• Ludovic IX
    5.1k
    kad dođu, pokazat im klipove best of Harry Maguire i reći da je to koštalo 90 miliona..Šutale je bar duplo bolji od njega , znači cijena bi trebala bit 180 ali da nismo ludi pa ga mogu dobit za 50
  • Ali
    1.9k

    Ovo sa Oršom u turski, sad njih treba Orsa iskarat.
    Da bi ga prodali mora on dati pristanak i odbiti sve ponude, sjedit na tribini uzimati plaću i čekati da može napustiti klub bez odštete. I onda doći free u Dinamo.
    Pa kad su oni smeće, onda im vratiti istom mjerom.
  • Krizy
    35.4k
    Ma da, i time se odreći posljednje prilike da ode na još jedno veliko prvenstvo s reprezentacijom, izgubiti dvije godine karijere u kojima bi trebao biti na vrhuncu prije nego počne padati.
  • Infinity
    15.2k
    Ne znam koliko mora biti glup da vjeruje da bi Dinamu dobro dosao igrac od 33 godine s dvije i pol godine neigranja nogometa. Ne znam ni koliko u Dinamu netko mora biti glup da ga dovede u takvom trenutku.
  • Ali
    1.9k

    Neće oni čekati 2,5 godine. Oni ga sad tjeraju jer su svjesni da padaju u drugu ligu i da nemogu zadržati te ugovore. E baš zato treba sad on njih otezati dok oni ne kažu, slobodan igrač. I tada mek si izabere, a to bu bilo max do kraja kolovoza kad se može regati u dosta liga pa i kod nas.
  • Infinity
    15.2k
    Slobodan igrac se svugdje moze registrirati u bilo kojem trenutku.
  • Orc123
    5k
    Vipotnik ne staje....zabija i dalje...za neki razumni novac bi ga volio vidjeti u Dinamu.
  • deda
    27.6k
    Odgledao sam cijelu utakmicu Maribor - Domžale 1-0 pa ću biti slobodan dati svoj mali skautski presjek. Dotaknut ću se naših Barišića i Tolića, a naravno i Vipotnika.

    Barišić - teško je lopta dolazila do njega, slaba mu je vezna linija. Ono što se vidi na prvi pogled. Fali tu još čvrstoće za ozbiljan nogomet, pod hitno raditi na mišićima i duelu. Visinu ima. Jednostavno je to još jako daleko od Dinama. Po meni još jedna godina posudbe.

    Tolić - kod našeg Tole ništa novo. Kad hoće izgleda na trenutke kao Maradona, ali to na žalost nije dovoljno kontinuirano. Još uvijek mu se događaja ozonske rupe, spavanje na tekmi. Imao je 3 solidna udarca, ali lopta nije htjela u gol.

    Vipotnik - mogao bi dugo i široko, ali reći ću samo ovo. Po meni apsolutni MUST HAVE. Taj dečko već sad vrijedi 5 milja, ako ga već nismo zakaparili onda smo ga izgubili.
  • Praskaton
    1.8k
    Protiv jedinog ozbiljnog protivnika u ligi Olimpije nisam vidio da je Vipotnik uopce u igri momak nije nista odigrao.
    Nisam ni protiv ni za njegovog dovodenja nit treba sudit po jednoj utakmici(dobroj il losoj) al sigurno nebi nudio sulude cifre za njega(vise od 3mil)
  • deda
    27.6k
    Pa po meni isto 3, eventualno plus Tolić. Ne vjerujem da ćemo dati 5. Nisam gledao Olimpiju, ali čujem da su ukupno bili slabi. Napadač bez lopti nema što pokazati. To ti je slučaj Barišića danas, jednostavno ne znaš što bi rekao jer nije dobio 2 korisne lopte.
  • San Lorenzo
    11k
    Falio nam je danas pravi napadač, ona dva prodora Ivanušeca i ubacivanja u peterac, a tamo nikoga da pospremi loptu u gol...Vipotnik, Frigan ili netko treći, samo se nadam da ćemo konačno ubost napadača za 20+ golova.
  • Orc123
    5k

    Drmic je igrac koji necw radit za ekipu ali ima nos za gol...to za nas nogomet nije dovoljno...treba nam pokretljiv, jak napadac koji zabija....vipotnik to je. Treba probat dogovoriti neku trampu s Mariborom plus odstetu....
  • marcio amoroso
    32k
    Falio nam je danas pravi napadač, ona dva prodora Ivanušeca i ubacivanja u peterac,San Lorenzo

    Ja nisam mogao vjerovati da kod prodora Ivanušeca sa lijeve strane i Špikić i Topić čekaju na drugoj stativi umjesto da bar jedan dođe na prvu.
  • OsamŠest
    2.5k
    Šunjić je potjeran s treninga u Herthi i oni ga neće otkupiti sigurno. Birmingham će igrati Championship i iduće sezone, dok ugovor Šunjiću ističe na ljeto 2024. godine.

    Možda i postoji neka realna opcija za njegov povratak. Takav tip igrača (Šunjić/Jakić) bi svakako volio vidjeti u europskom Dinamu.
  • dinamo vitez
    214
    Razmišljao sam i ja o Šunjiću ali sam vidio negdje da ima milju eura neto po sezoni. Hertha je imala mogućnost otkupa za dva milijuna ali ništa od toga.

    Mislim da neće pristati na polovljenje plaće a više mislim da ne vrijedi. Mislim da postoje bolje/jeftinije opcije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.