• Droljo
    4.8k
    XYZ

    Pa takve i treba dovodit. Naj bolje iz okolnih liga.Naravno pratiti ih cijelu sezonu.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Da bacim i ja jedno ime :rofl:
    https://www.transfermarkt.com/matus-bero/profil/spieler/204047
    Kao sto je u Hrvatskoj svaki novi veznjak nasljednik Modrica tako se u Slovaka od pamtivjeka trazi nasljednik Hamsika. Bero je bio jedan od tih, odlicne sezone u Trencinu, dvije dvostruke krune i onda brze bolje prodaja u Tursku - Trabzonspor.. Ocekivano se tamo nije snasao i svoj put je potrazio u Nizozemskoj. Tamo je u Vitteseu odigrao 172 utakmica i zabio 27 golova uz 20 asistencija. Ugovor mu je istekao, Cocu je rekao da ga vidi u Italiji, da ima mota za taj stil. Za Slovan mu je rano, a za top klubove u Italiji nije. Biscan je rekao da trazi veznjaka, pa eto..
  • Hamed Kone
    29
    Sad mi je jedan prijatelj posalo poruku ( saznao od nekog iz kluba ) da je dogovoreno sa bakrarom , posudba od godinu dana sa otkupom nešto više od milje , kasnije - ako zadovolji.
    - ako je tako , fala bogu da su krenuli pametno delat.
    lp
  • San Lorenzo
    11k

    Nasmijao sam se puno više nego što bih trebao kad sam ti vidio profilnu. :snicker:
  • marcio amoroso
    31.9k

    Livi će nažalost očigledno ići. Veći je problem što smo njegovu zamjenu doveli prerano i sad je dečko totalno van ritma. Ja ne znam šta je plan, ali realno je najbezbolnije rješenje pokušati dovesti Ivušića. Sumnjam da bi bio preskup, a odličan je golman.
  • San Lorenzo
    11k

    Ma Čavlinu nek dovedu nazad za pola milijuna i ja zadovoljan, dobar u istrčavanju, odličan u igri nogom...je da je protiv Osijeka i Hajduka imao kikseve, ali to je bilo to na uzorku cijele sezone.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Ja bi onda radije Nevistića. U tog Čavlinu nemam uopće povjerenja.
  • Captain America
    13.3k
    Jedina mi je utjeha da Livi ide u pravi klub umjesto nekog turskog. Zaslužio je veliki klub lige petice svojim postupcima na terenu i van njega.

    Što se tiče zamjene, sumnjam da će Pafos samo tako dić ruke od Ivušića, brani tamo non-stop i tek su ga doveli. Ja valjda najviše na cijeloj Zoni imam vjere u Nevistića da bi mogao bit dugoročna zamjena za Livija. Pokazao se na europskoj sceni, u godinama je poput Livija kad je Bjelica preuzeo klub, dobar je i u igri nogom. Igor i stožer su s njim već mjesec i pol i mogli su već vidit neke stvari, bit će tu i pripremnih utakmica. Ako ne zadovolji, vjerojatno će se vratit Čavlinu.
  • Fanboy
    2.1k
    Livaković je najbolji hrvatski golman od samostalnosti, a ujedno i jedan od najpodcjenjenijih igrača u reprezentaciji i HNL-u do nedavno. Kad bi se uzele sve obrane i koliko je čovjek golova spasio tek bi se onda vidio pravi uzorak.
    Nebi se iznenadio ako već u prvoj godini bude u top3 golmana lige gdje god ode...

    Takvog više ne budemo našli u skoroj budućnosti, ne treba nikoga mjeriti po Liviju. Nevestić mi se činio dosta nesiguran, ne znam koliko je matrijal za ovu razinu. Međutim, nikoga ne treba otpisati bez prave šanse. Čavlia je mlad i definitivno bi mogao biti zalog za budućnost, ne sad, ali jednog dana svakako.
  • Infinity
    15.2k
    Meni se na trenutak ta ideja o Ivusicu svidjela, ponajvise zbog cinjenice da bi Osijek vjerojatno pristao na novac + Nevistic. I onda sam se sjetio da je ovaj za sicu otisao na Cipar :lol: Da su cekali pola godine mogli su dobiti i dva milijuna i novog golmana.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Labrović je top golman a vjerojatno nije nedostižan.
  • OsamŠest
    2.5k

    Nemamo tolko Jankovića u klubu..
  • xavier
    11.1k
    Labrović je top golman a vjerojatno nije nedostižan.Maksim Maksimirski

    Labrović? Stvarno? Pa da, nije nedostižan. Nevistić, Janković i 3 milijuna...znaš kako to ide s Rijekom...
  • xyz
    840
    Ako Livi ode, Nevistić je zaslužio priliku, a tu je i Čavlina kojeg možemo vratiti. Nema potrebe za novim golmanima. Imamo mnogo kritičnije pozicije za pojačati.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.