• Captain America
    14k
    Robiju zamjeram što nije nikad istaknuo Dinamo prije zvezde. Ne možeš bit legenda Dinama ako ti je na pitanje "Za kog bi navijali u susretu Dinama i zvezde?", odgovor "Najbolje da se ne susretnu.".

    Imamo primjer Nike Kranjčara koji je priglupom sektaškom transvestitu prošle godine u Splitu na pitanje "Za koga navijaš?", odgovorio "A kaj misliš.".
  • marcio amoroso
    32.5k
    Tko god da nosi taj dres i dres hajduka za mene je zauvijek mrtav. Ne zanimaju me okolnosti pa da ih i pištoljem prisile na to.seljak86

    Ja bi rekao tko god svojevoljno obuče dres hajduka ili cigana za mene je mrtav.
  • dotepenec
    98


    Točka. I tu diskusije više nema.

    Niti želim da srbi igraju u našem Dinamu da se razumijemo. Ja sam radikal po to pitanju, ne želim ni muslimane iz BiH isto, pa me možete slobodno razapeti i govoriti da sam zadrt i sl o kako se mene kao pojedinca ništa ne pita.

    Možete pricati kako je bilo prije, ko je sve igrao, da je rat prosao i da ima skoro 30 godina.

    Mislim kako znam sto je NKDZ, ko su njegovi navijači i kako razmisljaju. Ovo sve sto neki zonaši sugeriraju i htjeli bi neke Jovetiće, Hadžihafizbegoviće i sl., sve je to rezultat nogometnog pomodarstva i da oni suštinski ne razumiju što je Dinamo Zagreb!
  • miro
    3.2k
    Edin Mujčin nula bodova?
  • Captain America
    14k
    Niti želim da srbi igraju u našem Dinamu da se razumijemo. Ja sam radikal po to pitanju, ne želim ni muslimane iz BiH isto, pa me možete slobodno razapeti i govoriti da sam zadrt i sl o kako se mene kao pojedinca ništa ne pita.dotepenec

    Potraži tu na Zoni oproštaj gospodina Komnena Andrića od Dinama. Mnogi dečki iz Zagreba su odlazili iz Dinama i nisu se tako oprostili od Dinama. Gojak je isto uvijek davao 100% za Dinamo. To su samo zadnja 2 primjera. Baš primitivan način razmišljanja.
  • Infinity
    15.3k
    To tvoje razmisljanje nema veze s Dinamom i onim sto Dinamo predstavlja, jednostavno ti je zivot postavljen tako da imas nesto protiv tih ljudi.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k


    Mislim da je tebi bolje navijati za Siroki nego za Dinamo.
    Ako nisi upoznat sa njihovom politikom proguglaj ili priupitaj nekoga :wink:
  • NitkoBitan
    12.4k
    Drazi mi je neki Srbin/Bosnjak (naravno da nije nacionalist kao recimo Borjan) od domaceg decka koji pobjegne prilikom prvog zova iz inozemstva (znate i sami na kog mislim haha). Uostalom zar nije bolje da igra za nas neki igrac iz ex-yu koji je iste kvalitete kao neki stranac koji ce trazit vecu placu + nema jezicne barijere sto nije nebitna stvar.
  • Nino Bule
    11.6k
    Ja zvezdase ne zelim vidjet blizu kluba pogotovo sad kad nema zdravka jednostavno to se ne smije dopustat, iskreno ni srbe ne zelim u klubu.
    Ovo muslimani, zidovi i to su gluposti.
  • vjeko1701
    5.9k
    sve je to rezultat nogometnog pomodarstva i da oni suštinski ne razumiju što je Dinamo Zagreb!dotepenec

    Nažalost za tebe, ti ne razumiješ kaj je Dinamo Zagreb...al imaj stavove koje imaš, samo pazi kako ih izražavaš jer koliko ja znam Zona ima jako nisku stopu tolerancije na to.
  • Jaro
    5.7k
    Ja bih 11 Komnena prije nego 11 Jedvaja, Corica, Halilovica uvijek...
  • Markelo
    2.5k
    Kao i uvijek na zoni. Jedan pretjera pa onda drugi dokazujući mu da je u krivu, odoše u drugu krajnost.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Jedvaja, Corica, HalilovicaJaro

    Kaj se vama Ćorić toliko zamjerio? Je li ga pratio pretjeran hype? Jest. Je li on zato kriv? Ne.

    Sve u svemu, dečko je dinamovac od rođenja i prema navijačima ništa osim velikog respekta, kaj mu se zamjera? To kaj nije bio poslušnik Zokija pa je imao probleme s klubom?
  • dotepenec
    98


    Hvala Bogu pa se vas nista ni ne pita :).

    Ostale mimozice koji bi htjele bliskoistocne susjede, imate jedan svejugoslavenski klub 400 km južnije na izvolite :lol:
  • vjeko1701
    5.9k
    Tužno kakvi ljudi se nazivaju navijačima jednog gospodskog kluba poput Dinama. A tako mi zvuče ko određeni zvezdaši sa njihovim tenkovima pred stadionom. Znate onu staru, naviše se mrze oni koji su isti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.