• Captain America
    13.9k
    Nek se tuku u guzicu što su drugi najbolji europski strijelac kluba u povijesti i kapetan i najbolji vratar Svjetskog prvenstva spremni produžit ugovor uz normalnu plaću.
  • NitkoBitan
    12.2k
    drugi najbolji europski strijelac kluba u povijestiCaptain America

    Bruno? Kaj se tice forme on je u padu a trazi rekordnu placu. Ne ide to tako. Sumnjam da postoji onteres za Frigana i Vipotnika jer nasi imaju u planu Petkovica drzat u prvoj sa rekordnom placom.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    U kojem padu bogati? Lik statisticki igra najbolju sezonu zivota i frisko ga je spakovo Brazilu u cetvrtfinalu SPa. Jeboga ti, sad svi iskusni u padu, kako da ne.. cije skarice su maznule Bodo, ko je Shkupija rijesio, tko je Orsicu asistiro, a onda i zabio protiv Chelsea? :rofl: nemoj se sramotit radi par boli me kurac partija u HNLu
  • marcio amoroso
    32.4k
    Što se tiče Livakovića dao bi mu ugovor koji želi.
    Za Petkovića najbolje da odluči Bišćan.
  • San Lorenzo
    11.5k
    Liviju bi to dao bez razmišljanja, Bruno ulazi u godine kad je podložniji ozljedama i ipak bi trebao zarađivati nešto manje...ključ svega je u raskidanju ugovora s Drmićem jer lik ima možda i najjaču plaću u svlačionici, a to nikako ne pokazuje na terenu.
  • Mulec86
    389
    Zasluzili su i puno vise. Da je barem (ako je ovo istina) isti princip bio i kod produzenja ugovora Spikica koji ne moze s ovom dvojicom stat u istu recenicu, a dobio je fin novi ugovor.
  • marcio amoroso
    32.4k
    ključ svega je u raskidanju ugovora s DrmićemSan Lorenzo

    Zašto raskinuti ugovor sa najboljim strijelcem kluba?
  • NitkoBitan
    12.2k
    Sad nabrajas koji igrac ima obol u kojoj tekmi. Pa Atiemwen je nesto dobro odigrao protiv Tottenhama pa kaj. Koliko je puta Bruno lose odigrao ajde to nabrajaj. Kad se nije znao rjesit lopte doma protiv Salzburga pa mu je cijeli stadion ukljucujuci igrace jbao majku. I to je samo jedna takva situacija a imao ih mali milion. Stavi u kontekst tu placu od 1.2 mil i njegovu igru i zalaganje.
  • San Lorenzo
    11.5k

    Zato što ima preko 800k plaću, pola od 14 golova koje je zabio je dao niželigašima u kupu, za 6-7 golova u hnlu mu je trebalo 25 šansi, govor tijela i mahanje rukama prema suigračima nije nimalo timski.
    Zato.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Zato što ima preko 800k plaću, pola od 14 golova koje je zabio je dao niželigašima u kupu, za 6-7 golova u hnlu mu je trebalo 25 šansi, govor tijela i mahanje rukama prema suigračima nije nimalo timski.
    Zato.
    San Lorenzo

    Ja mislio zato što je prvi strijelac kluba i zato što nas je uveo u ligu prvaka i time isplatio svoj ugovor desetorostruko. Da je Josip Drmić kao drugi napadač Dinama glavni problem ove momčadi problema ne bi bilo.

    Što se tiče mahanja rukama slažem se, ali tu je trener da to riješi. Uvjeren sam da kod Bišćana neće mahati.
  • blue heart 72
    1.4k
    Mislim da se klub treba odrediti koji su mu igrači stupovi momčadi, te ih tako i rangirati. Po meni to bi bili Livi, Petko, Ivanušec, Šutalo, Miško i Rile. Ako se uzmu u obzir kvaliteta, karakter i godine Livi bi mi bio platežni razred 1, Petko, Ivanušec, Šutalo i Miško 2, Rile 3. Oko njih bi trebalo graditi ekipu.Neka vrsta hijerarhije mora postojati. Tu hijerarhiju može poremetiti jedino netko tko dolazi bez odštete, a slovi kao kapitalac koji bi bio TRENUTNO pojačanje, a ima i godine da ga možeš kasnije unovčiti.
  • og1986
    2.9k
    Drmić ima toliku plaću jer nije plaćena odšteta za njega. Tako se dogovorio s Dinamom.
  • Captain America
    13.9k
    Koliko je puta Bruno lose odigrao ajde to nabrajajNitkoBitan

    Brunino loše je i dalje drugi svijet za sve ostale Dinamove ofenzivce izuzev Mislava Oršića zadnjih 5 godina. Ipak kad god je trebalo, Bruno je bio pravi. Sjeti se samo lopte s očima za Oršu lani protiv Osijeka u ključnoj utakmici za osvajanje naslova prvaka. Već ti je kolega Efes naveo u europskim što je radio, a ja ću dodati simultanku protiv Krasnodara i Viktorie. Za domaće prvenstvo i bolikurčinu me nije briga jer to kad zatreba dvaput godišnje doda gas.

    Kad se nije znao rjesit lopte doma protiv Salzburga pa mu je cijeli stadion ukljucujuci igrace jbao majku.NitkoBitan

    Ne znam jel bi mu itko psovao da njemački zločinac nije poništio čisti gol u prvom poluvremenu.

    Stavi u kontekst tu placu od 1.2 mil i njegovu igru i zalaganje.NitkoBitan

    Proigravanje za Oršića protiv Chelseaja je donijelo pobjedu vrijedu milijun eura i eto konteksta zašto zaslužuje takvu plaću. Jednim genijalnim proigravanjem s igračem na leđima koje može samo on napravit od Dinamu platežno dostupnih napadača donio je skoro svoju željenu godišnju plaću.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Mislim da se klub treba odrediti koji su mu igrači stupovi momčadi, te ih tako i rangirati. Po meni to bi bili Livi, Petko, Ivanušec, Šutalo, Miško i Rile.blue heart 72

    Nažalost su tu Šutalo i Ivanušec koji će vjerojatno ići. Osim toga ti fali Baturina koji je polako također nositelj.
  • Ludovic IX
    5.5k
    fala bogu što si ti NitkoBitan.. najveći uspjesi kluba u zadnjih 50 godina vezani su za četvorku Livi, Orša, Petko i Ademi..2 su otišla i treba sve napraviti da druga dva ostanu .. ako je razlika ukupna za njih dvojicu 800k, to nije ništa..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.