• Efes Pilsen
    14.1k
    Jedino ovdje Slovenci trebaju vrednovat Tolicev ucinak u Sloveniji i utjecaj na ekipu. Svog streleca cijene kao da zabija u Bundesligi, a Tolica kao da su ga skupili iz trece slovenske.
  • Zagi
    13.6k
    Ne znam, ja bih volio da Tola dobije još jednu priliku sada kad je imao kontinuitet u Mariboru.
    Ali, imamo drugih rješenja.
    Prvenstveno Marin ali na toj Baturininoj poziciji, pa onda Janković i Brkljača, Lukanić, možda Šaranić.

Vrbančić mora dobiti minutažu ali meni je on zamjena za Ademija.
  • Praskaton
    4.8k
    Jankovic mozda al Marin,Šaranić ne mogu u istu rečenicu s Tolicem.
    Brkljača,Lukanić premladi(nisu bas ni ti tipovi igraca kao ovi prije nabrojani).

Mislim da ni Toli to nije najbolje rjesenje koliki god da je dinamovac da najbolje godine provodi na klupi.
  • Zagi
    13.6k
    Odbijam vjerovati da Marin na polušpici nema potencijal za postati vrhunski igrač. Baš vrhunski.
    Krilo ne. Spor.
  • Zagi
    13.6k
    Svi oni čitaju Zonu.
    Doduše i ja bih na njihovom mjestu ovdje tražio inspiraciju.
  • Dammir10
    266
    Tolić je najbolji igrač slovenske lige i to uvjerljivo. On je Neymar njihove lige, kao veznjak ima 9 asistencija i 5 golova u 18 nastupa. Tamo su Menalo i Cekici bili u idealnim ekipama sezone. Ante Vukušić je bio najbolji strijelac sa 26 golova. Prošle godine rezerva iz Gorice Mudrinski prvi strijelac lige, pretprošle godine prvi strijelac lige Jan Mlakar a starac Ibričić proglašen najboljim igračem lige. To su neki drugi leveli.

Većina ekipa protiv kojih igra Maribor su rang 2 HNL. Zato bih ja iz te lige dovodio jedino igrače koji brutalno izdominiraju tu ligu kao što je nekoć Da Silva izdominirao HNL sa 35 golova u prvenstvu kad je zabijao više od gola u prosjeku. Čak i tad bi dobro razmislio.
  • Zagi
    13.6k
    Istina je to kaj Damir veli.
    Gledam Domžale i Bravo zbog naših na posudbi, ponekad Maribor i jako je teško procijeniti kvalitetu igrača i klubova.
    20 godina , može biti top u budućnosti , a može biti i , kako magarad kaže, "slovensko drvo" Mlakar.

Možda zato mene nitko ne plaća da skautiram igrače :lol:
  • Orc123
    14.1k
    Covjek zaboja svaku tekmu i uopce je glupo uspoređivati na taj nacin. Ne uspije igrac u svakoj ligi...eto primjera Orsic u Southemptonu koji je miljama iza Dinama ne igra uopce, ismijavaju ga....a svi dobeo znamo kakav je Orsic igrac .... i Ilicic je nkad igrao u Mariboru, Oblak branio u sloveniji, Sesko i sl...nema tu pravila...decko je izdominirao ovu sezonu...zabija ko na traci i definitivno vrijedi obratit pozornoat na njega...a sta onda nasa liga? Pa osim Dinama nas u europi nema na mapi, pa gori smo od pun k... žnj drzava....i da, slovenska liga uopce nije toliko slaba a Tolic bi u bilo koj3m deugom HNL klubu osim Dinama bio starter i ponajbolji igrac....u loxi izdominirao ligu.....takve usporedbe uopce niau dobre
  • Zagi
    13.6k
    Ma može kvalitetan igrač izači iz 2. tunguzijske, nije uopće dilema.
    Al da je teško procijeniti kvalitetu, je.
  • Armagedon13
    959
    Raduje što se već sad razmišlja o ljetu
  • SAS1987
    19.2k
    Šteta što nismo na zimo posudili Kulenovića u Sloveniju jer bi imali "banana for scale" :lol:
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Ovo samo znaci da će Petko uskoro dignut sidro šta je za očekivati. To je priča koja se valja već vise prijelaznih rokova i kad je igra u jačoj formi od trenutne. Ako mislite da je 3M puno šta trazu Slovenci varate se, znaju svi za Dinamo Zagreb i kakve izlazne transfere radi sa kakvim odštetama.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Iskreno mislim da bi bilo dobro uzet vipotnika najviše zbog dobrih odnosa s Mariborom i jer je krznar tamo trener, tipa platimo ga malo ispod cijene i pošaljemo 2-3 mlada igrača tamo da se razviju kod krznara u dobrom i moćnom klubu, stavimo neku realnu klauzulu buy backa i tako siguran sam da bi dobili top igrače. Tipa Barisica je krznar jako hvalio, tomeka također stalno hvali. Damo njih dvojicu tamo, možda još kojeg mladog igrača Katinica/Brekala/Gurlicu. Krznar ih sigurno ne bi zakinuo, a mi bi ih lako sebi vratili kad bi se dobro razvili. A Vipotnik kao igrač čini se dosta zanimljiv, zabija većinu šansi i fizički je jako dominantan
  • Dammir10
    266
    Ovo samo znaci da će Petko uskoro dignut sidro šta je za očekivati. To je priča koja se valja već vise prijelaznih rokova i kad je igra u jačoj formi od trenutne. Ako mislite da je 3M puno šta trazu Slovenci varate se, znaju svi za Dinamo Zagreb i kakve izlazne transfere radi sa kakvim odštetama.BBB Sibenik

Mene zanima ko će sve otići na ljeto. Ademi odlazi uskoro, to je i Čačić nagovijestio na konferenciji nakon Lokomotive. Petkoviću je vrijeme a i ističe mu ugovor. Livaković je u intervjuu rekao da je ovo ljeto imao samo jednu pravu ponudu ali da očekuje da će na ljeto biti više ponuda jer su veliki klubovi ljeti aktivniji i tada dovode golmane. Drugim riječima i on ima želju ići ako dođe prava ponuda a vjerojatno će doći. Theophile je otpisan i to je javna tajna da odlazi. Spominjalo se u medijima da i Perić očekuje transfer jer i on ima 28 godina i lovi zadnje vlakove.Ivanušec i Šutalo su igrači za koje se može dobiti najviše novca u ovom trenutku. Spominjao se Leipzigov interes za Šutala.

Naravno da neće svi otići ali imam dojam da jako puno dinamovih igrača očekuje da će ih se transferirati na ljeto. Neki i žele otići bilo gdje i za bilo kakve novce kao što je slučaj sa Ademijem kojemu očito nisu po volji događanja u klubu. I onda još jedan problem: Ako ode Petko ko će Liviju reći da on ne smije i obratno. Dugo se nije prodavala kičma ekipe i sad se dogodilo da je svima nekako vrijeme da idu i svima je zadnji vlak a klub ne može dopustiti da odjednom ode 4-5 glavnih igrača. Moglo bi biti nezadovoljnika koji će protivno svojoj volji morati ostati u klubu. Ne znam šta će biti i koliko će igrača otići ali čeka nas najzanimljiviji i najturbulentniji prijelazni rok u novijoj povijesti kluba. Još kad znamo da dolazi nova uprava a novoj upravi prvi obavljeni transfer ne može biti mlak. Nova uprava će sigurno željeti pridobiti javnost i prvi transfer će sigurno biti bomba. Ne može ti kao novom čelniku uprave prvi transfer biti Kulenović, moraš krenuti sa gardom kao frajer i tako poslati poruku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.