• Krizy
    64.2k
    Čovjek pregrijao klupu u Dynamu :sweat:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Možda sam nekoga i zaboravio :rofl:Krizy

Povratak Čavline
  • SAS1987
    19.2k
    Čovjek pregrijao klupu u Dynamu :sweat:Krizy

Na terenu je manje od fizioterapeuta :lol:
  • Nolifer
    13.6k
    Ne vjerujem dok nije konačno oko Vipotnika. Nadam se da je samo patka ova vijest. Nek se oglase iz Dinama službeno oko toga...
  • SAS1987
    19.2k
    Nek se oglase iz Dinama službeno oko toga...xFire

I za Vipotnika i za ostalih 35 pracenih igraca :sweat:
  • Krizy
    64.2k
    Nek se oglase iz Dinama službeno oko toga...xFire

To bi valjda bio presedan u nogometu :rofl:
    Prijelazni rok u Hrvatskoj počinje za 50 dana.
  • NB86
    17.4k
    Zakaj ne, bar dva proglasa iz kluba dnevno da se namire sve spekulacije, do kraja prijelaznog 300 proglasa.
  • deda
    42.1k
    Vidim ja da mnogima fale tattine bombe od pressica svakihv7 dana. Ubija nas ovaj mir i tišina nakon godina navikavanja na buku, prostačenje, arlaukanje, samodopadnost, prijetnje koji su bili "staro normalno".
  • SAS1987
    19.2k
    bar dva proglasa iz kluba dnevnoNino Bule

Broj komentara na Zoni bi se povečavao brže od svemira :lol:
  • Tercel
    526
    Livi osim što zaslužuje takvu plaću, novim ugovorom mu se mora dignut izlazna klauzula na barem 15 mil. Po mojem skromnom mišljenju.
  • NB86
    17.4k

Ak ne zele iz kluba putem sluzbenih kanala nas obavjestavat ja sam za to da im tu otvorimo posebnu temu pa nek nam pisu za koga je interes stvaran, za koga nije, koliko ko trazi, uvijek cemo imat tema za piskarat
  • Nolifer
    13.6k
    Vidim ja da mnogima fale tattine bombe od pressica svakihv7 dana. Ubija nas ovaj mir i tišina nakon godina navikavanja na buku, prostačenje, arlaukanje, samodopadnost, prijetnje koji su bili "staro normalno".deda

Mislim nemoj me krivo shvatit, neka je mir i tišina, meni odgovara, ali me smeta svako malo ovi Dnovinski natpisi, sad su odustali, pa su zakaparili, pa su našli kombinaciju, pa na kraju od svega im promakne...

Vjerujem da stručnjaci rade na tome...
  • Mali dioničar
    18.7k
    zgleda da Peternac ideserbus

e9mmgxb95ze7yzfu.jpeg
  • deda
    42.1k
    Ova tema je mrtva mjesecima kad nema prijelaznog roka. Ovo je prvi put da se na njoj toliko piše usred sezone. Glavni razlog je Čačke koji bi igrao profesionalni nogomet s 14 igrača. Drugi razlog su promjene u klubu i neizvjesnost oko sposobnosti Šimića.
  • NB86
    17.4k
    Mislim nemoj me krivo shvatit,xFire

Nemamo te sta krivo shvatit, napisao si glupost, naravno da se klub nece sluzbeno oglasavat oko novinskih napisa, ako te toliko bodu i smetaju bilo bi ti pametno ne citat spekulacije oko transfera, drugo rjesenje ne postoji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.