• Droljo
    4.8k

    Zamisli da smo imali frigana (sa dobrom ljevicom) na desnom krilu umjesto špikića? Koliko bi više golova dali ove sezone?
  • Droljo
    4.8k
    Bar 4
  • Mlađi referent
    10.4k


    Mogu vidit metodologiju?
  • Droljo
    4.8k

    Stvarno ti se da?
  • Mlađi referent
    10.4k


    Kakvo pitanje, takav odgovor, kaj si očekivao hahahah

    O tom je li Frigan uopće upgrade u odnosu na Špikića na krilu ne znamo puno jer je to jako malo igral. A drugo, ja ne sporim da mora doći bolje desno krilo, ja samo mislim da Frigan ne treba bit to krilo.
  • Droljo
    4.8k
    Ja kod njega vidim jaku lijevu nogu, solidnu brzinu i strašnu agresiju. Kakav bu na krilu bumo videli. Mislim da sa takvim igračem imaš ciše opcija u navali. Lako se prešalta na špicu u slučaju negativnog rezultata. A ivanušec lijevo, frigan desno i petko na 9. Čini mi se da bi se nazabijali golova luka i matija na petkove spuštene lopte i proigravanja. + maltretiranje stopera i bekova 90 minuta... Uglavnom bude kak bude
  • maddaddam
    2.9k
    O tom je li Frigan uopće upgrade u odnosu na Špikića na krilu ne znamo puno jer je to jako malo igral.Mlađi referent

    Kastrirani je placen 2 milke, a znamo koliko je ogranicen. Spikic ima sjajnu kolekciju najgorih odluka u najboljem trenutku, tako da ne sumnjam da bi Frigan bio upgrade i na toj poziciji.
    A koliko se juce dalo vidjeti, ima odlican i nezgodan udarac sa obje noge. Prvo je gadjao malu mrezicu desnom i Livi je jedva izvukao, a poslije lijevom opasno iz mrtvog kuta, kada je Marin zabio iz odbijanca.
    Spikic mi se ipak cini konkretniji na lijevom krilu...
  • Mlađi referent
    10.4k
    Ja ne vidim da kontinuirano može stvarat višak, driblat, ima nikakav centaršut, loš je dodavač. Maltretiranje stopera će se upravo na krilu osjetno manje vidit, navike krila nema.

    Uglavnom, vidit ćemo i nadam se da bum u krivu
  • maddaddam
    2.9k
    Jasno da bi svi mi prije Friganog nekog skolovanog beka i krilo sa odredjenim iskustvom i moci ponavljanja na primarnoj poziciji.
    No obzirom da nas ceka buran prijelazni rok, morat cemo se adaptirati skupa sa pojacanjima/prinovama.
    Pricekajmo prvo zeca iz sesira.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ako ode Moharrami ja znam jednog motoričnog desnog beka koji ovu polusezonu za svoj klub većinom ulazi sa klupe tako da ne bi trebao biti preskup. Danas je u pobjedi protiv Juventusa također ušao sa klupe. Ima 27 godina, vozi plišanog Audija i odmah bi se uklopio u ekipu Dinama.
  • Captain America
    13.5k
    Ima 27 godina, vozi plišanog Audija i odmah bi se uklopio u ekipu Dinama.Maksim Maksimirski

    Jučer sam ga mislio spomenut u kritici Mohe da ga treba pogledat i odusto sam kad sam vidio cijenu i da je standardan u Italiji, teško bi mi Stojkea nagovorili na povratak kad vidiš kako neki dečki iz Zagreba gledaju na opciju povratka u Dinamo, a nisu ni standardni u svojim klubovima.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Nije baš standardan. U 2023.godini to jest u drugoj polusezoni je startao od prve minute u samo 4 utakmice a Empoli je odigrao 21 utakmicu. Odigrao je 563 minute od mogućih 1890.

    Mislim da bi Stojanović ipak bio velik pomak u odnosu na Moharramija. Drag mi je Moharrami i svaka mu čast ali smatram da nema kvalitetu za Dinamo i mislim kako je ovaj gol u Rijeci idealan oproštaj sa njim. Stojanović bi bio financijski dohvatljiv, ne vjerujem da bi Empoli tražio velike cifre. Vjerojatno bi sve ovisilo o Stojanovićevim željama, ako bi želio nazad riješilo bi se to brzo. Ako ne želi a onda jebiga...klupa talijanskog fenjeraša je tvrda.
  • Plavko39
    34

    Maksimirska klupa je manje tvrda od klupe talijanskog fenjerasa?
  • Captain America
    13.5k
    Jesmo sigurni da bi bio na klupi kod nas? Zanimljivo je da Igor već par utakmica koristi Rileta kao stopera i to zasad izgleda sjajno, a imali smo ga prilike vidjeti i u Ligi prvaka s najvećim klubovima. Josip Šutalo odlazi gotovo sigurno, niko ne zna što je s Boškom i ostajemo samo na Periću i Perkoviću. Ne bi bilo nemoguće da Rile postane ozbiljna opcija kao stoper s obzirom na godine i manjak stopera u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.