• Droljo
    23.4k
    Ki bi da bi. Al neka. Ak ponude 8, tražiti 15 ili ništ. Iako teško je tu bit pametan. Samo špikićev slučaj me poziva na oprez. Mi smo tovare izigrali muški tak da nam se nebi obilo u glavu...
  • The Undertaker
    9.3k
    Točno je da raspravljamo o stvarima koje zapravo ne znamo (na osnovu novinarskog članka) i zato je u mojoj rečenici kondicional. Kad bi raspravljali samo o stvarima koje sigurno znamo onda bi rasprava ovdje bila bitno reducirana.
    Izvjesno (ili izvjesnije) je da se kocka isplatila po tome što je RB uopće ponudio što je ponudio a to nije ponudio kad je sklapao ugovor niti prije par mjeseci. Znači, netko se kockao kad je vjerovatnost bila puno manja a sad kad je puno veća onda bi trebalo ići na sigurno.
    Jasno je da mi zapravo ne možemo točno procijeniti što je povoljnije jer ne znamo ponudu RB i što stoji i ugovoru ali možemo ocijeniti da, gledajući ukupnu prodajnu logiku, prihvaćanje ponude nema smisla, pogotovo ako imamo para.
  • Droljo
    23.4k
    Meni se sviđa droljivarijeva kombinacija. Nek se vrati!
  • Vučko53
    309
    Imamo kakvu kombinaciju da vratimo i Ademija odmah? :D
  • The Undertaker
    9.3k
    Burnley se vraća u PL pa očekujem da će ga menadžer opet nuditi i tamo. Sad ga mogu dobiti za siću.
  • Captain America
    20.4k
    Vjerujem da je naučio svoju lekciju o igranju u fenjerašima.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ne podcjenjuj glupost igrača i pohlepu menadžera. S tim da odlazak u Burnley sa igračeva aspekta i ima nekog smisla. Sad kad je u Engleskoj što ga košta probati još jedanput.
  • NB86
    17.4k

Kosta ga ne odlaska na euro, vjerovatno zadnje natjecanje za koje ima sansu otici
  • plavi67
    924

" Kombinacija izgleda sasvim solidno za oba kluba, a Oršić bi joj se vjerojatno jako razveselio. Naravno, sve su to samo pretpostavke i špekulacije, ali kažemo, takva razmišljanja su u opticaju."

kakav članak ,strašno :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Mogu mislit što mu je prolazilo glavom u nedjelju, prvo kad ga je zapad pozdravio pa onda kada je vidio kakav je oproštaj Kapetan dobio.

Shvaća i sam da se zajebo i sigurno mu se u interesu vratit u zonu komfora nakon ovog fijaska, a i kako Nino kaže, Europsko će jako brzo i zna i sam da je Dalić jedva dočeko da se prestane s pitanjima "zašto Orša i Perišić ne mogu skupa?".
  • NitkoBitan
    33.7k
    kakav članak ,strašnoplavi67

Glava me zaboljela citajuci ga. Znaci mi bi se trebali odrec ugovorene rate od 3 milijuna iako svejedno Orsica mozemo dovesti za smijesne novce (mozda i besplatno?) kako mu pise u klauzuli da moze otic ako ispadnu u nizi rang...
    Kakav god Orsic bio prije odlaska sad je u upitnoj mentalnoj i fizickoj kondiciji i bio bi grijeh dat 3 milijuna.
  • Mlađi referent
    14.9k
    kako mu pise u klauzuli da moze otic ako ispadnu u nizi rang...NitkoBitan

Je li to piše sigurno? Iskreno mi se čini malo vjerojatnim da je to slučaj
  • Ludovic IX
    10.2k
    nismo mi zajebali tovare.. gorica je. mi bi svakako platili isto ali bi gorica manje zaradila.
  • Ludovic IX
    10.2k
    pa za 4 mjeseca vratimo i Ademija kad mu ovi ne isplate tri plaće
  • NitkoBitan
    33.7k
    Je li to piše sigurno? Iskreno mi se čini malo vjerojatnim da je to slučajMlađi referent

Nagadanja (po novinarskim clancima). Ali meni se cini nekako logicno da se Orsic htio "osigurat" da mu ovi nece zakomplicirat odlazak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.