• serbus
    3.4k

    Još bolje znači da ga Čačić predstavlja kao dovođenje slobodnog igrača koji nije skup za nas a zna mu ime :rofl:
  • NitkoBitan
    11.4k
    Također smo u veznom redu ostali na samo tri igrača i nemamo rezerve.marcio amoroso

    Planirano. Brusi im kondiciju.
  • Captain America
    13.1k
    Rile u napad ako Drmić ne može pa nek gori sve.
  • Ludovic IX
    5.1k
    ako ništa drugo, morat će klincima dat priliku jer će inače igrat sa 10 igrača na terenu. treba u svemu nać pozitivne stvari
  • The Undertaker
    3.9k
    Da je na klupi neki Jovičević ili Krznar, sad bi Mišić dobio rupturu a Bulat potres mozga. Ovako, dok je na klupi "srećko" Čačić, nema problema. Da smo u prvenstvo krenuli sa 11 igrača, nitko se ne bi ozlijedio. Samo, vidit ćemo dokle će ga ići karta. Nema više Ademija i Oršića da spašavaju kad kola krenu nizbrdo.
    Ja se više pouzdam u Hajduk. Ne možemo mi biti toliko loši koliko se oni mogu samoubit.
  • xavier
    11.1k
    Ja se više pouzdam u Hajduk.The Undertaker

    Napisao sam to ne znam koliko puta. Možemo mi biti nešto slabiji i posijati bodove tu i tamo, ali ne vidim kako Hajduk može uzeti dovoljno bodova da bi to kapitalizirao.
  • Ludovic IX
    5.1k
    meni je kukat bezveze zbog toga što je otišao emreli npr. nek je otišao.

    svi kolektivno cmizdrimo što ne igraju mlade snage.. znači, imamo gurlicu, perkovića, rukavinu, neznam jel i onaj vrbancic na klupi bio u zadnje vrijeme. ja bi bio sretan da su prodali i menala pa da ga ne moram gledat više.
  • The Undertaker
    3.9k
    Ja ću preventivno zakmečat. Ne bojim se Hajduka ove godine (iako ne mislim da je prvenstvo gotovo) već sljedeće. Mislim da će čitav državni, politički i medijski aparat biti aktiviran u službi njihovog osvajanja prvenstva.
  • marcio amoroso
    31.8k

    Ja iskreno nikada ne cmizdrim što ne igraju mladi. Stvarno me zaboli ona stvar jel netko ima 18 ili 32 godine dok rezultat odgovara.

    Ne moramo se svi slagati oko svih igrača, ali je neodgovorno igrati zadnjih 10 utakmica sa 14 ili 15 igrača.
  • xavier
    11.1k
    Ja iskreno nikada ne cmizdrim što ne igraju mladi. Stvarno me zaboli ona stvar jel netko ima 18 ili 32 godine dok rezultat odgovara.marcio amoroso

    Upravo tako.
  • marcio amoroso
    31.8k

    Čak mislim da su ljudi popušili tu priču sa mladima od mamića. Moraju igrati mladi, bla bla bla. Pa onda mladi izgube 7-1 ili 7-2 u lp pa se priča da su neiskusni i da se uče, a na prvu ozbiljnu ponudu se prodaju. Ima primjera koliko hoćeš. Jedvaj, Ćorić, Halilović, Kovačić itd.

    Radije ću sa Theom ili Mišićem biti konkurentan nego se sramotiti sa Gurlicom i Rukavinom.

    Uspješna i homogena momčad uvijek izbaci nekoga za prodati, ako se već na to cilja. Ne mora momčad trpjeti zbog guranja mladih.
  • Ludovic IX
    5.1k
    ja ne mislim da moraju igrat mladi pod mus ali mi želimo igrače poput olma, majera, šutala.. nisu oni postali takvi u dinamu 2 ili na posudbama.. nije šutalo briljirao u istri pa je zato proigrao večć zato jer su bila ozliješđena tri stopera.. ja znam što mogu očekivati od menala npr.. malo do ništa. od rukavine neznam jer nije dobio priliku u kontinuitetu. gurlica je stoper ali neznam, možda stvarno ima neku motu za DM pa ga je zato čačić stavio na to mjesto. možda dobijemo dm i na taj način.

    dodatak: ja vjerujem da će rukavina u 10 utakmica pokazat da je bolji od emrelia ili menala već sad. daj perkoviću priliku na tom boku pa makar da defanzivno to pokriva kako treba ako već ne možemo ofenzivno očekivat od njega nešto više jer ne dobivamo ofenzivno niti od ljubičića.

    ja sam uvjeren da mi nismo slabiji sa tim klincima nego sa emrelijem, menalom..mi imamo širinu samo toj širini treba dat priliku a ne mjenjat jednog igrača u 90 min
  • The Undertaker
    3.9k
    Mi ne možemo financirati sadašnji budžet samo igranjem EL ili LP. To znači da svake godine moramo prodati igrača za 10-20 mil eur. Kojih, ako nemamo produkciju?
  • Ludovic IX
    5.1k
    i priča o tome kako moraš imati i rotacijske igrače koji su slabiji od prvotimca - da, slažem se s time, ali zamjena mora biti takva koja ako se poslože stvari može ući u takvu formu da ona postane prvotimac..kao peric npr.

    A igrači tipa menalo, emreli, čop, tolić su igrači koji ne rade nikakv pritisak na svog konkurenta u prvih 11. Ovi se ne moraju bojati za svoje mjesto.
  • deda
    27.3k
    Čuvajte se Mamićevci

    Priopćenje Udruge BAD BLUE GIRLS
    "Ponukane konstantnim napadima od strane nekoliko osoba na našu Udrugu, iznošenjem laži, kleveta i uvreda, još jednom se ograđujemo od svih tih napisanih laži. Nije nas osnovao Mamić, nije nas osnovao Antolić niti itko treći, peti ……
    Osnovale smo se same!
    Kažu da smo od GNK Dinamo dobile minimalno 100.000,00 kuna, da su nam plaćana gostovanja, kupovane karte za tekme, da smo za gostovanja dobile autobus (ne znamo za koje i kada ali smo sigurne da znaju oni koji imaju dokaze za to). Postavlja se pitanje od kuda i kako smo dobile poslovni prostor. Na to ni mi ne znamo odgovor, ali smo uvjerene da i to znaju oni koji imaju dokaze. Nikada nismo dobile nikakvu donaciju od bilo koga već sve financiramo isključivo
    same. Naše financijsko izvješće dostupno je na stranicama Ministarstva financija, a ako dotični ne znaju gdje da traže mogu nas slobodno pitati, sve ćemo im lijepo objasniti. Također želimo upozoriti dotične osobe da klevete i laži podliježu kaznenom zakonu (KZ GLAVA XV, članak 147, članak 149, stavak 1 i 2), a ako ni to ne znaju gdje da traže i to ćemo im pokazati. Kažu da imaju dokaze za sve tvrdnje koje su iznijeli, a mi bi stvarno voljele vidjeti te dokaze. Nemaju hrabrosti na taj način napadati BBB pa su se okomili na nas. Možda za njih jesmo tamo neke „babe“ kako nas nazivaju, ali definitivno nismo glupe i nećemo dozvoliti da bilo tko iznosi laži i klevete protiv nas. Zato pozivamo osobe sa fb (neki
    su naravno pod lažnim imenima); Kiki Batistuta, Mario Kralj, Pavle Neralić, Zoran Gabela, Volim Dinamo (Tomislav Zbožinek), Mislav Konjik, Mario Cvitanich te sve ostale koji imaju bilo kakvih pitanja da u srijedu 29.03.2023., u 19:00 sati dođu u kafić Wave, okretište Borongaj. I molimo vas da obavezno uzmete sa sobom sve te
    dokaze koje imate protiv nas. Isto tako molimo sve ostale koji vjeruju u sve što se piše po društvenim mrežama neka se zapitaju tko stoji iza tih profila i kakve su to osobe jer im smeta jedna obična udruga žena. Ako bilo što uspijete dokazati Udruga Bad Blue Girls će vam se javno svima ispričati i niti jedna od nas nikada više neće kročiti nogom, ne samo na sjever već općenito na stadion. Veselimo se vašem dolasku."
    Članice UDRUGE BAD BLUE GIRLS
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.