• Nolifer
    13.6k
    Bit će da haluciniraju od francuske salate, pa moraju nešto našvrljat
  • NB86
    17.4k
    Kaze osvrtnik da je frigan dogovoren
  • jp23
    3.6k
    Znači potpisat će za nekog van Hrvatske?
  • Droljo
    23.4k
    Ko je taj osvrtnik? Neki insajder?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Stranica na instagramu, pogađao par puta, prolaznost oko 50%
  • Droljo
    23.4k
    I baš bi bilo super da frigan ubije u dinamu te postane prva špica repke a vipotnik ispadne flop u nekom frajburgu :lol:
    To velim iz perspektive navijača dinama i repke.
  • Droljo
    23.4k
    nemam ti ja fejzbuke, instaće, tiktokove. Samo forum. I news grupe prije ak ko se toga još sjeća :snicker:
  • Nolifer
    13.6k
    To znaci da se odustalo od Vipotnika ili dolazi i on?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Sve 5, samo pitaj :wink:
  • NB86
    17.4k

Tesko da oba dolaze, radi se o instagram stranici takako da svakako zakljucke donosit nema smisla
  • morales
    232
    bišćan ce uzet prije frigana nego vipotnika
  • NB86
    17.4k
    I meni se isto cini da bi biscan preferirao frigana, jos uz to vec je navodno bio neki dogovor od 2.5 mil eura + marin,jankovic, ako je takva cifra jos uvijek onda se isplati probat s njim
  • Droljo
    23.4k
    Ja sam za. Meni mali zgleda ko pravi špic. Iako i vipotnik ne izgleda loše...
  • deda
    42.1k
    Ako ćemo igrat kao zadnjih par godina onda ni Vipotnik ni Križan nisu dobri. S obzirom da očekujem drukčiji način igre dolaze u obzir. Naravno samo jedan od njih. Odluka će vjerujem biti na Bišćanu, a naravno ovisit će i o apetitima prodavača. Ja sam radije za Vipotnika i davanje Tolića nego za davanje Marina i Jankovića za Križana.
  • morales
    232
    ja sam misljenja da biscan trazi karakterne igrace i ratnike na terenu zato mi se frigan cini da je blize potpisu nego vipotnik.Po njegovim izjavama se to vidi vezanim za europu kako dinamu je falilo karaktera i samopouzdanja u nekim utakmica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.