• The Undertaker
    3.9k
    Ovo se dalo dobiti. Nismo ništa lošiji ali nam je igra bez plana i ideje. I još promašimo zicera na kraju. Golman nam je odličan.
  • Fanboy
    2.1k
    A šta očekuješ od Jarnija kao izbornika...
    Po meni se vidi talent velikog broja igrača, čak mislim da ih je netko smislen vodio da bi ove pregazili sa par golova razlike. Na kraju nije sviran ni penal za naše.
  • Papastrumf
    9.3k
    Na kraju nije sviran ni penal za naše.Fanboy

    Slovenac stoji na 3 metra od događaja i pokazuje da ga je pogodila u kvadriceps, kreten.
  • Fanboy
    2.1k


    To mi nije jasno zašto se ne uvede VAR na te susrete mladih, pa nije da ti treba 20-ak ljudi...Uzmi jednog suca, može i žena kad ih toliko guraju i neka podvuče te crte i provjeri preko dodatnih kamera sporne situacije.
    Uefa ima para kao blata, 500 eura više troška za 30-ak utakmica je njima nikakav novac, a nebi se povlačili repovi. Jasno, prvenstvo za širu javnost nema značaj, ali tim klincima puno znači i kada se igra neka bude pošteno.
  • miro
    3.1k
    Nevjerojatno kako frajer pogodi
  • miro
    3.1k
    Da naša repka nema boljeg veznjaka od ovog Skoke, to ne mogu vjerovat, tko njega gura
  • Eduardo
    17.2k
    U-17 upisala drugi poraz u drugom nastupu na Euru - 1:2 od Švicarske.

  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    4 i pol stopera ako racunamo Stanisica, plus dvojica na pretpozivu i opet bez zamjene za Brozovica koji dolazi najkasnije. Nikakvog smisla ovo nema. Mogao je Misic barem na pretpoziv.

    Pretpostavljam da ce Beljo otpasti sa krajnjeg popisa.
  • San Lorenzo
    11k
    Dalić je jedan bezobrazan čovjek.
  • miro
    3.1k
    Koji lik, ne zove Oršu, čovjeka koji mu je najvažniju asistenciju imao i najvažniji gol zabio na Svjetskom. Kao ne igra, pa ne može, a Vlašić se mogao šlepat godinu, dvije. Mislim, pa uzmi u obzir i što taj Ošršić znači navijačima kluba koji ti već 20 godina čini kostur reprezentacije i na čijim leđima si medalje osvajao. Nemojte ga molim vas branit, jer onaj tko misli da Beljo ili Musa imaju mjesto prije Orše, taj nema pojma o nogometu
  • Keyser Soze
    8k
    Ma po meni ne bi bilo fer da ga zove, čovjek ima 6 minuta u PL tak da me i pretpoziv čudi. Bolje da ne zauzima mjestom nekom ko zapravo i igra.
  • miro
    3.1k
    Ma nema veze, čovjek je najbolji europski strijelac svih vremena najboljeg hrvatskog kluba. Njegov performans u odnosu na šanse koje je dobio u repki je vrhunski. Naravno da po minutama nije zaslužio ni pretpoziv, ali pričamo o čovjeku koji je itekako zaslužio biti iznimka.
  • Keyser Soze
    8k
    Ne bi uopće stara slava trebala igrati ulogu, kako ovakav Oršić bez jedne cijele polusezone može pomoći reprezentaciji? Vjerojatno je skroz ispao iz forme i nije na razini, njemu je i u Dinamu dugo trebalo da uđe u pravi ritam, sumnjam da može u par dana s reprezentacijom napraviti neki značajni pomak po tom pitanju.
  • Neki tip
    19k
    Ja se mislio zajebavati da kako se masnokosi usudio ne pozvat Oršu, i namjeravao ubaciti Vlašića i sve to redom kako je već išlo u mojoj trolerskoj mašti pa odustah jer kao "ma nema šanse da netko brije da je Orša trebao biti pozvan, fakat bih nepotrebno trolao".

    Kad li, kurenje vatre nije potrebno, požar je već tu, zalizana neznalica ne shvaća da je Orša zaslužio poziv. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.