• Li d1986
    61
    Daj Boze da se i Cacica prebaci u ovu temu
  • ZGBhoy
    1.7k
    Da nebi bilo da se piše samo sa Iris Rajcic :rofl:

    hmh7qomrf0m2qlnl.png
  • Mlađi referent
    9.6k
    Jedan od vas četvorice koji ste krenuli u borbu za bolji Dinamo danas je novi član Uprave. Kako vidite Darija Šimića u Dinamu?

    Moram reći da sam malo razočaran u Darija. Šest mjeseci je pregovarao sa svima u klubu i izvan njega a da ja nisam ništa znao o tome. Bili smo zajedno u toj borbi. Mi smo jedini tad imali muda nešto napraviti kad su drugi šutjeli i skrivali se i mislim da bi bilo fer da je barem nazvao i rekao: "Ej, Tomo, ja krećem u Dinamo, želim nešto promijeniti."

    Ja se ne guram nigdje niti bih se ikad gurao i što se toga tiče može biti opušten. Ja imam svoje poslove kojima se bavim i vjerujem da će moje vrijeme u Dinamu kad-tad doći jer mislim da sam tu priliku zaslužio svojim ponašanjem i svojim karakterom.

    Ne ljutim se ja na njega, ali me razočarao tim postupkom jer to je stvar karaktera, morala i Zagreba, a vjerojatno tamo od kud je on došao toga nema. To tamo u školi nisu učili. No ja mu želim svu sreću i bio bih sretan da uspije.

    Što se sportskog dijela tiče, mislim da je on dobro rješenje iako mu treba dati vremena. Mora biti oprezniji s nekim izjavama jer je tek došao i možda je malo uzdrmao svlačionicu pričama o smanjivanju budžeta. No vjerujem da Dinamo s njim ide u dobrom smjeru.

    Tomo Šokota, cijeli intervju na indexu
  • staglisce1800
    50
    Prije točno dvije godine Oršić je Dinamu donio jednu od najvećih pobjeda u povijesti , 3:0 vs tottenham. Clanak s indexa.

    https://www.index.hr/sport/clanak/prije-tocno-dvije-godine-orsic-je-dinamu-donio-jednu-od-najvecih-pobjeda-u-povijesti/2447521.aspx

    Danas sigurno nebu na klupi a bas igraju protiv tottenhama.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Orša opet ni na klupi. Ovo može biti samo neka žestoka svađa. Toliko loš nije da ne može biti na klupi u Southamptonu 10 tekmi za redom.
  • Oluja
    3.3k
    Meni ga je iskreno jako zao
  • Infinity
    14.9k
    Nisam siguran da nakon ovakve polusezone moze otici u klub koji igra visu razinu od Dinama, kao ni klub koji moze platiti vise od Dinama. On ce ostati u Southamptonu ili ce se vratiti u Dinamo. Moze otici u neku ligu slicne kvalitete kao HNL, ali klub koji nije razina Dinama, a sumnjam da bi pristao na to. Ostat ce u Southamptonu zbog love ili ce doci u Dinamo da bi igrao.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Meni ga je iskreno jako zaoOluja

    Bit ću najiskreniji i priznati da sam na početku stvarno mislio: “eto ti jebeni Southampton i jebena Premier League, sad ih gledaš na TV-u kao i ja”, ali sad mi ga je baš žao.
  • Infinity
    14.9k
    Na kraju ce se obestiniti ono da je odigrao vise utakmica protiv premijerligasa u dresu Dinama, nego u dresu Southamptona.

    Bio sam na pocetku ljut, kao u kolega Marcio, ali me isto tako pustilo i sad mi ga je vec zao. Svi grijese, pogotovo kad imaju debila iza ramena i kad tom debilu vjeruju.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Na kraju ce se obestiniti ono da je odigrao vise utakmica protiv premijerligasa u dresu Dinama, nego u dresu Southamptona.Infinity

    U svakom slučaju ih je više pobjedio nego što bude sa Southamptounom :rofl:
  • Nino Bule
    10.7k
    Moro i Orša objavili storije za kapetana
  • Mlađi referent
    9.6k
    Brekalo, danas opet klupa.

    3beu0gbxs4z5imhy.jpeg
  • Krizy
    33.6k
    Oršić i Dilaver u svlačionici :grin:
    riwht6qpht0gakhq.jpg
  • Nousername
    608
    Dilaver je zasluzio biti barem 4.stoper.Ne znam zasto su ga se tako lako prvi put rjesili.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.