• Benito
    598
    Hoće li se znati ukupna brojka upisanih članova? S naše strane
  • Keyser Soze
    8.1k
    U subotu bi trebalo
  • Plavi 9
    23
    Ako će se danas nosit pristupnice u klub kome se mogu javit za još jednu pristupnicu koju imam?

    Molim Vas samo točan odgovor i provjerenu informaciju jer sam se javio već nekim ljudima pa kažu da je jučer bio zadnji dan i da je gotovo. A možda se još može.
  • ZGV
    3.1k
    Odnesi u Ilicu
  • Patak
    2.2k
    To mi je drago čuti, bio sam uplatio za otkup zgrade kad je bila akcija a kasnije nije bilo nekih vijesti...
  • Jaro
    5.6k
    i optuznicu u Haagu ce podic...
  • Keyser Soze
    8.1k
    Jedno od najlicemjernijih "priopćenja" koje sam pročitao u životu, al guštam moram priznat.
  • Rex Ramae
    2.5k
    Vrhunsko štivo za ranojutarnji pohod na wc. Hvala im.
  • Oluja
    3.7k
    "Jednoumlje i represivne metode ovoga tipa obračuna sa neistomišljenicima jako dugo nisu viđene na području Republike Hrvatske." :rofl: :rofl:

    "Imamo svoja prava kao i svaki drugi navijač kluba i to nam nitko ne može i ne smije oduzeti." - dobit ce cestitku za rodjendan, povremeno pravo prvokupa ulaznice i 4 besplatna ulaska na utakmice kupa i prvenstva
  • Mrvica
    3.3k
    Hahahaha kmečanje na najjače! :lol: :lol:
  • Neki tip
    19.3k
    bio sam uplatio za otkup zgrade kad je bila akcija a kasnije nije bilo nekih vijesti...Patak

    Bilo je, samo si ih ti propustio. :)

    "[VUKOVAR JE NAŠA KUĆA!]

    S velikim ponosom i zadovoljstvom možemo objaviti kako je uspješno završena prva faza akcije pod nazivom "Vukovar je naša kuća" pokrenuta u rujnu prošle godine!

    Iznos potreban za otkup objekta u središtu Vukovara prikupljen je još u prosincu kada je i izvršen otkup Kuće i ona je sada u vlasništvu Bad Blue Boysa, a od ovog ponedjeljka je upisana i u zemljišne knjige.

    Tim povodom Vukovarci organiziraju plavu noć kao i učlanjenje u KND Bad Blue Boys Vukovar u svojim prostorijama u subotu od 19 sati, dan prije gostovanja u Osijeku. Pozvani su svi navijači Dinama i Bad Blue Boysi, a pogotovo oni koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji kako bismo zajedno proslavili njen uspjeh kao i petu godišnjicu novog transparenta vukovarskih Bad Blue Boysa.

    Iako je najveći dio posla ovime završen, akcija se nastavlja prikupljanjem sredstava za završetak uređenje prostorija, a detaljan financijski izvještaj cijele akcije biti će objavljen u narednim danima.

    Svim sudionicima i donatorima i ovim putem zahvaljujemo na njihovom doprinosu. Po završetku uređenja, kako smo i najavili, donatori iznosa većeg od 1000 kuna naći će svoje mjesto na zidu unutar prostorija Kuće.

    BAD BLUE BOYS"
  • Mali Zeus
    9.7k
    Idu na Strasbourg.

    uuuuuuuu. Baš je gadno onda.

    Ovo mi je ipak najbolji dio:

    "Postoji li ijedan materijalni dokaz koji govori tome u prilog?"

    Osim desetaka poruka, sms-ova, na fejsu i u fejs grupe, poziva, nema nijednog dokaza.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Nek odu tati glancat solarne panele. Posla ima ko oce da radi, a bome je njihovom lesinarenju u Skupstini dosao kraj jednom za svagda.
  • BlueVelvet
    336
    Mogli bi javnosti reći i koliko su do sada godišnje članova skupili ta četvorka velikih povjerenika i kako to da odjednom u kratkom roku imaju svi po nekoliko puta više članova?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.