• xyz
    840

3-4 max
  • Infinity
    20.7k
    Tolic nije izabrao sam sebe da puca, ali je sam izabrao da napravi glupost. Naravno da bi u slucaju da je zabio bio proglasavan kraljem, al to to ti je rizik kad biras kako ces pucati penal. Mozes opaliti u stranu, pa sta bude. Ako zabijes bit ce to samo jedan u nizu obicnih penala, ako promasis isto tako. Ako opalis panenku onda riskiras. Mozes biti kralj, a mozes biti glupan. Tolic je ovaj put ispao ovo drugo.

Ne znam kako Krznar moze biti kriv sto je ovaj uradio glupost. Tolic je u karijeri izveo do tad 18 penala i zabio 17. Koliko ih je bilo panenkom? Kako je Krznar mogao znati da ce mu igrac koji je zabio 94.44% penala opaliti panenku dok ga golman ceka?
  • SAS1987
    19.2k
    Tolic nije izabrao sam sebe da puca,Infinity

Ak samo dobro skuzio je trebao pucati Kronaveter al mu je Tolic uzeo loptu.
  • Viola
    434
    Dopustite mi da opet objasnim. U igri je bio Rok Kronaveter. Legenda slovenske lige, vjerojatno najboljsi izvođač jedanaesteraca u povijesti slovenske lige. Jasno je dogovoreno da je on prvi izvođač jedanaesterca.Rok je već uzeo loptu, tada ju je Tolić uzeo u svoje ruke. Kada je Tolić uzeo loptu u ruke, Krznar je jasno pokazao da ne smije pucati.

Time je Tolić pokazao leđa Krznaru koji je u njega imao najviše povjerenja, i branio ga od početka kada je došao u Maribor.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ocito se Tolicu ide iz Maribora.
  • Infinity
    20.7k
    Pa to je onda jos jedan argument protiv Tolica. Ne znam kojom rijecju bi ga opisao, a da ne budem prost.
  • Markelo
    3.6k
    Al Dinamo mora lovit igrače u ovakvim lošijim ligama jer u ovim boljim igrač neće izabrat Dinamo. Nek se za nekog igrače bore Bayer Leverkusen, Bruggee i Dinamo, pa Dinamo ne da je zadnji nego kad se s ovima ne dogovori čeka i čeka a onda se uključi neki Torino i potpiše za njih. Ovdje čini mi se nitko tog Vipotnika nije pratio kroz neko duže vrijeme, nego smo odlučili da je slovenska liga smješna i da od tamo ne treba nikoga platit preko 2-2,5 mil eura. Valjda je netko u klubu pratio Vipotnika iz tjedna u tjedan i može donijet neki zaključak. Nekad moraš zavrtit kocku i nadat se da će proći. Ili to ili drži pare u džepu
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Dopustite mi da opet objasnim. U igri je bio Rok Kronaveter. Legenda slovenske lige, vjerojatno najboljsi izvođač jedanaesteraca u povijesti slovenske lige. Jasno je dogovoreno da je on prvi izvođač jedanaesterca.Rok je već uzeo loptu, tada ju je Tolić uzeo u svoje ruke. Kada je Tolić uzeo loptu u ruke, Krznar je jasno pokazao da ne smije pucati.Viola

Ok,onda je ovo druga priča, onda zaslužene kritike od strane trenera i sportskog direktora.
  • Ali
    2.7k
    Na Tv prijenosu se vidjelo prije izvodjrnja penala Mihić pokazuje sa obje ruke cool... smiriti se... Tolić uzima loptu kronaveteru iz ruku, a Krznar gestikulira kaži prstom ne ne ne... i Tola se zbruka udarcem. A još komentator kod tog kornera govori kak ih sudac razdvaja (golmana olimpije i tolica) i podsjeća da je Tolić već dobio na početku tekme žuti za sličnu stvar.
    I uspije golmana isprovocirat da ovaj skrivio jedan od kretenskijih penala. I to u 90 +9 ili koliko već. Dakle već si heroj, pustiš domaćeg dečka da izvede penal kojeg si ti na lukavstvo izborio, odeš do klupe i zajebavaš se sa stožerom da su ti dužni bar 10% premie za osvajanje kupa.
    Ak domaći fula, kažeš , a ništa idemo još se potrudit i dobit u produžetku, ak zabije, opet bu dotrčala tebi u zagrljaj i ti si heroj...
    A onda napraviš razdor u ekipi jer kasnije taj domaći kronometar se nspizdi i trener ga mijenja u produžetku a ušao je trk u 80 i nekoj.
    E moj Tola...sve si sje... a sebe najviše
  • morales
    232
    po meni je previse 6mil za vipotnika ipak je to slovenska liga,npr oršica smo za 6 prodali.....
  • Viola
    434
    Sportski direktor Maribora potvrdio je glasine da Dinamo nudi i Menala za Vipotnika. Vipotnik je produžio ugovor do 2026.
  • deda
    42.1k
    Mudro od Maribora.
  • plavi67
    924
    nisu slovenci nikad bili glupi, izvući će maximum
  • Bosskovitz
    19.8k
    Ne razumijem ove komentare nastrojene protiv Vipotnika u stilu "Dobro, ali to je ipak slovenska liga" - naravno da je slovenska liga. Da je zabio 20 golova u češkoj, švicarskoj ili grčkoj ligi, ne bismo ni mogli razmišljati o njemu jer bi nam bio preskup. Kad je Mandžo odlazio (i napravio jebačku karijeru), imao je samo 14 golova u sezoni, kaj da je Wolfsburg razmišljao "Dobro, to je ipak hrvatska liga"? Jer razlika između hrvatske i njemačke lige tada je bila 24 mjesta na UEFA ljestvici, a razlika između hrvatske i slovenske danas je 12.

Nisam gledao Vipotnika, uopće neću suditi o njegovoj kvaliteti, ali ako su ga gledali i Bišćan i Šimić i zaključili su da vrijedi, onda im vjerujem. Dati 3.5 milijuna eura za potencijalno odličnog napadača je vrijedno rizika.
  • Bosskovitz
    19.8k

Od kud je došlo 6 milijuna? Zadnja vijest je bila 3.5 milijuna plus Menalo i Ćuže što je super posao jer je valjda unisono mišljenje ovdje da Menalo jednostavno nije igrač za Dinamo, a Ćužea smo i tako svi otpisali. Samo njihove plaće su zajedno vjerojatno nešto ispod 200.000 eura godišnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.