• NORTE
    9.7k
    Bjelici bih dao ugovor do kraja iduće sezone s posebnim bonusima za određene uspjehe i trofeje + 1 godina ugovora ako ostvari zacrtano.
  • Mali Zeus
    10.4k
    Popizdit ću, želim vijest o novom treneru prije neg idem doma s posla.
  • ZGBhoy
    1.7k
    krenuo jutros u pola 2 iz Njemačke, za jedno sat i pol sam u Osijeku i stalno refresh u nadi da se Nenad vraća
  • Laugreano
    1.5k
    Pisu mediji, Biscan od sutra novi trener.
  • Rex Ramae
    2.6k
    Odlična vijest
  • Bosskovitz
    8.2k
    Bišćan je rastao polagano i smisleno: preuzeo je Rudeš i uveo ih u HNL; prešao u Olimpiju, donio im jedinu dvostruku krunu u (doduše nedugoj) povijesti i zadnji naslov prvaka koji su osvojili; naslijedio Keka u Rijeci i donio im kup pobjedom upravo nad Bjeličinim Dinamom da bi otišao zbog Armadinih gluposti; nakon toga preuzeo mladu repku, ostvario s njom najveći uspjeh u povijesti ulaskom u četvrtfinale Eura gdje je ispao od tadašnjih prvaka Španjolske, i kvalificirao se za Euro 2023 što je tek peti Euro na kojem sudjelujemo - a U-21 euro se igra svake dvije godine. Zapravo, gdje god je bio je ostvario uspjeh i onda prešao na višu stepenicu.

    Zagrebački dečko, bivši kapetan Dinama, ima iskustvo sustava na najvišoj europskoj razini, 8 naslova prvaka s Dinamom, prvak Europe s Liverpoolom u možda i najboljem finalu u povijesti natjecanja, karakterno top lik, neupitno će imati autoritet u svlačionici, stil igre... nije nešto što funkcionira u repki, ali je definitivno nešto što nama treba za europski uspjeh. Nek se on i njegov stožer bave trenerskim poslom, Šimić neka preuzme posao SD-a i cijela priča izgleda da napokon ima glavu i rep.

    Ja sam zadovoljan.
  • Boysica
    470
    Pomalo nek se pokaze onda ce mo diskutirat a ne dizat ga u nebesa ak zasere onda pljuvanje ...
    Pusem na hladno
  • LovroZG
    1.3k
    Biščan je stvarno imo neke uspjehe u svojoj karijeri koje navodi Bosskovitz, al mene par stvari brine kod njega. Jedna je to da je opaki karijerist pa je upitno kolko će se zadržat kod nas ak ga dobro krene. Čim je osvojio 2.HNL s Rudešom prebjego je u Olimpiju, pa je onda nakon Olimpije potpiso neki ugovor s jednim ciparskim klubom, al ih brzo otkanto kad se Rijeka javila, a i sad bi očito napustio mladu repku par mjeseci prije EURO-a da ode na našu klupu ak je to istina.

    U Rijeci ga se pamti, osim po onom Kupu di nas je izdominiro u Puli, i po katastrofalnoj spremi igrača u sezoni kad je dobio otkaz. Ljudi mu nisu mogli stajat na nogama nakon 60. min, a igru nije prilagođavo tome. U mladoj repki nekad jednostavno gura hrpu defenzivaca (znao je gurat 4-5 stopera) u momčad ko da igra s Gibraltarom protiv Hrvatske, ili rano zatvara utakmicu pa mu se sve to obije o glavu.

    Baš je kod njega miks odličnih i loših poteza i teško mi je procijenit kakav bi mu mogo bit mandat kod nas. Pogotovo ak uzmemo u obzir da je trenutno grdi nered u klubu i pitanje je šta uopće može neko stručan napravit u ovakvoj situaciji.
  • Jaro
    5.9k
    ovo s karijeristom nas eventualno moze veselit - jer za karijeru korak naprijed iz dinama je realno kaj? Top10 klubova, a za ulaznicu tamo ce ipak morati napraviti jbn posao...
  • The Undertaker
    4.4k
    Za Bjelicu smo svi znali što možemo očekivati. Bišćan je, objektivno, prilična nepoznanica. Dobro je da Šimić preuzima odgovornost i slaže tim po svojoj volji. To, jasno, ne znači da će biti uspješan ali nema podmetanja klipova, barem ne u ovom segmentu. Drago mi je da je trener Dinamovac ali je to za ocjenu njegovog rada nebitna stvar. Gledat će se rezultati.
  • LovroZG
    1.3k
    To sad ovisi šta neko vidi stepenicom više. Da ga ne bi slučajno neki "Southampton" privuko jer želi trenirat u ligi petici.
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Ja ne zelim trenera na klupi koji se ne vidi u ligi petice.
  • Ali
    2k
    Skoro prije točno godinu dana je mene neugodno iznenadio, a imao je top ekipu. Ali prednost je da 4 iz prvih jedanaest sa teme će ga dočekati u svlačionici, ok četvrti mu je na posudbi... moguće da i Roko stigne na posudbu. Dobro je što poznaje sve dobre i loše strane skoro pola ekipe pa neće imati dugu prilagodbu ni on na njih ni oni na njega.

    Sretno, i nadam se hrabrije, tj. kad povede nek i završi protivnika. Čačke je tu bio očajan


    o27u1jts4qxuji2k.png
  • Fanboy
    2.3k
    Meni se dosta preuveličavaju uspjesi Bišćana. Naslijedio je jaku Rijeku koja je pod Kekom osvojila naslov, a iduće godine je zaostala samo 3 boda.
    U prvoj sezoni je Bjelica ostavio Bišćana 25 bodova, a ovdje se spominje utakmica Kupa kao neki faktor iako je Dinamo igrao na 3 fronta i držao jednu Benficu na konopcima nakon najvećeg uspjeha zadnjih 50-sk godina ..

    Mlađa reprezentacija uopće nije igrala neki nogomet, ajde pred euro. No, na euru je prvo skoro izgubio dobivenu utakmicu protiv Švicarske, zatvorio se u neki bunker, a onda je prošao dalje radi sustava unutar grupe. Ono kasnije protiv Finke je bilo katastrofa...

    Ne vidim ga kao nekog tko može ovu momčad bez Ademija, Orše dignuti na neku jaču razinu. Žao mi je što se Bjelica nije vratio...

    Eto to je moje mišljenje, želim mu naravno sve najbolje i što veće uspjehe te neka me demantira...
  • Crusades1986
    10.1k
    Samo da čisto se vidi kako se na kulturan i pristojan način može izrazit ne slaganje sa nečim i pritom ne ispast mamićev podguzni krpelj
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.