• Nolifer
    6.7k


    Nisam imal srca mjenjati... Vjerovao sam u pobjedu
  • jp23
    2.2k
    Pozitivno: Još jedna utakmica bez primljenog pogotka. Petković bio jako dobar.

    To je to od mene
  • Nino Bule
    11.6k
    Meni je smrdilo na 0:0 i stavim na predictor 0:1 reko ivanusec ce ga utjerat u top formi je
  • DrawTube
    3k
    Ajde titula je tu a tekma kao i mnoge druge će se zaboraviti
  • San Lorenzo
    11.7k
    Utakmica u kojoj se ocrtava koliko bi nam značio Oršić...Ivanušec je prije svega kreator, tek se sad na kraju odlučio na šut izvana.

    Na ljeto se baš nadam osvježavanju ekipe sa okomitijim igračima, danas Mišić, Bulat, Baturina, Petković, Ivanušec, statično je to jako.
  • xyz
    840


    Ne, nego Dinamu treba trener koji zna raditi svoj posao, a ne tipovi koji su završili tečaj na HNS-ovoj ''akademiji'' i kojima je glavni kriterij za posao trenera prve momčadi to što su dinamovci ili što žive u blizini maksimirskog stadiona.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Ko bi nam ugodio...Captain America

    Dinamo u dvije utakmice zaredom, u HNL-u, praktički nije ozbiljnije puknuo po golu.

    Ne znam, mislim da ne očekujem previše. Nije problem odigrati dva neodlučena ishoda, ali tolika sterilnost u napadu je problem.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Kako iskusno odigrano na predictoru 0-0 i točan rezultat u Premieru. :grin: :grin:
  • Eduardo
    17.6k
    Menalo nek se ostavi nogometa kad kraj ovakvog Špikića ne može do minutaže. Bišćan prvom prilikom demantirao sam sebe o većoj minutaži ili bilo kakvoj prilici za neke druge mladiće u nastavku prvenstva, sad kad je već sve riješeno. Šteta, propuštena dobra prilika za čeličenje pojedinaca.
  • OsamŠest
    2.6k
    Jebiga, da tata nije lajao po medijima, Gabrijel bi imao i danas minute. Lekcija..
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ako vam je dosasno gledat ovakve tekme imate futsal iduci petak u dvojci. On nikad dosadan :grin:
  • Mlađi referent
    10.7k
    Osim igre u prvoj trećini i obrane, ovo je stvarno loše koliko god mi sad pričali “nikad nama udovoljit”.. ovo je stvarno loše. Ne možemo stvorit ozbiljnu priliku.
  • runtothehills
    382
    Ristovski na stoperu je veliki dobitak, ali vidi se da na desnom beku fali odlučnosti kad se krene prema naprijed. Moharrami u Dinamu moze samo biti rezerva a tečaj centaršuteva mu je pod mus, ako ne pedala..!
    Opet, osim Riste, jedina pozitivna stvar je clean sheet. Za ostalo, dovoljno je pogledati statistiku.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ne treba se lagati, nije to Bišćan začepio nazad kao Bjelica pa da se vide automatizmi u napadu i obrani nego je sve to stihija u kojoj nas spašava Livaković te protivnički napadači koji promašuju zicere. Jedan Salzburg bi danas zabio dinamu 4,5 komada.

    Nije Bišćan kriv za ovakvu igru. Možda igrači nisu u kondiciji, možda je nešto drugo u pitanju ali ne treba se lagati da je ovo ''beton obrana'' kada je očito da se igra seljački nogomet bez automatizama i kada je očito da bi ovakav Dinamo primio ozbiljnu porciju protiv iole ozbiljnije ekipe.

    Ja Bišćanu zamjeram što nije dao šansu nikome od ovih sa klupe. Tek zadnjih 15 minuta ulaze Drmić, Bočkaj i Topić. To je Čačić style vođenja utakmice. Ja sam priželjkivao Nevistića, Menala, Gurlicu i Topića u prvih 11, bio sam siguran da će najmanje 2 od te četvorke igrati a na kraju izašao ovaj izmučeni sastav koji je izašao i protiv Chelsea. To se treba kritizirati.
  • blue heart 72
    1.4k
    Sezona je gotova, ali mislim da se sada mogu očekivati neke nove stvari..... Ako ništa drugo, potvrđeno je da je Moha u najboljem slučaju samo rezervni bek, nažalost mali Bulat ipak ne zadovoljava ono što nama treba, a za Ljubu se nadam da i Beli vidi da nije za beka. Definitivno treba osvježiti kadar
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.