• Mali Zeus
    8.7k
    Za ostanak na popisu tražio je 30k eura, ali Beljo nije htio pristati pa je dao 20k (plus PDV) za ovaj preliminarni poziv svjestan da će otpasti kao 24., prekobrojan.

    Međutim, čuo sam i drugu teoriju. Poznavajući Dalića, drži vodu..

    Naime, namjerno je potvao 24 igrača, dakle jednog prekobrojnog kako bi mogao organizirati licitiranje.

    Ima sigurnih 14 koji mu drže leđa (jer dijele dobit naravno), a ostalih 10 sudjeluju u licitiranju. Ubacuju papiriće s iznosima u Dalićev šešir, tko najmanje ponudi - ispada.
    Neki tip

    Zvuči logično.
    Zamisli kad Beljo izvisi, a siroti dao svu lovu. Ali nemre to dugo, znaju ljudi, čuju sve.
  • Imamo Dinamo
    3.1k
    Sad NKSZ slavi što nam se Miško neće ozljedit
  • Neki tip
    18.3k


    Još ima nade, ako je ova druga teroija koju sam čuo (također iz povjerljivih izvora) točna. Ova o licitiranju.

    Sad koliko će tko dati, teško je reći, ali mogli bi tu i eurocenti igrati ulogu. Ipak ih je 10, cjenik se otprilike zna, ali teško je pogoditi koliko dati, a da ne daš najmanje, a opet da baš ni ne preplatiš.

    Ali pazi krajnjeg cinizma.. jedan (bivši, zato i jest odletio iz reprezentacije..) mu je prigovorio zbog toga, a Dalić onak svisoka i cinično dobaci - učim vas životu, pregovaranju i procijeni vrijednosti, psihologiji, svašta možete naučit iz ovog licitiranja, a ti tako. I izbaci ga..

    Neću vam otkrit jel Kalinić ili Rebić u pitanju.
  • Tercel
    359
    Vida ima najbolju šemu. On plati preko svoje farme , pa OPG ovo ono i prođe bez PDV-a.
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    @Neki tip

    A kakav je sesir u Dalica, onaj cilindar, kaubojski ili mozda bosanski fes?

    A sto je s ovim momcima na pretpozivu, je li i oni ubacuju u sesir?
  • Mali Zeus
    8.7k
    A kakav je sesir u Dalica, onaj cilindar, kaubojski ili mozda bosanski fes?IstinaZaDinamo

    Znaš odgovor na to pitanje..
  • nemapredaje
    1.9k


    znamo kakav je bio '98

    184891.jpg
  • 1986-Pl
    123
    Jel može netko pomoc oko ulaznica za ligu nacija
    dosla mi je na mail obavijest da mogu preuzeti ulaznicu preko njihove aplikacije da bi na kraju usao u aplikaciju gdje mi pise kako je i dalje neaktivna
  • Crusades1986
    9.3k
    Meni je od svega ovoga najmanje jasno davanje pretpoziva Brekalu. Čovjek ima jednu jedinu utakmicu odigranu u mjesec dana. A prije toga ima 4 nastupa od kojih je najduži jedno poluvrijeme.
  • serbus
    3.2k


    Ja sam čuo da je 30 000 za ljevake kao manje ih pa je teško izgurati boljeg. Više posla ima. Sad jebiga nisam čuo sve do kraja kak ide skužili su da ih promatram.
  • The Undertaker
    3.7k
    Samo se vi šalite dok Nikica Jelavić meteorski napreduje na trenerskoj ljestvici. Još tri četiri godine, malo Rudeš pa Lokomotiva i eto reprezentacija.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Ja sam naletio na neke sms poruke di pišu ti iznosi i za što je koliki iznos.
  • thomas22
    256
    Samo da se zna da na zoni ima i varazdinaca koji izbonika znaju puno prije nego je postal izbornik, puno prije nego je postal ponizan, pobozan, patriota, omiljen u drustvu i financijski neovisan
  • Eduardo
    16.8k
    Dosta trolanja, osim ako netko ima poriv pridružiti se Tipu na odmoru od foruma? :smile:
  • Ali
    1.8k
    Mislim da je Oršić zaslužio malo više ljudskog odnosa u stožeru.
    Trpao je nemilice sve redom u Europi i time došao do najboljeg strijelca u plavom dresu u povijesti nastupa u svim europskim natjecanjima. Da ne spominjemo hnl i trpanje reprezentativca kalinica nekoliko puta.
    I sve to vrijeme nije dobivao pozive u repku ili je dobivao pozive ali bez minuta. Ok Perišić itd, ali kad je bila frka na prvenstvima uskoči Orša i u par minuta napravi i u repki dar mar.

    Želim reći da dok je bio na vrhuncu nije dobio u repki mislim ni jednu tekmu 90 minuta. I sad kad je 5 mjeseci na dnu , sad nam opet nije potreban u repki.

    Napominjem, sve kužim, ali nije ljudski, mislim da je trebao netko sa čovjekom iz stožera u ovih zadnjih par mjeseci sjesti i dati mu program rada i pozvati ga na okupljanje. Ok nije izgledno da bi igrao, ali zaslužio je svojom skromnošću i kvalitetama.
    Jer ako udjemo u neke produzetke na final four LN , prije će nas izvući on, nego Musa, Beljo i slični mladi koji su dobri ali još zeleni za ovakve završnice. Oni trebaju u novom ciklusu u tekmama u skupinama.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.