• Imamo Dinamo
    3.2k

    Nebi, bar mi se tako sad cini. Navlacimo se s Petkom i Livijem oko 1.2, a ne da ovom damo još više
  • Infinity
    15.2k
    Meni se to ne svidja, jer se tako ogranicavamo, a mislim da imamo love. Neka granica sigurno mora biti, al ako ti najbolji igrac pri produzenju ugovora trazi 20% vise velika je vjerojatnost da toliko i vrijedi.

    Tu sam toliko puta pisao da mi ne mozemo dovesti igraca koji vrijedi deset milijuna, mozemo ga samo stvoriti. Isto tako takvi igraci vrijede 1.2 milijuna godisnje i kad ih stvorimo onda ih treba i platiti da ostanu. Ta politika stednje na najboljim igracima mi se ne svidja. Nije da traze duple pare. Sutra Livakovica mozemo prodati, dovesti golmana koji ce primati 800.000, ali je Livakovic bio zicer. Tako bi riskirali cak 800.000, jer taj novi mozda nama ne bude toliko vrijedio.

    Ovom se moze dati neki bonus za potpis ugovora, npr. dva milijuna eura i milijun po sezoni na tri sezone. Ne znam koliko se to uopce prakticira.

    Ne znam kakva se to perverzna pojacanja spominju ako nismo spremni probiti granicu place. Neko perverzno pojacanje ce igrati za 600.000? Ili ce igrati iz ljubavi? Igrac koji ne vrijedi milijun ili blizu milijuna po sezoni ce nama tesko biti pojacanje. Bit ce lutrija, pa ako nas sreca pomazi.
  • Imamo Dinamo
    3.2k

    Ja se slažem s gore napisanim ali kada god se probije gornja granica onda to izaziva nekakvu želju drugih. Slična je situacija sa Drmićem, došao besplatno, ima ugovor 1.2 i sada Petko i Livi traže toliko. Da se mi razumijemo, oni te love vrijede, ali da Zajcu daš 1.7m misliš da to neće izazvati revolt i nekih igrača koji su do sada bili u "gornjem domu" koji primaju oko 700-800, i ovaj odjednom ima punih milijun više. Kada se gornja granica probija treba se paziti na svlačionicu
  • miro
    3.1k
    Zajc, jedan solidan (mislim to na dobar način) igrač da ima veću plaću od našeg kapetana i top 5 najboljih golmana na svijetu, pa i ja bih popizdio. Bolje tih 1,7 milja dodat pola Liviju i pola Ivanušecu da ostanu još godinu dana
  • Infinity
    15.2k
    Razumijem da ovome ne treba dati 1.7, to bi sigurno narusilo odnose, ali mislim da se ovoj dvojici moze dati 1.2.

    Isto tako se dovodjenje skupog slobodnog igraca moze rijesiti kroz neke bonuse i smanjiti placu. To nosi veci rizik, jer ako nakon godinu raskines ugovor na njegovu stetu njemu ce ostati taj pocetni bonus, kao i u slucaju prodaje, jer su mu na neki nacin dao odredjeni postotak za kompletan ugovor.

    Na kraju krajeva, ne moramo ni dovoditi igraca koji vrijedi 1.7m po sezoni, al ako ne mozemo najbitnijim igracima dati 1.2m onda ne znam koga mozemo dovesti i za koju cijenu. Despodov igra za 600.000, a nakon sto je postao siguran starter i kapetan Bugarske ce sigurno traziti vise i u samom Ludogoretsu, a pogotovo ako ode vani. Ako je nama top dati Livakovicu milijun, kako cemo ovom dati 800-900.000?
  • nemapredaje
    1.9k


    Igram trenutno FM2023 s Dubravom, a taj lik je došao u Dinamo i trpa nemilice :)
  • xyz
    840


    To je dobra vijest da ga FM stavlja u Dinamo. Nemali broj puta su pogodili trasnfere.
  • Fanboy
    2.1k
    Treba proširiti klupu, doveo bih Badelja kojem ističe ugovor na ljeto. Danas se nogomet igra do 40- te na visokoj razini, a Miki je tip igrača kojem brzina nije forte već inteligencija tak da on ima sigurno još 2 do 3 sezone...Zahvalan igrač, a po izjavama izuzetno miran, staložen i inteligentan lik.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    daj bože brate da i u real life dodje k nama
  • ZGBhoy
    1.7k
    Marius Bülter, ak ispadne Schalke možeš ga dobit za 1,5mio €

    6m9xhicaegazx3mg.png
  • Infinity
    15.2k
    Duk
    23 godine, napadac, Aberdeen
    33 PL utakmice, 16 golova, 6 asistencija

    Moze igrati lijevo krilo, ali je vecinom igrao spica. TM nema potpune podatke, ali 21 nastup kao napadac i 9 kao krilo.

    Prosao je skolu Benfice. Za B ekipu je upisao 42 nastupa u kojima je upisao 11 pogodaka i jednu asistenciju. Za U23 ekipu je igrao 41 utakmicu, a mrezu je pogadjao u 18 navrata uz 5 asistencija.

    Skotsku ligu rijetko kad pratim, a ovog tipa nikad nisam gledao. U oko mi je upalo to da su Skoti objavili najbolji tim sezone, te se u istom nasao on kao lijevo krilo, te spic Motherwella. Ostalih devet pozicija su popunili igraci Rangersa i Celtica. Ovog iz Motherwella ne morate traziti, ima 30 godina, pa sam ga odmah otpisao :rofl:

    Aberdeen je Duka doveo proslo ljeto za 470.000 eura. Izlazni transferi su im u iznosima koje Dinamo moze platiti.

    U tri utakmice sa Celticom je odigrao 28, 90 i 82 minute. Nije napravio nista, sam Aberdeen nije dao gola u te tri utakmice.

    Protiv Rangesa je igrao 90, 65 i 87 minuta. Prvu je upisao asistenciju, drugu gol. I prvu i drugu su porazeni, pobjedu su upisali u trecoj kada Duk nije napravio nista.

    Sa 16 golova, Duk je uz Miovskog najbolji strijelac Aberdeen u ovoj sezoni PL. Nije ni Miovski los s brojkama. Nosili su tim do trece pozicije u ligi, te su se pokazali kao top pojacanja nakon sto je klub prosle sezone zavrsio deveti.

    Ako je netki slucajno gledao Aberdeen, volio bih cuti nesto vise o Duku, ali i makedoncu.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Mikkel Kaufmann, jak viking. Na pozajmicu iz fc kopenhagena u drugoj bundesligi, karlsruher, 21 godina, 190 cm napadač. Ove sezone zabio 10 golova i 7 asistencija. I jednostavno ušao u formu nakon ozljeda tek ove godine. Odakle i većina golova u asistencija. Fc Kopenhagen ga kupio od Aalborga kao ogromnog talenta za 3 milina eura što je za danske prilike rad bio rekorda transfer . Sa 18 godina već zabijao golove i potpisalo za kopenhagen sa 19. Na žalost nije dobio priliku kraj zvijezda koje je kopenhagen imao,pozajmljem u Hamburg u kojem se odmah ozlijedio i nikad nije istekao kontinuitet. Igrao za sve mlade uzraste za Dansku. Čitam da kopenhagen ima dogovor sa karlshuer da ga mogu otkupiti za milju eura. Bolji je od svih zajedno koje imamo na pozajmicu, kuøena, jurica, a i od topica naravno. Radi, bori se za momčad. Igrač kakvog bi poželio bišćan. A puno jeftinija opcija od vipotnika i frigana.
  • maddaddam
    2.9k
    Rasheed Akanbi.
    Zapazio ga na Omonia - Sheriff 0:3.
    Naoko antinogometas. Trapav, cudni driblizni, ne lijepi mu se lopta za nogu, nego bas suprotno.
    Ali lik je jedan zabio i jos jednom asistirao. Ruzan ali efektan nogomet. Zabio iz penala protiv Plzena kad ih je Tomas vodio. Na TM se vodi kao LW, ali dosta se ubacuje u sredinu.
  • Infinity
    15.2k
    Rasheed Akanbi.maddaddam

    Jel ovo slucajnost?

    lxox8a3nx2ntp428.jpg

    Odmah u startu izgubio sve simpatije :lol:
  • maddaddam
    2.9k
    Odmah u startu izgubio sve simpatije :lol:Infinity

    Zasto :lol:
    Uzmemo i njega da ga vratimo na pravi put.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.