    Presuda je postala pravomoćna prije više od dvije godine. Što se čekalo do sada?
  • Oluja
    3.6k
    zašto baš sadaThe Undertaker

    Muka mi je od ovoga, svaki jebeni kriminalac u ovoj drzavi i klika oko njega uvijek postavljaju ovo pitanje kad ih se optuzi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.