• miro
    3.2k
    Jučer sam ga baš gledao protiv Jurjevca , kako on može 5 milja vrijedit meni nije jasno
  • Droljo
    5.1k
    Možda da kupe cijeli klub sa stadionom i zemljištem. Jeftinije bi im bilo...
  • og1986
    2.9k
    Kaj nebi Barca kao trebala štedit novce ? Kupiti igrača Kustošije za 5 milijuna ?
  • maddaddam
    2.9k
    Zabio je jucer za izjednacenje protiv Zrinskog iz Jurjevca, to ipak nosi odredjenu tezinu.

    VRRldhn.jpg

    A kad smo kod Jurjevca:

    Ono što je predstavljalo poseban kuriozum je nastup gazde kluba i vlasnika osječke pivovare, sve poznatijega Ivana Komaka. On je nezadovoljan porazom od Sesveta preuzeo i trenerske uzde. Prethodno je smijenio glavnoga trenera Antuna Labaka. U zapisniku s utakmice kao glavni trener pisao je Labak, a predstavnik kluba Manuel Getoš. Ipak, Komak je sjedio lijevo od kućice kao nekakav predstavnik kluba ili tako nešto i pomoćni trener Budiša je malo, malo k njemu dolazio po savjete. U 62. minuti gazda Komak je osobno obavio izmjene! U Zagrebu ima "jakih" predsjednika u "ligi 12": Jolić, Ivanović, Babić...no takvu igru nismo nikada doživjeli. Poslije utakmice od Komaka smo tražili izjavu, kao gazde i i realno trenera, no on je uputio na pomoćnika Igora Budišu, ni ne spomenuvši kako je smijenio Labaka, ni zašto je to učinio.
  • Krizy
    36.7k
    Ethan Ampadu (Wales/Chelsea) bio je na 3 posudbe u posljednje 3 sezone:

    Sheffield United (ispali iz lige)
    Venezia (ispali iz lige)
    Spezia (ispali iz lige)
    :rofl:
  • LovroZG
    1.3k
    Čovjek nema sreće. Danas je sam uvelike pomogo u ispadanju. Je da je zabio jedini gol Spezije, al se i kod dva gola Verone lopta od njega odbijala u gol, a na kraju je i skuco prečku iz dobre situacije da smanji zaostatak.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Preminuo Silvio Berlusconi
  • Viola
    338
    @Efes Pilsen Da odgovorim na pitanje iz druge teme. Da, Vipotnik gotovo sigurno ide, Tolić također. Na lijevem krilu imamo Brnića, a desno Iličića. u napadu imamo i svestranog Jakupovića koji može pokriti sve napadačke pozicije.

    Iličić je stvarno loše spreman. Veliki faktor ovdje je i depresija, zbog koje ima probleme s tjelom. Nadam se da će tijekom priprema biti bolje. Zato je doveden Soudani da pokrije to poziciju. 100% dođe i napadač umjesto Vipotnika. Kupili smo i Marka Božića koji će zamijeniti Tolića, ali stiže i drugi ofenzivni veznjak.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    gledam sastav.. Kronaveter 36, Ilicic 35 i nespreman, Soudani 35 i pitanje spreme.. Ne izgleda mi nesto sastav, jel ocekujes da cete ponovno u Dinamu trazit posudbe? Krznar je forsirao Copa dok smo se mi cudili, a evo i on je slobodan igrac :lol:
  • Viola
    338
    S Kronavetrom nismo produžili ugovor. Od starijih imamo samo Iličiča i Soudanija, ali sada je doveden Vrhovec koji nije star nego iskusan. Prošle godine problem je bio što je bio preveliki pritisak na mlade, pa su nam sada trebali neki iskusni da mogu dići momčad kad padne u formi. Ali sada smo doveli i mladog lijevog beka iz Domžal, tako da dolaze i mlađi.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Navodno prihvacena ponuda katarskog seika za Manchester United. Milijarda eura za pojacanja, kako prenose mediji.
  • Captain America
    14k
    Nadao sam se da će Becksova ekipa to uzet... Gore od Glazera ne može.
  • Jaro
    5.7k
    jesu oni sad plastika onda ili?
  • BornaPŽ1986
    1k


    Nemam bas neko misljenje o tom izrazu, rekao bih da nisu jer imaju povijest i puno trofeja. Cifre u nogometu su vec otisle daleko ako ne i predaleko. Osobno ni za City bas nisam mislio da je plastika ali treba usporediti njihovu povijest i broj trofeja naspram Uniteda pa onda mozemo reci tko je plastika.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.