• Carrasco
    4.1k
    Da prodamo Kadziora za neka dva milijuna onda bi dovodenje Markovica bilo pun pogodak, al ovako dok imamo hrpu igrača koji mogu igrati na toj poziciji nema smisla.
  • Draž
    1.1k
    Jel veći promašaj dati 1,5 mil Lazaru Markoviću pa promašiti ili dati 1,5 ukupno za Costu Andersona i isto promašiti?
    I isti mi je vrag jel ljubio grb hajduka, Reke ili Partizana. Ni prvi ni zadnji koji bi igrao za nas punim "srcem".
    Ali nisam nešto oduševljen tom idejom sa njim.
  • Infinity
    15.2k
    Nije Lazar pet godina proveo u Bugarskoj, pa da kazemo da je propao, nego u Engleskoj. I jeste propao, ali je pitanje koliko. Propasti u Engleskoj nekad ne znaci da vise nisi igrac koji ne moze igrati u Dinamu. Istina da se gubio po Anderlechtu, Fulhamu i Sportingu, al imao je neke ucinke u Feneru i Hullu. Ocito mu nije sjela ta promjena i onda sila novih promjena.

    Ja pretpostavljam da je Liverool njega slao drugim klubovima uz mogucnost otkupa, ali je taj otkup bio visok.

    Vec sam iznio misljenje, mislim da bi se stvorio visak igraca, smisla mi ima jedino ako Kadzior ode. I recimo da Kadzior ode, pripreme su prosle i to je ono sto mene brine. Klase poput Hajrovica mogu biti nedorasle za top lige, al uvijek se moze vratiti kuci i praviti dar mar. Sjecam se Miroslava Stevanovica u Zelji, kakav igrac, al dok ode negdje dalje od njega nema nista. Lendric je valjda zelja broj 1 svim klubovima u BiH, klasa, ide ga gdje god da dodje, a ne moze igrat u HNL-u. Ja vjerujem da bi Markovic nakon pravih priprema bio top pojacanje Dinamu, al sad su okolnosti malo poremecene. Prvo te pripreme koje su zavrsile, a drugo visak igraca. Ja bih se prije usudio dovesti ga na zimu kad ima cijelo proljece da se uklopi i onda ljetne pripreme da ode na razinu vise. Samo eto sto je do zime par mjeseci i on ce do tad vec biti u nekom klubu. Vjerovat cu Bjelici da zna sta radi i sto god ucinio povodom Markovica shvatit cu kao pravi potez. Tko zna, mozda ode u Partizan i tamo ozivi karijeru, al nitko ne garantuje da bi i kod nas bilo isto, primjer Zakaric.
  • xavier
    11.1k
    Jel veći promašaj dati 1,5 mil Lazaru Markoviću pa promašiti ili dati 1,5 ukupno za Costu Andersona i isto promašiti?Draž

    Baš ti i nije poštena usporedba jer uspoređuješ igrača s kojim bi zariskirao s jednim od najvećih promašaja u povijesti. Možemo tako onda reći i bi li radije dao te novce za Lazara ili za "novog Olma" :wink:
  • marcio amoroso
    32.3k
    Lazar Marković je bio veliki potencijal i imao je vrhunskih partija. Naglasak na „imao“
    Ima logike da ga se dovede jer Lazar Marković u formi bi i za bogatije klubove od Dinama bio nedostupan. Ja osobno nemam ništa protiv toga sto je Srbin ako nije neki velikosrbin.
    Mi trenutno imamo veliki broj igrača i višak na nekim pozicijama. Pozicija desetke smo prebukirani sa Olmom, Majerom, Atiemwenom i po novom Kadziorom. Pozicija desnog beka i lijevog krila također. Slažem se sa Bjelicom da trebamo imati poduplanu svaku poziciju ali mi imamo i vise od toga. Jedino mjesto koje nam nije poduplano je mjesto ciste šestice i tu za mene treba pojačanje.

    Golmani: Livaković, Zagorac, Horkaš
    Desni bekovi: Pinto, Stojanović, Moharrami
    Stoperi: Theo, Dilaver, Perić, Lešković
    Lijevi bekovi: Moubandje, Leovac
    Defenzivni vezni: Ademi
    Centralni vezni: Gojak, Moro
    Ofenzivni vezni: Olmo, Majer, Atiemwen
    Desna krila: Hajrović, Kadzior
    Lijeva krila: Oršić, Šitum, Marin
    Napadači: Gavranović, Petković, Andrić
    Mladi: Gvardiol, Gjira
    Po meni je tu bar 4, 5 igrača viška a potreban nam je defenzivni vezni.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    a dobro nije baš da nismo bacali novce i na druge igrače realno haha
    Callelo, Doumbia, sin vjetra, Wilson Eduardo, Lecjaks, Machado, itd. da sad ne nabrajam previše jer bi mogo do sutra haha

    Lazar bi bio naspram ovih mini rizik haha
  • Infinity
    15.2k
    Lazar bi bio naspram ovih mini rizikDragon1Warrior123

    Meni je ovo palo napamet. Prije ce Lazar biti pojacanje nego neki koji su dolazili i koji ce jos dolaziti, a sira masa za iste cuje prvi put. S takvim se zna i pogoditi, al cesce smo promasivali. Lazar ima 25 godina, da ima blizu 30 rekao bih da je njegovo proslo, ali on s dvije dobre sezone u Dinamu mozda opet otici negdje van i igrati nogomet, neki klub poput Seville recimo. Mozda opet nece uspjeti, al moze se nadati. Zna i on sam da ce nakon ovoliko neigranja tesko naci klub u top ligi i kad ga nadje ovi ce tesko imati strpljenja.
  • Draž
    1.1k

    Uspoređivao sam u smislu nevraćanja investiranog novca. To je bila poanta. Isti qrac dao lovu Brazilcu, Čehu ili Srbinu ako propadne. Podvučeš crtu i gubitak je gubitak.
  • Beowulf112
    301
    Dobro smo popunjeni.Meni nekako nije sjeo beli.Ne uklapa se u igru.Nikad nije bio ponajbolji pojedinac na terenu.Uvijek je medu losijima.Da ga je utopit sada al ahliju za onu cifru i umjesto njega markovica dovesti.Ali jbg.Nekad probas pa ispadne lose a nekad dobro.Kako god zadovoljan sam s ekipom i zao mi je sto su nas sunjic i rrahmani napustili.Bio sam zato da se Gojak utopi ako je vec bio FFP u pitanju.
  • SAS1987
    13.4k
    Ako Bjelica želi Markovića onda nek se ga dovede.

    U poslednjih godinu dana Dinamo napokon ima dobru transfer politiku, momcad se sestavlja po okusu trenera i zbog toga su dosli rezultati te povečan cash flow u klub.

    Zbog toga me jos vise boli da Dinamo nije normalan klub u poslednjih 30 godina, jer bi sa dobrom upravom sada bili prejeben klub sa vojskom navijaca na tribinama.
  • Goran
    80
    Kampanja se danas još pojačala tak da više ne sumnjam u Lazara u Maksimiru, valjda očekuju još jedno uskrsnuće karijere.
    Ja i dalje mislim da glavni razlog ne može biti sportski, ne vidim koga on može izbaciti iz tima, osim ako će se prodavati nekoga koga ne očekujemo.
    Ako dečko dolazi kao slobodan igrač dobra je to prilika za uzeti neku transfer proviziju, kako je to lijepo posvjedočio i Bišćan, zna Zoki posao, dokazano.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Btw. pošto mnogi govore da je prevelika plaća to za njega, samo da vas podsjetim Papastopulos (ili kak se već prezivo taj grk) je imao 800 tisuća ako se dobro sjećam xD
  • Mr Anderson
    5.4k
    Marković sigurno nije zaboravio igrati, ako ga se može vratiti na nivo iz Benfice bit će pojačanje. I Hajrović je došao oživjeti karijeru pa je postao odličan igrač za nas. Ako gledamo jednog i drugog iz vremena kad su bili top, Marković je ispred.
  • Kwedi
    3.8k
    U Dinamo prešao Toni Mrkić '96 godište, pobjednik "Utakmice života".

    Prošle je sezone igrao za HAŠK na jesen samo, 3 puta startao, 5 puta ušao s klupe.

    https://www.gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/toni-mrkic-potpisao-ugovor-s-dinamom
  • El Capitan
    74
    Gledao sam onaj Olmov gol, ne sjećam se da sam vidio takav govor tijela nakon pogotka osim u slučaju igrača koji su zabili bivšem klubu.

    Da li to znači da je ljut ili da ga je netko već zakapario pa ima knedlu u grlu?

    Do kojeg pretkola igrač može igrati za jedan klub a da ima pravo nastupa za drugi u LP?

    Postao sam ovo već u privatnoj grupi ali me zanima više mišljenja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.