• LovroZG
    1.3k
    Nisam siguran, to je bilo prošle godine, a Šutalo je sad isti igrač, samo godinu dana stariji. Plus, ko zna kakva je točno bila ponuda Leipziga, možda su nam već tad nudili više novca za Šutala u zamjenu za odricanje posstotka od Gvardiola.
  • San Lorenzo
    12.2k

    Što bi u prijevodu značilo da će ga nakon ljetnog prijelaznog roka prebacit na najbolju poziciju...bar ja to tako vidim.
  • Orc123
    5.7k
    Biscan ne filozofira ali posto trenurno nema l. Beka koristi Perkovica ali Perkovic ce definitivno na stopera....isto kako je i ljubo otisao u vezu....odmah se preporodio.
  • deda
    29k
    Inače TM cijeni Erlića na 5,5 dok Šutala cijeni na 18. TM jasno nije mjerodavan, ali je indikativan.
  • The Undertaker
    4.4k
    samo od uefinog nagradnog fonda nemožeš preživljavaSan Lorenzo

    Zapravo možeš ako igraš LP i tamo nisi kanta za napucavanje.
  • vjeko1701
    6k
    Problem je da ti budžet koji složiš s tim novcima (30-35M) ne može to ganratirati svake sezone a samo jedna sezona bez LP ti ugrozi održivost. Uz to, koeficijent iz recimo 5 Bjeličinih sezona u LP nije dosta za ništa više od 4. pota.

    Isto vrijedi za EL i KL. Novci koje dobiješ tamo jednostavno nisu dosta da bi ti garatirali svake godine plasiranje i ozbiljnu konkuretnost tamo.
  • OsamŠest
    2.7k
    Šutalo je vanserijski stoper dokazan na najvišim razinama. Od klupske Lige prvaka, pa do reprezentativne razine. Taj lik vrijedi masu i tak se treba računat. Tko god ga uzme, taj je pogodio + ogroman prostor za napredak.

    Znači dobivaš igrača koji ti je već sad spreman igrat ligu peticu bez problema, dobivaš igrača koji još nije dosegnuo plafon i dobivaš igrača kojeg imaš narednih 10 godina.

    Meni nije baš jasno kak takva roba ne vrijedi 20m eura? Sigurno je više dokazan nego Gvardiol u trenutku sklapanja dogovora sa Leipzgom one zime (ovo lupam iz glave, ne da mi se provjeravat tko je bolje odigrao europske tekme za vrijeme staža u Dinamu)
  • Mali dioničar
    15k
    Sutalo je najbolji igrac HNLa dok je Erlic dokazan stoper u ligi petica.Herñan Crespo

    Ako je Erlić dokazan u Ligi petica, kaj je onda Rrahmani? Maldini?
  • Captain America
    14.8k
    Od naših mladih top talenata (što Šutalo sigurno je) zadnjih 5 godina prodali smo Gvardiola, Majera, Olma i Benkovića. Benkoviću su ozljede uništile karijeru, ali ostala trojica su si značajno nabila cijenu već nakon par mjeseci u novom klubu. Garancija kvalitete smo, a zadovoljavamo se prodajama od 20. Da stvar bude gore, ti isti igrači vrijede 40 nakon 10 utakmica u novom klubu.

    Mi smo 29. klub Europe, ravnopravno se borimo s velikanima već 5 godina i tako trebamo procijenit obiteljsko srebro. Ne očekujem da prodajemo za 100 poput Benfice, ali transferi oko 30, 35 uz postotak bi nam trebali biti standard za najbolje mlade igrače. Nadam se da će s novim ljudima početi puhati neki novi vjetrovi.
  • OsamŠest
    2.7k
    Uh kakva šteta za Bena.. Moram naglasit da je ove sezone jedan od najboljih stopera 2. njemačke lige.
  • Orc123
    5.7k

    A bas i nije igrao, sjedio na klupi oko 10 utakmica za redom i sad je spojio 5-6 utakmica u kojima je za istinu bio jako dobar.
  • OsamŠest
    2.7k

    Nije sjedio na klupi 10 utakmica, nego je bio ozlijeđen. Kad je zdrav, starter je s punom minutažom.
  • Orc123
    5.7k

    To ne mijenja nista. Ako ne igra nije bitno zasto, jer decko bez obzira na kvalitetu ima ogromnih problema s ozljedama koje su mu unistile karijeru.
  • Orc123
    5.7k
    Eto ostali bez Omeragica, glup potez.
  • OsamŠest
    2.7k

    Ne razumijem kaj oćeš reć i kakve veze ima s mojim komentarom..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions