• Rex Ramae
    2.4k
    Simpatizeri i 'non-ultras' navijači ne bojkotiraju.
  • Infinity
    15.2k
    Te dvije utakmice je najbolje izbjeci.

    Zrinjski ima bolju ekipu od Veleza, ali i Velez je u odlicnoj formi. I jedni i drugi su ovo proljece prosli u cetvrtfinale kupa i tamo upisali sigurne gostujuce pobjede u prvim utakmicama. Takodjer su upisali po dvije premijerligaske pobjede. Mislim da bi za nas neutralne to mogla biti dobra utakmica, ali nikako par koji bi mogao na tiket. Eventualno bi igrao manje od 2.5 gola. Cesto njihovi medjusobni dueli zavrse s jako malo golova.

    Zeljo djeluje kao odron od ekipe, ali mi Sarajevo ne ulijeva neku nadu. Ne znam na sta ce to liciti pred praznim tribinama. Da igraju na Kosevu pred publikom i da se moram odluciti, rekao bih neki X s golovima.
  • ksapi
    2.1k
    Lucin manje od 3.5

    Hrvatska ima hrpetinu bekova, na LV ce igrati Sarac, Srna i on + mozda i Duvnjak dio tekme, znaci za Lucina je to max 20ak minuta, a onda je ova margina za njega pretjerana.
  • Rex Ramae
    2.4k
    Šta je ovo čovječe, kakav je ovo antinogomet, pa ovo nije ni u rangu treće HNL, X al bez golova eventualno ako neka frljoka uleti nekome al teško, teški teški antinogomet.
  • Krizy
    35.5k
    Željezničar četvrti a bliže zadnjem (12.) mjestu nego prvome :lol:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Sportske pišu da Red Army i Ultrasi bojkotiraju utakmicu.blackbully

    RA bojkotira jer nisu napravljeni uvjeti da Ultrasi dođu, isto je bilo i prošlo kolo jer Banjalučani nisu mogli doć

    Vezano za derbi, ko @Infinity što veli, manje od 3 gola, isto ko i za beogradski derbi, sa tim da igra na terenu u derbijima nebitno koji od ta dva ima ljepotu =0, bas tekma za sadiste.

    A željo-Sarajevo, ja mislim da sam jedini koji je igro o.d.g i 3+
  • Rex Ramae
    2.4k
    Da se igra 180 minuta, ne bi prošao oba daju gol i 3+, gledam tekmu i ovo je negledljivo.

    Zahvaljujući Zrinjskome to je tako, baš su iznad svih i po igri i po bodovima.
  • Infinity
    15.2k
    Zavarala te pobjeda Sarajeva u Sirokom. Prelose su te dvije ekipe. Jednostavno nitko nije sposoban da pobijedi :rofl:

    Cesto se derbi igrao u ovakvoj situaciji i bilo bi 1-1 ili 2-2. I jedni i drugi bi bili nabrijani pred 10.000 ljudi, imali bi vise hrabrosti pa bi pali golovi. Zato sam rekao X uz golove, ali da je na Kosevu.
  • Zagreb1992
    1.2k
    Žižić i Campazzo overi nikad lakše prošli :D
  • rob ljubavi
    772
    Meni zanimljivi parovi za sutra:

    Sevilla-Feyenoord - više od 3.5 žuta kartona.

    Kvota na Supersportu 1.60, primjera radi u PSK 1.35, na nekim kladama ispod 4.5 niti ne nude.

    Sevilla popunjena poznatim grubijanima iz Argentine i Maroka te naravno temperamentnim Španjolcima, druga po redu ekipa LaLige po broju dobivenih žutih kartona ove sezone(3 po utakmici), 4 utakmice su bez pobjede te su u sve 4 utakmice bila više od 3.5 žuta kartona.
    U skupini LP ove godine na prosjeku 2 dobivena kartona po utakmici( 4 od 6 u overu granice 3.5, obje protiv Citya u underu ).

    Fenerbahce također gruba ekipa, Turci+ razni Južnoamerikanci, u skupini EL dobili u prosjeku 3 kartona po utakmici, u domaćoj ligi dobiju u prosjeku 2 žuta.
    U skupini EL svaku utakmicu prešli su granu od 3.5, a i sjećamo ih se u kvalama za LP gdje se u obje tekme sa Dynamo Kievom vidjelo ohoho žutih.

    Kada se to sve spoji, doda loša sezona Seville igrački što onda kompenziraju udarački, te Fenerbahce koji dolazi sa nadom da izvuce nesto na vrucem gostovanju i cinjenica da Sevilla zadnjih godina redovito u prvim utakmicama nokaut faze bude dosta zutih kartona ova oklada zvuci primamljivo.
    Primjera radi, prva utakmica Sevilla-Dinamo - 4 žuta.
    Uzvrat - isto tako, a sudac Letexier koji će suditi upravo ovu utakmicu danas.
    Letexier na nekom graničnom prosjeku ove sezone , 3.8 žutih po utakmici, ali u Euro tekmama 5 puta over 3.5, a samo jednom under.


    Shakhtar-Feyenoord - 3.5 žuta kartona over

    Ovdje nam sudac izgleda puno darežljiviji, prosjek od 4.65 u ovoj sezoni i isto 5 od 6 euro tekmi u overu, ( prošle sezone 4 od 6),prošlogodišnji prosjek 5.09.
    Ivan Kružliak - Slovak.

    Dvomeč koji djeluje podjednako, ekipe koje igraju napadački nogomet i trebat će sprječavat kontranapade faulovima za žuti, a kako je i nokaut utakmica ne isključujemo mogućnost konflikata i nesportskog ponašanja, prigovora sucu itd.

    Shakhtar u skupini LP ipak nešto slabiji sa kartonima (2 tekme preko zadane margine, 2 zapele na granici), ali zato u dvomeču sa Rennesom cascenje, 5 i 6 kartona. Čak 3 igrača suspendirana za ovu tekmu.

    Feyenoord pak u skupini EL u 5 utakmica prešao zadanu marginu ,a u Eredivisiji stoji na sredini tablice po broju dobivenih žutih kartona.



    Od nečega na osjećaj i što mislim da je podcijenjeno je X2 Djurgardensa kod Lech Poznana, Poljaci godinama u Europi ne prave nekakve rezultate, a Djurgardens je bez rasprodaje ekipe preko zime otvorio sezonu sa 3 pobjede u kupu, skupinu KL su osvojili bez poraza ( 5 pobjeda i 1 remi ), kvote na prolaz su podjednake, a X2 na 1.80 u prvoj utakmici mi djeluje izuzetno privlačno, sumnjam da će itko jurcati na gol, tvrdo pa neki krump eventualno.

    Isto tako od kartona Leverkusen-Ferencvaros, isto je 3.5 margina, a sudi poznati talijanski sudac Massa, voli dijeliti kartone , a ova utakmica djeluje idealno za to, brz nogomet Leverkusena kojem fali 4 prvotimca, te Ferencvaros koji će te kontre i brze napade morat sjeći u korijenu i koji će sam tražiti kontre i tu se nude opcije da Massa kartonira i Njemce.

    Obje ekipe 5 od 6 overa navedene granice u svojim skupinama LP/EL.

    Sporting - Arsenal možda probam golove, Arsenalu važnija liga pa bi ovdje mogao malo odmarati, ali i takav spreman zabiti gol-dva Sportingu koji će doma sigurno napasti, u dobrom su nizu i ako negdje moraju traziti sansu za prolaz to ce biti u Lisabonu. Ocekujem ljepoticu kola u EL posto je dosta drugih dvoboja podjednako i djeluje ratnicki, ovaj susret djeluje kao pravi nogometni spektakl.
  • rob ljubavi
    772
    Clyburn sutra na 15.5 margini, Micic, Larkin te Beabouis svi redim upitni( Micic i Larkin propustili jucer tekmu, Beabouis izasao zbog ozljede) .

    Na bet365 margina je 19.5

    Ajmo popravit klasicno neugodni cetvrtak
  • Zagreb1992
    1.2k


    Larkin igra...Micić na klupi
  • rob ljubavi
    772
    Micic 9 min dobio, steta, value je bio, s tim da je 0 na poluvremenj pretvorio u 12 do kraja...fulao 5 trica, bacanje...steta uklopio se u sivilo cijelog tima
  • Zagreb1992
    1.2k
    Na jednom tiketu Lautaro daje gol ... 1 pol penal ima i naravno da fulao ...Drugi listić čekam Nedovića over ...poluvrijeme 12..kraj utakmice 12

    sutra ima fino košarke pa će se nekaj smisliti
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.