• Kwedi
    3.8k

    Croatian U-21 footballer Ivan #Sunjic signed with #Birmingham. He put pen to paper about 10 minutes ago, according to his own entourage #Championship #football #TransferNews @alexedicken


    Potpisao je
  • marcio amoroso
    32.5k
    Sad će i Petko izgleda.
  • El Capitan
    74
    Fenomenalno. Jebeni butik sa bazom u Međugorju. Abandon ship.
  • Bosna86
    11.6k
    Tax free
  • Kwedi
    3.8k
    Zanimljivo kako se u medijskom diskursu stalno spominje godinama kako igrač mora ostati do play offa. Od prodaje Badelja pa sve do danas.

    A sad odjednom, Šunjić je inzistirao, a ponuda došla dan ranije.

    Čak i da je inzistirao, zna se tko je poslodavac. Milijun puta već viđeno oko prosaca iz inozemstva, pošalje im se odjeb.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Malo sam čitao razmišljanja navijača drugih klubova na par foruma. Malo tko dijeli naše mišljenje, većina misli da je to jako dobar posao. A vidim da se ni Bjelica previše ne uzbuđuje. Možda smo mi subjektivni?
  • El Capitan
    74
    Za Petkovića čak i je jebena cijena, ako zbilja ide. Poanta je da će ziher otići i Olmo a vjerojatno i Livaković, ne možemo biti sigurni koliko će para Dinamo vidjeti od svega toga a sumnjam da ćemo dovesti približno dobre zamjene tako da sve skupa pušiona. A možda nas iznenade i nekim by the way transferima tipa Rrahmani. Možda sutra prodaju i Hajrovića ili Oršića. Momčad neće biti ni blizu jaka kao prošle godine a pare će kroz neku rupu curiti u Međugorje. Fakin frustrirajuće. Sve će razje...
  • Carrasco
    4.1k
    daj ne rise molim te, prosle godine su prodani sosa,soudani,benkovic,coric... govorili su da ni prvenstvo necemo osvojit pa smo vidjeli kako je sve zavrsilo na kraju
  • El Capitan
    74

    Dao bog da serem i da si u pravu. Nažalost, mislim da ono što pišem ima meritum.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Koja cijena za Brunu? To je bjelica lupio jer sumnjam da itko osim zenita tamo može platit 10+..
    Znači Šunjić otišao a za njim će 90% olmo i lica..ako ode Bruno, ne da smo razjebali ekipu nego sumnjam da ćemo skupiti 4 boda u Europa ligi ako itamo uđemo.
    I to samo zato jer novo igrači neće proći pripreme
  • marcio amoroso
    32.5k
    Bjelica je rekao da bi ga morali prodati ako dođe ponuda od 20 milijuna.
  • BluePhone67
    3.3k
    Da se ne izgubi u bespucima raznih tema, kada se jednom mozda bude trazilo. A sada je aktualno.

    https://www.zonadinamo.com/discussion/234/ivan-sunjic-prodaja-anketa-trajanje-24h
  • The Undertaker
    4.1k
    Summa summarum, ponuda za Šunjića je stigla u utorak, igrač je odlučio otići, Bjelica je rekao da može, ZM jedva dočekao i danas potpisano. Ako Bjelica može bez njega, tko smo mi da tvrdimo suprotno. Mogao bi Gojak na njegovo mjesto a Kadzior na Gojakovo.
  • Jaki
    100
    Ja nigdje nisam vidio nekakve ponude za Petkovica netko je napisao Dinamo Moskva a oni nemaju tolko ispod 10 nikako ne ide i otkud to da je Bjelica govorio za Petkovica?
  • BluePhone67
    3.3k
    Kao Bjelicu se nesto pitalo. Ako smo mali, nismo djeca. Da ga se pitalo koga hoces da ti prodamo Gojaka, Moru ili Sunjica za iste pare, on bi sigurno rekao prvo Sunjica koji mu je odigrao najvise utakmica i od sva tri bio najbolji u cijeloj sezoni. Al, dobro, nekima je i Zdravko postenjacina tako da me nista ne cudi, kada su Dinamovci u pitanju i njihova realnost.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.